ja, jag vet

2012



 
Har inte blivit så mycket uppdatering dom senaste dagarna här, jag vet.  Och i helgen lär det inte heller bli så jättemycket uppdatering eftersom jag åker till mormor då. Det är rätt mycket med skolan och så nu. Vi har flera prov de kommande veckorna så jag tror ni fattar själva. 
 
Jag lever iallafall, och efter helgen hoppas jag på att jag kommer tillbaka in i bloggandet. Men vi hörs, för nu ska jag ringa Ida.   Puss


danielle and liam facts

2012



560304_285473728234371_1143858035_n_large
 


finaste jag sett

2012



 
:love: :love: :love: :love: 


Ett misstag och alla dömer dig

2012





första säsongen

2012



.. av portkod va visst slut nudå. Och herregud vad bra det vaaar! Log genom gela slutet, klart den bästa svenska serien fan!! 
 
Nu lär jag gå ner och göra någon nytta här, här kan jag inte sitta hela kvällen eller! Pusspuss 


mellanmål

2012





fil med flingor och toast. Mums :) om 2 och en halv timme börjar portkod.. längtaar


spongebob

2012



558897_394032780680672_555617469_n_large


dagens teenagerpost

2012





tuesday

2012



Gordmorgon! Tisdag idag då, och jävlar vad jag längtar till kl ska bli fem så portkords sista dubbelavsnitt kan börja!! 
 
Som vanligt är jag skittrött och ja, har kemi de första vi har, döö. Fast vi har ju faktiskt labb och då behöver man inte teori'a så mycket iallafall, eller hur man säger ;) 
Sen har vi svenska, och de är då vi ska redovisa om en sak vi valt, själv har jag valt min mormor. Haha. 
 
Men nu ska jag dra ner och packa lite till idrotten idag.  yes, vi hörs sen!


godnatt

2012





hahahha zlatan <3 följ mig på twitter @mywesstrom


Nu har ja precis lagt på i skype och tänkte att ja skulle lägga mig å sova. Blir alltid så jävla sent på kvällarna å de ångrar man ju såklart dagen efter då alarmet ringer. Så nu är jag jävligt trött här så blir väll å sova nu. puss och godnatt :D


gör mina dagar

2012



 
HAHAHAH jag orkar inte. Denna gubbe är seriöst den skönaste jag sett på länge. Dör så fort jag ser dessa reklamer, och framför allt PT , HAHAHA åååh herregud. Bästa på länge. 
 
Kärlek till dessa reklamer :love: :love: 


hahaha

2012





skit duktig

2012





Hej! Ser ni va jag gör? haha.. sällan jag pluggar.. Men känner att ja gör klart skrivuppgifterna först så har jag bara glosorna kvar sen. + att jag ligger asmkt efter i matten nu så bäst jag sätter fart!;)

Skriver sen


en diss

2012



 
 
Kollade runt på massa klädsidor och fick se att jackor som dessa ↑ finns överallt? Har också sätt att jättemånga gå runt med sånna ute på bruket/stan. Visst det kanske är jättefina enligt vissa, men enligt mig är det inte ett dugg fina. Att dom är fina på vissa människor, det kan jag erkänna. Men det är inte många jag sett som INTE har sett ut som en vandrande marshmellow eller . Fast det är ju tur alla har olika smak iallafall, men eftersom jag inte gillar sånnahär jackor alls så blir det en DISS för min del.  Sen att det är jättevarma och sköna på vintern, det kan jag ju inte säga något om, för det är det säkert! Men att gå ut på stan i sånna och man inte alls passar i det, nejtack.. Inte min stil. :)  
 


dagens teenagerpost

2012





när sängen är som skönast..

2012



.. Klart somfan man lär gå upp då? ååh.. idag orkade jag verkligen inte gå upp, ville bara somna om och slänga mobilen i väggen, men nejnej, skola som vanligt och antar att vi får väll läxa som vanligt med. Fuck. 
 
Nu är jag iallafall klar, och det är iskallt i mitt rum så, lär ut ur det innan jag fryser ihjäl ;) 


inge pigg alls

2012



 
 
Vad jag gör just nu? Just nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk och halsont samtidigt som jag nördar one direction. Ska nog snart duscha för kl 8 börjar ju solsidan, jaa förfan. De ända bra med söndagar, haha!  
 
Idag var ju min lillebror här öveer dagen, vi åkte ner t bruket och bowla och som vanligt så förlorade jag. Men en strike fick jag iallafall och det är jag nöjd över! ;) 
 
Nu ska jag ta en till halstablett och en alvedon och hoppa in i duschen, sedan kan jag bara krypa ner i pappas säng och titta på solsidan eller något.  Vi Hörs! 


reprisen

2012





Ligger i soffan och ser på XF reprisen, haha sällan jag ?!.. dock blir jag bara så ledsen när jag vet att malcom inte är med längre. jävla skit.. Samtidigt vill ja inte att JEM ska ut heller, dom är ju så grymma. å isak är galet söt :(

Iallafall så är joel här, min lillebror. Så pappa fråga om ja skulle följa med å bowla, klart man hänger på liksom ;) även om ja suger.. Men nu ska jag iallafall göra mig klar, typ klä på mig å grejer så vi kan dra ner. hörsss


11:20

2012



 
Godmorgon.  Igår var jag så trött så jag tror jag somna runt 11. Då brukar jag ju aldrig sova, inte på helger iallafall. ?!  Jag vakna 9, fast somna om direkt och vaknade kl 10. Så nu känner jag mig rätt utvilad. Dock så vakna jag med världens huvudvärk och ont i halsen, samt helt täppt i näsan, börjar nog bli lite förkyld kanske. Ååh. 
 
Nu ska jag iallafall gå ner tror jag, och äta ngt.   Kram


inspo - style

2012



Winter is coming to Town ♥ » ANGEL.GEFotos del muroHipster Fashionhey baby
| - STYLES - | Collection - Nara Souza (narasouza) | Lockerzobservando
Photos du journalConcorso. Il vestitino con la dedica più bella :)1923this blog makes me jeal0us
A bad horse.Juh's Jewel


en månad kvar

2012



 
Idag är det exakt en månad kvar tills det är julafton.  Känns som om det nyss var sommar vafan, och man kan ju knappt tro att nästa vecka är det första advent. Guuud så mysigt! Längtar ihjäl mig till julen och allt dedär. Bara det kommer lite snö också så blir dethär kanonbra ju. Så min HISS går till att det är precis EN månad kvar till jul IDAG och det gör mig sååå glad. Älskar paket , mat och kalle anka och denhär känslan man har varje jul, helt obeskrivligt. 
 


meningslöst inlägg

2012



 
 
Har ingenting alls att skriva om just nu , men ändå så gör jag det. Just nu gör jag ingenting heller, väntar på mat. Sen så ska jag nog titta på så mycket bättre också.   Ja juste, bjuder på de snygga bilderna här ovan, skitcoool. 
 
Vi höörs ;)


gabbi och moa

2012



 
 
Hej! Nu har moa precis åkt hem och gabbi nu med. Vi vakna skit tidigt idaag och var vaken ´, jaa.. jag evt inte men det blev jävligt sent iaf.. Så nu äär jag trött som ett as!  Aja, sjukt jävla kul kväll hade vi igår iallafall och åt tacos framför Xfactor. Vafan, Malcom?! Trodde man aldrig, typ bästa ju. Ååh, UT MED BENNY :mad: 
 
Vi fick in och kolla på life as we know it och sen låg vi och snacka en stund. 
 
Idag så gjorde vi inget speciellt, runt två gick jag, moa ocg gabbi hem till mig och åt makaroner och köttbullar, sen gick vi upp med chips,dipp och saft som gjorde oss sällskap framför a walk to remember haha, såååå fina dom är så man dör, Herregud. 
 
Nu har dom åkt hem båda två, så ska väll städa lite jag då tänkte jag. Typ ta undan lite kläder och dammsuga lite. Sen blire nog hoppa in i duschen och sätta på mig myskläderna och bara vara! 
 
Tack för kvällen tjejer, ni är bäääst :love: 


love

2012



 


idas plaace

2012



AAAAAAAWWW :love: :love: :love:
 
Hej igen. Ligger nu i sängen och chillaar eftersom ida typ nyss kom ut ur duschen. Vi inväntar gabbi och moa så vi kan gå ner till bruket och handla lite till ikvääll.  Denna kväll kommer bli bääst med tjejerna jag älskar mest och xfactor! 
 
Vi hörs sen, puss
 


så fkn saant

2012





helg!!

2012



haha såå fula, bild från slöjden idag ;) 
 

Tja, tjo, tjena. Mår ni bra? jag mår skitbra! varför? för det är heeelg!! Eftersom vi har de sämsta schemat ever, så satte dom fredagar som typ längst för oss och bara korta raster med långa lektioner. Riktigt seg dag, eller efter varje fredag är man helt slut. Därför känns det så jävla bra att gå på helg nu, när man har klarat av den värsta dagen på hela veckan. 
 
Ikväll kommer det nog bli dålig uppdatering, för förmodligen drar jag till ida lite senare och sover där med henne och kanske gabbii o moa.. hoppas :love: 
 

Aja, nu ska jag se nån film. Life as we know it igen kanske? , ja vi kör på det!   puss


best friends tumblr

2012



Love-pretty-quotes-quote-cute-favim.com-566126_large305974_562177557141535_1886562686_n_largeTumblr_md9wm3jusi1rd9fqyo1_500_largeTumblr_mbl6p4aifk1qfqavao1_500_large
 
 


the typical tonåring

2012



 
Haha, gud vad jag älskar alla dessa "the typical" sidor, iallafall "the typical jag" och "the typical tonåring" man känner igen sig så himla braa, och de känns ännu bättre att veta att man inte är ensam om sakerna ju ;) 
 
Här uppe äre massa bilder på några saker som stämmer in precis på mig, hahah


friday bitches

2012



 
:thumbup: för det!   Kan inte fatta att det redan är fredag? åh shit, dagarna går verkligen fort.  
Det är bara sjukt jobbig skoldag, går till 5 över tre och bara fem minuters rast mellan lektionerna så man lär typ springa till de olika husen. 
 
Men sen är det ju alltid någor bra med fredag, och för mig är ju det såklart XFACTOOR! :D 
 
Haha, nu ska jag bärja dra mig mot skolan, så vi höörs!


resten dagen kommer bestå av

2012



 
Plugga , plugga , plugga.  Haha, det har ni väll aldrig hört ifrån mig tidigare va? haha, nej men det är faktiskt så, att jag skriver att jag ska plugga osv, men jag ooorkar inte och det kommer alltid myycket viktigare saker emellan ;)  Men nu iallafall , det är till imon vi har läxan och jag vill iallafall göra mitt bästa så det är väll bara att plugga på nu. 
 
 
I skoan idag, såg vi på en film i början, fanns typ 4 olika att välja emellan tror jag att det var, jag såg iallafall a walk to remember och herreguuuud vad fin den var! satt och grät genom hela filmen typ, gud så bra och sorglig. Rekommenderas absolut! Det var ju både lite grupptryck och vänskap med, fast det mestadels om kärlek såklart, gud.. lär se den flera gånger alltså! :D 
Sen iallafall, fick vi rast i typ en timme sen så samlades vi i klassrummet å hade lite mentorstid och bytte platser och så.  Sen vare lunch och efter det var det som sagt lite olika teman vi skulle gå till. Skit tråkigt. 
 
Nu vart de lite långt skrivet här känner jag men jaja, hahaa.  Skriver sen, puss


dagens teenagerpost

2012





funny and relatable

2012





broes before hoes

2012



 gammal bild men älskar dig fortfarande lika mycket broo :love:
 

Tjabbaa.  Klev upp 20 i 7 som vanligt och nu är jag klar, så tänkte att jag skulle hinna med att blogga lite också;) 
Dagens skoldag berättade jag ju för er igår, så vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.  Men isag ska jag iallafall inte göra så mycket, plugga kansle är en bra idé med tanke på att förhören å skit är imon? jaa vi kör på de! 
 
Nu ska jag ner å typ ta med nån macka t skolan å sen typ gå på toa. yes.. vi hörs sen, puss 


baby, they don't know about us

2012



 
Nu ligger jag här i skype och snackar med gabbi teletabbi, david vettefan va han tog vägen. Aja. 
Ska ta och öva lite grammatik i engelska tänkte jag, för att lugna ner mig lite i mitt tänkande på 1D och de bästa 21 sidorna in the world typ! :D
 
Imorgon i skolan ska vi inte jobba eett skiiit.   Alla 7or ska börja med å titta på film, sen efter filmen har vi rast, hur lång rast beror på hur lång filmen är.  Sen samlas vi i klassrummet å skulle hitta på ngt med klassen, sen så har vi lunch och efter lunchen blir vi indelade i 3 grupper alla 7or, så ska vi göra olika aktiviteter, tror det bara var drogsnack å rökning osv.  Chill dag iallafall såååå. 

Sista inlägget idag iallafall, puss


frida tidning

2012



 
Nu har jag duchat så nu känner jag mig riktigt fräch igen. Idag efter skolan så hände jag och Moa med Ida hem, vi bakade kladdkaka och lyssnade samtidigt på 1D. När det blev klart så hade vi grädde och hallon på.. muuums. 
 
När jag kom hem för en stund sen så fick jag se att min frida tidning kommit, och när jag fick se att det var 21 sidor med bara One Direction så blev jag ju suuperglad. Herregud, åååh.. Jag skulle ju plugga idaag juu!  Äsch vafan.. Jag gör det imon ;) 


dagens teenagerpost

2012





dag 12 - Din relation till ditt ex i nuläget

2012



 
Just nu? Det är superbra!  Haha, för de första va ju det typ i slutet av 5an och heelt oseriöst, men så var väll kärlek i 5an antar jag ;) 
 
Iallafall så heter han Linus och är faktiskt just nu en av mina närmsta vänner.  Vi har alltid vart vänner, haha vi bor ju typ grannar också så det är inte så konstigt. Vi har nästan känt varandra hela livet och jag vet att jag kan lita på honom. Jag har aldrig någonsin känt något hat mot honom på något sätt och han är verkligen som en bror för mig.  Vi kan prata om allt, och jag känner att jag kan vara heelt mig själv med han utan att skämmas. Då kanske vissa av er undrar varför det tog slut. Ja, jag kände väll där på sommarlovet till 6an att jag inte gillade honom på det sättet, vi hade inte träffats på hela lovet och vi pratade nästan aldrig. Och en feg liten skitunge som jag då var så gjorde jag slut över facebook, och det kan jag nu idag tycka att han är värd ett bättre sätt att få veta det på. Men jaja, han är en av dom få jag litar på mest iallafall och jag tycker att vi har en väldigt bra relation! .  Såååå, nu vet ni det också ;) 


I might miss everything you said to me

2012



 
TJAA. Onsdag idag igen då, jävlar vad veckorna går fort egentligen? dröjer väll inte länge tills jag ligger på ett såntdär ålderdomshem och är 80 år ;) Haha, nej jag skoja. 
 
Fast nu ska jag ner och bre någon macka till skolan och sen tagga mattelektion första timmen, tjohoo.. :mad: 
Vi hörs senare.. :love:


skulle plugga..

2012



-- Men saker kom visst emellan, å med det mena jag datorn såklart! ;)  Fan, fattar inte.. När man pluggar, tillomed väggen blir ju intressantare :O  aja.. Ska iaf försöka läsa på nååågra glosor i tyska så jag kan de till på fredag, samt läta mig lite grammatik i engelska, å de är nog de värsta som finns, Grammatik av alla dess slag :S .. 
Aja, nog snack om de nu , men vi hörs imoon.. Puss :love:


DUBBEL AVSNITT!!

2012



Iiiihhh! vart så glad när klockan blev 5 så min favvoserie äntligen kunde släppa ett nytt avsnitt! och inte bara ett, utan två!! dubbelavsnitt ;) och GUD så bra de var, längtar reeedan till nästa tisdag då det kommer två dubbelavsnitt till! :love: 


herregud

2012



 
Vaihelvete ?! Vad äre som händer!?!!? Helt jävla SINNESSJUKA människor det finns i världen. Och speciellt här i lille hålan Hofors. Jävla tattarställe säger jag bara.    Alltid händer det något här,  i söndags var det ju några som hade slagit sönder massa rutor vid kommunhuset och allting. Herregud, vart är världen påväg? :O


just chillin'

2012





Har precis kommit hem från skolan. Eller inte precis då, har legat typ död på soffan från till jag kom hem tills nu.. Hade bad i sista lektionen så nu är man ju lagomt sliten!

haha, skriver sen ;)


dagens teenagerpost

2012





boost

2012



Wklcme_large
Beyou_50633ededdf2b313bc000312_large


right now

2012



 
resize
Nuså, nu är jag klar inför skolan.  Väskan är packad till badet idag, bara humöret som fattas.  Jävla trött jag är då. Jaja, får lägga mig titidage nästa gång bara! ;) 
 
Nu ska jag bara gå på toa, å sen ringa ida.   Hörs sen, puss


me and my boys

2012






Har precis krypit ner under mitt underbara täcke och lagt huvudet på de finaste som finns. Så nu ska jag nog kolla på insidan av ögonlocken ett tag och ladda inför en ny skoldag imon.
Så jag säger väl godnatt nudå.

Vi hörs imoon!:D



cute facts #2

2012



Tumblr_lwhafsmwec1r2wxazo1_500_large553457_405060446205568_100001048491798_1243259_857734618_n_large312265_276984222326882_249787028379935_1025658_1255280894_n_largeTumblr_lzf2jrytqu1rnetpio1_500_largeTumblr_m178pwqvtg1rr0x3wo1_500_largeTumblr_m0ghsjkxt01rnetpio1_500_largeTumblr_lt0u3pbngv1r2wxazo1_500_large


little things - behind the scenes

2012



HAHA, asså man gud.. bästa som finns är ju att få höra dom prata och sjunga♥
Haha bästa är ju när Zayn leker med maraccas ;)   så sötaa :love: :love:


skoldagen är över

2012





Och tummen upp för det!
Känner att jag vart trött hela dagen även om ja somna runt 10 igår.
Herregud vad det tar på krafterna att gå i skolan, är ju helt slut när jag kommer hem, och det blir ju bara jobbigare och jobbigare. Hur ska dehär sluta? ;)

Nu ska ja börja lite på matteläxan så jag har de gjort. Sen äre bara tyska å engelska kvar till på fredag, Wohoo!.. eller?


inspo - autumm

2012



Tumblr_mdgdzyubxw1r45x80o1_500_large
 
we<3it.com


dagens teenagerpost

2012





monday morning

2012



Nu är jag klar för skolan iallafall. Lär ner och borsta tänderna lite fort och sen så ska jag ringa ida så vi kan dra iväg till skolan.  Skitjobbig dag idag, bara skit tråkiga ämnen.  Aja, vi hörs senare!


my day

2012



 
Jag vaknade runt halv nio tiden, fast eftersom det blev så jävla sent igår så var jag otroligt trött så jag somna om till 11 ungefär, efter de fick jag bara inte somna om för isåfall kommer jag väll aldrig somna ikväll. 
 
Låg och kolla facebook , twitter och instagram ett tag och sedan satte jag på datorn och läste lite bloggar och sen gick jag in på swefilmer för att kolla om de fanns nå bra filmer, och då fick jag syn på filmen, så blev lite överlycklig när jag äntligen hitta på den, Life as we know it pratar jag om alltså.  Jag la mig och titta på den och när den var slut så var klockan helt plötsligt 3 ?! så ja tänkte bara, Vaihelvete tog den dagen vägen? Iallafall så sen dess har jag bara tagit de lugnt. Som jag sa i förra inlägget så har jag haft huvudvärk hela dagen också men nu är det över, som tur är.  Har för en halvtimme sen tittat på solsidan och nu ligger jag nerbäddad i sängen.  Känns som det blev ännu en lyckad helg, har bara slappat och det kan man behöva också.  Imorgon börjar helvetet igen och det är måndag, fml.    Förlåt för ett så långt inlägg men nu kände jag att jag behövde skriva av mig. 
 

Säger godnatt nu jag och vi hörs imorgon. Puss :love:


food

2012





Hejsan. Sitter nu här och äter kyckling och ris, mums. Dock är jag inte så hungrig just nu, ovanligt? jaa.. jag äter ju hela tiden typ ;)
Kan nog bero på att jag haft ont i huvudet hela dagen. Men tog en iprem för ett tag sen så den ska väll börja värka snart antar jag. Nu ska jag försöka få i mig dehär så har jag iallafall ätir något idag. Kram


AHHAH, så jag♥♥

2012



A76523yciaisp8i_large
 


ännu ett filmtips

2012



 
 
För några år sen låg jag och kollade på en film på tvn, jag har försökt hittat den i flera månader nu och ÄNTLIGEN hitta jag den! Den heter Life as we know it och den var sjukt jävla bra, bättre än vad jag kommer ihåg den! Jag rekommenderar den faktiskt riktigt mkt och jag tror ni också skulle gilla den! 
 
Handling: Filmen handlar om det gifta paret Peter och Alison och deras respektive bästa vänner Messer (Eric) och Holly. Peter och Alison försöker para ihop den sportälskande evige ungkarlen Messer med den driftiga konditorn Holly men med katastrofalt resultat - de avskyr varandra från första stund. Peter och Alison får en dotter, Sophie, som Holly och Messer blir gudföräldrar till, och när föräldrarna omkommer i en trafikolycka dömer rätten dem båda till delad vårdnad. De rekommenderar att de för Sophies skull ska bo tillsammans i hennes föräldrahem. Ingen av dem har någon erfarenhet av små barn och de har väldigt olika syn på hur man tar bäst hand om en liten ettårig flicka. Dessutom avskyr de varandra - eller? 
 
Vad tyckte jag?: Jävligt bra! Som jag skrev här lite ovan så tycker jag absolut att ni ska titta på den för den är verkligen bra. Dehär är nog bland de bästa filmer jag sett nog. Och lilla tjejen är ju såååå söt! :D .. Fast de är ju Messer och Holly också ;) 

Betyg: 10/10 ! 


dag 5 - fem favoritfilmer

2012



 
1. 
A Cinderella Story - När den unga flickan Sams pappa dör tas hans café över av Sams styvmamma Fiona som tvingar henne att jobba där, då får hon också öknamnet "Caféflickan" i skolan. Samtidigt chattar Sam oavbrutet med en kille från hennes skola, med hemligt namn. På höstbalen stämmer de träff och allt i Sams värld förändras när killen med den hemliga mejladressen visar sig vara skolans populäraste kille Austin Ames. Finns det någon chans för Sam att bli ihop med honom, hon är ju bara en nörd som jobbar på café? Austins före detta flickvän Shelby gör också allt för att livet ska bli botten för Sam.
 
2.  
Ted - Klicka HÄR för lite info om filmen
 
3. 
Farsan - Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna
 
4. 
The last song- Klicka HÄR för lite mer info om filmen
 
5. 
The parent trap - Enäggstvillingarna Hallie och Annie separeras bara några veckor efter födseln när deras föräldrar skiljer sig och behåller varsitt barn. Pappan bor kvar i USA med Hallie, medan mamman flyttar till England med Annie. Barnen känner inte till varandras existens men av en slump möts de på ett sommarläger i USA. På lägret blir de nästan som rivaler och ställer till med en del bråk, men de lär känna varandra och kommer bättre och bättre överens. När de efter att ha stökat ned en hel stuga, isoleras tillsammans i en egen stuga på avstånd från de andra stugorna, inser de till slut att de är tvillingar och bestämmer sig efter några veckor för att "byta plats" med varandra. Båda har alltid drömt om att träffa sin mamma respektive pappa och följer efter lägrets slut med flyget hem till den förälder som de aldrig fått lära känna. När Annie, som nu flyttat hem till sin pappa, inser att pappan ska gifta om sig med en ny kvinna, får hon panik och ringer sin syster. Flickorna beslutar båda två att detta inte får ske och gör upp en plan för att få föräldrarna att träffas igen.


goodnight my friends

2012



 
 
lilla david, gud vad jag hatar dig just nu! :) 
 
Klockan är mycket, alldeles för mycket. Jo jag vet, men jag tänkte göra ett till inlägg innan jag somnar, Ännu en till mobilbloggning men jaja. 
 
Lördagskvällen har vart riktigt chill. Efter så mycket bättre så låg jag även och kolla på Sommaren med Göran, haha standard! Älskar den filman ;) 
 
Eftersom jag skrev med några så satte jag på viberationen på kik så jag skulle höra när dom skrev. Iallafall så sluta alla skriva och det blev tyst och jag tänkte, "äntligen ska jag få sova" jag slöt mina ögon och hade precis somna och jag kände hur hela jag bara vakna till, och då va de lilla bögdavid som skrev! Himla arg jag blev då, och det är just anledningen till att jag är vaken nu. Kan helt enkelt inte somna om. 
 
Jag får göra ännu ett till försök med att sova och stänga av allting omkring mig så ska nog dehär gå bra. God Natt då mina fina läsare! 

 



hahah kvällshumor

2012











ok lördag

2012





Sitter just nu i soffan helt för mig själv å har de bra framför så mkt bättre! aa så är de.

Hoppas ni får en bra lördag!


mitt rum

2012



 
Fick en kommentar för ett tag sen då hon fråga om jag kunde lägga upp en video på hur mitt rum ser ut, och visst. Är är den! :D


mat med la familia

2012





Hemgjort pizza is da shiiit! å jaaa, jag älskar varma tomater. Men drt kan man väll knappt missa?;)


dagens insperation

2012



 
Tumblr_mdjord7l7r1rhp2obo1_500_large


answer

2012



 
Tack vad glad jag blir! Kul att du också gillar One Direction, visst är dom bra? ;) Skriv gärna ditt namn nästa gång.
 

1. Min favoritlåt av 1D.. Hmm, jadu, jag vet inte riktigt, jag gillar ju alla så mycket. Men just nu är det två speciella låtar jag lyssnar på rätt mycket och det är   och  , sedan finns det ju andra som t ex little things, WMYB och LWWY. 
 
2. Jag ÄLSKAR den nya skivan! Nördar sönder den på spotify hela tiden, herregud vad bra den är!
 
3. Haha, va är de för fråga?  Jag vet faktiskt inte vad dom tycker, men eftersom dom också gillar 1D så antar jag att de inte bryr sig så mycket.  Sen att jag kanske gråter och så så fort jag ser dom på tvn eller i en video, ja.. De får dom ta!   Vet att dom älskar mig oavsätt vad jag gör eller tycker om. Därför har jag världens bästa vänner :love:
 
Hoppas du blev nöjd med svaren! :)


new design

2012



 
Bloggdesignen är nu klar, har setat hela morgonen och fixat med den , eftersom det inte går på vanliga sättet så får man göra på ett annat sätt och det tar väldigt mkt längre tid, men jaja.. Nu är den klar iallafall och nu kan jag älntligen börja blogga på riktigt igen! 


twitter

2012



 
Yes, då har jag också skaffat dedå. Snackar såklart om Twitter ;) 
 

Fråga mig inte varför, men eftersom dom flesta andra har det så varför inte liksom.  Ska jag va ärlig gjorde jag de mest för att kunna följa One Direction såklart! ;) 
 
Följ mig gärna!   @mywesstrom


tillfällig design

2012



 
För mig så har blogg.se krånglat i flera veckor nu. Och ungefär ↑ så arg är jag just nu. 
Har försökt fixat en ny design och header osv, det går bra ända tills jag ska byta header, då när jag ska klicka in för att ta bort headern och göra en ny, DÅ FUNKAR INTE HELVETET? Innanför paranteserna går det inte att komma in?! helt jävla äckligt.  Om det inte funkar snart så byter jag seriöst bloggportal, herregud vad arg jag är på dehär. 
 
Tillfällig design


take me home

2012



 
 


pluggaaa

2012





Yes. Då var det klart då, matteläxan.

Bara engelskan,svenskan och tyskan kvar då!
Fast har hela veckan på mig som tur är! Men tänkte göra engelskan imon, dehär meningarna å svaren.. Så sparar jag alla glosor till sist!

Om det blir dålig uppdarering så ber jag om ursäkt för det, men de e rätt mycket i skolan och är otroligt trött när jag kommer hem oftast.
Så nu vet ni.


Helgen

2012



Söndag igen då. Vart fan tar dagarna vägen? Vill ha helg föralltid.

Min helg har iallafall varigt riktigt chill. I fredags åkte jag till mormor och morfar.
I lördags åkte vi till Valbo med mamma,lillebror och låtsasbror.
Med mig hem fick jag med mig nya converse i färgen mörkblå men de bästa med hela dagen var att jag fick ett påslakan av 1D! Nu kan jag liksom somna med dom varje natt ju, hur grymt? Jätte!

Nu sitter jag å bloggar på mormors mobil och har det bra. Pappa kommer mellan 7-8 nånting så tills dess ska jag inte göra något speciellt.
Nu vet ni iallafall vart jag gjort i helgen lite grann!

Här nedanför får ni även se sakerna från Valbo !



OH MY GOD

2012



Jag är kär , på nytt igen. Deras album släpptes i Sverige idag , vilket oxå betyder - ut på itunes/spotify, ja allt dedär.  Kom hem från skolan för en halvtimme sen, sen dess har jag setat och nördat alla derar nya låtar. Heelvete va bra dom är! gud, bästa bandet♥
 
 
 
Klicka >hääär< för bästa listan


it's friidaaayy

2012



 
Tjenare. Blev väldigt dålig uppdatering igår, men var helt för trött för att blogga. Satt knappt vid datorn nånting. 
Och idag åker jag till mormor så kanske inte blir så mkt uppdatering för min del, kanske någon mobilbloggning men ja.
 
Nu ska jag platta håret lite snabbt sen så ska jag nog öva lite mer på engelska läxan som jag har,   jag kan inte den så bäst jag övar! hahah 
 
Ha så bra, vi hörs. Puss


haha typ såhär ja

2012





saker du kanske inte visste om mig

2012



När jag ritade, ritade jag alltid KILLAR såhär ↓
Fråga mig inte varför, jag tyckte nog att dedär jättefina "håret" skulle visa att det var en kille och inte en tjej ;)

Jag brukade alltid somna på soffan medans mamma masserade mina fötter och ben
Och när hon slutade så sparka jag alltid lite löst till henne och då börja hon igen.  Sedan vakna man alltid på morgonen i min säng.
 
Darin och Carola var mina idoler
Iallafall runt 6-7 års åldern. Då satte jag på skivan jag hade till dom och brukade leka att jag var dom som sjöng. Speciellt Carolas "främling" och Darins "money for nothing" och jag var sååå kär i Darin kommer jag ihåg!
 
Teletubbies var nog favoriten
Har något svagt minne av att jag kollade på det exakt hela tiden när jag var liten. Lika Astrid Lindgrens filmer och barbie filmerna. Haha!

Jag lekte hela tiden med Bratz och Barbie
Tror jag till och med har kvar alla mina bratz och barbie's i en kartong ute i garaget. Säkert flera tiotal om man ska lägga ihop alla, var ju helt besatt av sånna!
 
Jag hade en såndär nappen tills jag var 6 år gammal
Det var superjobbigt att sluta med den kommer jag ihåg, men det var tack vare min kusin som jag sluta. Han kallade mig "töntig" tror jag att det var, som hade kvar nappen tills så länge.. Så då hade mormor nappen under kudden men där på natten gick jag och tog den igen. Haha, fast sen dagen efter så slutade jag faktiskt med den¥


to cool for school

2012



 
Godmorgon.  Sitter nu här skit trött och bara vill lägga mig ner i sängen just nu. Men det är torsdag iallafall, en dag närmare fredag. 
 
Dock hatar jag fredagar mest av allt, och allt är skolans fel.  Schemat är helt jävla världelöst, 5 minuters raster hela dagen, långa lektioner och BARA tråkiga. Inte nog med det så slutar vi 5 över tre och det gör mig så jävla arg. Så oftast är jag på dåligt humör när jag kommer hem från skolan.  Okej kul och veta, men lära bara få skriva av det.
 
Nu ska jag gå ner och packa till idrotten idag och sedan ringa Ida. Vi hörs


dag 10 -

2012



 
Kommer bli svårt att välja, eftersom jag älskar alla i min familj och mina vänner lika mycket.  Men dom som har haft mest påverkan i mitt liv är ;
 

1. Ida
2. Gabbi
3. Moa
4. David
5. Linus
6. Mormor
7. Pappa
8. Mamma
9. Catrine 
10. Morfar


godnatt

2012



 
Blev en mysig kväll med familjen ikväll, med lite unospel och gurka och dipp så mår jag faktiskt helt okej just nu. 
Dagen har vart väldigt jobbig men vafan, har ju mina vänner så de är ju lugnt de iallafall.
Blev dock inge pluggande idag heller, suck.  Men får ta de imorgon, och då är det sista dagen och jag kan ingenting.  Aja, får skylla mig själv men jag får hoppas att det går bra iallafall, det är trotts allt inget prov iallafall, fast det kommer ju lite senare såklart, men de får vi ta då isåfall!
 
Nu är jag skit trött så nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre.  Puss och Kram


saaant

2012





månadens höjdpunkt

2012





Kom nyss hem från skolan och fick se dehär ligga på bordet! Äntligen har den kommit.

Så nu vet ni vad jag ska göra den senaste halvtimmen iaf;)


dagens teenagerpost

2012



 


fel

2012





Har setat typ en halvtimme med att försöka få in den jävla headern men de e ju nå jävla fel på stilmallen så när jag ska ta bort texten så försvinner den inte? va dehär problemet igår med.när jag försökte men nu ger jag upp.. blir då trött på blogg.se och deras jävla strulande, och att jag är på världens sämsta humör just nu gör ju inte saken bättre, och glosorna gick ju skit de å, de får ja ta en annan dag för nu orkar jag inte.

Ska lägga mig och titta på portkod 1321 nu och sen så ska jag sätta på nån film och sova.


Nov. 06, 2012

2012





Sne bild, Fikade med Ida efter skolan.

Trött,seg,sur,arg, vill ha choklad.
Känner att jag har lite blandade känslor i mig just nu och är hur trött som helst.. Ska försöka få in min nya header idag oxå. Får bli ikväll isåfall för jag orkar inte blogga nu. Ska även försöka få in iallafall några glosor från tyskan och engelskan ,gäller att plugga på i tid när de är glosor man absolut inte kan.. och tanken av att vi har glosor i både engelska och tyska och kommer ha de varje vecka nu får mig att må illa.. blää fan, och svenska glosor på de oxå.. fuck school.


dagens teenagerpost

2012





behind the scenes at the photos

2012





little things

2012



Senaste bilden från instagram på mig och min fina bästavän,   @mywesstrom
 

Tjeena. Dagen idag har vart lugn, försökt pluggat in dom jävla glosorna till på fredag så att jag kan dom men nej, inte fan sätter sig dom i huvet eller, inte en enda? fuck engelska och tyska. 
 
Nu ska jag iallafall ta det lugnt och se på finalen av ensam mamma söker tänkte jag, inte får man missa de eller! ;) 


dag 9 - Fem saker jag ska göra innan jag dör

2012



1. Träffa 1D♥
2. Åka utomlands med kompisar
3. Vinna en miljon
4. Simma med delfiner
5.  Bli en känd kläddesigner/stylist


before i die

2012



Blog de OnlyxandxBeautiful - Page 4 - De Belles Photos sont à votre disposition sur ce Blog. - Skyrock.combefore i die
(14) TwitterFacebookperfect bucket list~dreams come true
Before I DieBefore I DieFacebookperfect bucket list
Tumblr_lwgmq4jnlr1r5h98ho1_500_large


dagens teenagerpost

2012





dagens

2012



Godmorgon! Somna runt halv12-12 kanske, kunde fan inte sova. Aja, tillslut gick det och idag är det skola också, fuck. 
 

Nu ska jag ringa Ida å höra om vi kan gå till skolan snart, vi hörs puss


fuck

2012




;(

Nu ska jag sova, lovet har vart jävligt skönt och känner att jag är utvilad och redo för skolan imorgon, Fast ändå inte liksom.
Aja, ska sätta på rena rama rolf å försöka sova nu.

Puss och Godnatt


SVAR på frågestunden

2012



Vem/vilka är dina bästavänner?
Mina bästa vänner är Moa,Ida och Gabriella.  
Vilken vän har du känt längst och fortfarande har kontakt med?
- Det är nog Emma
Har du några bästa killkompisar?
- Absolut att jag har! David,Linus och Hampus! :D
Hur många syskon har du?
- Ett syskon har jag!
Vem var din senaste kille?
- Linus
Varför tog det slut?
- För att jag inte gilla han mer :P
Vad tycker du om Justin Bieber?
- Snygg,snygg,snygg och snygg
Har du pojkvän?
- nääj ! :D
 
 
Vad vill du bli när du blir stor?
- Det vet jag inte riktigt än.  Jobba inom matbranchen kanske ;) Nej men som typ stylist/egen designer typ. Kan även tänka mig att jobba med barn!
Hur många barn vill du ha?
- Inga alls.  Fast om jag skulle skaffa det vill jag ha runt 2-3 så att det första barnet inte blir så ensam ;)
Vad ska du välja på gymnasiet/ vad går du i?
- Jag går inte på gymnasium än, och det är typ 2 år innan jag ska dit också, så jag har inte ens tänkt på det! :)
 
Vem är din favorit i 1D?
- Min favorit är och har alltid vart Liam.  Fast egentligen har jag ingen sådär favorit för jag älskar alla lika mycket, men eftersom Liam är "min" som jag och mina kompisar säger så lär det bli honom! :D
Hur länge har du lyssnat på dom?
- Jag har lyssnat på dom ända sen jag fick höra "What makes you beautiful" för första gången. Kanske börja lyssna på dom förra året eller något! :) 
Favoritlåt av One Direction?
- Har två favoriter, och det är LWWY (Live While We're Young) & WMYB (What Makes You Beaautiful)
 
Äpplen / bananer?
- Äpplen tror jag!
Vart skulle du helst vilja resa, London eller Paris?
London :D
Rosa/Blå? 
- Blå
Tuggummi/Klubbor? 
- Tuggummi

Mjölk/Vatten? 
- Vatten
Dator/Mobil?
- Mobil
Justin Bieber / One Direction?
- ONE DIRECTION utan tvekan!
Äpple /Päron? 
- Äpple
Widerstedt /Jockiboi?
- Jockiboi ;)
 
Favorit parfym? 
- Britney Spears parfym

Dröm resa?
- Min drömresa, hmm.. Åka till ett annat land och gå på 1Ds konsert skulle vara en riktig dröm.
Vad har du gjort sen vi hördes av sist? En liten recap för mig och andra läsare som har missat massor;)
- Hihi, jadu.. Jag har inte gjort så mkt.. mest gått i skolan! bara det gamla vanliga ;)
Skulle du vilja rida på en kamel?
- Jaaaaa! fan va kul
Sminkar du dig? 
- Nej det gör jag inte. Fast jag brukar färga ögonbrynen! :)
Såg förut att du läste fridatidningar, vad är det du läser först när du får tidningen? :D
- Det första jag bläddrar fram till är alltid fråga Kim och Johanna, eller Jenny som hon heter nu!
- Favoritgodis?
- Choklad och PEZ!
-Vad tycker du om döden?
 - Jag tycker döden är skitläskig, är asrädd för den rent ut sagt.
 Favoritmat?
- Min favoritmat lär nog va grillat kött med potatisgrattäng, bea och sallad!
Favoritblogg?
- Har ingen favorit precis, Men Annica och Marcelos bloggar läser jag rätt ofta (dom från BB)
Vad är ditt besökarrekord?
- Öhm.. ligger och tänker på om det var denhära blogg eller den förra som jag hade över 1000 besökare en dag. Jag tror faktiskt att det var denhär! Eller nej, blev osäker nu. Men mellan 600-1000 hade jag en tid då jag va väldigt aktiv med kommentarer och inlägg och allting :) 



Tjejen som hade roligast/bästa kommentarerna är Johanna! Och hon hade två frågor som jag gilla extra mycket, och de är domhär ↓
Om du bara fick välja en maträtt resten av ditt liv, vilken skulle det vara?
- Oj,, sjukt svårt eftersom jag älskar mat. Men skulle nog va makaronesallad, gud vad gott.. Dee får man aldrig nog av!
Lyssnar du helst på musik i hörlurar eller högtalare?
- Asså det är ju olika beroende på vilka man är med osv.  Men jag gillar hörlurar mest och det är det jag använder mig utan mest. 
 
Kika in på Johannas fina blogg genom att klicka >HÄR<
 

Tack så mkt för alla frågor, kul att ni frågade så mycket! Kram


solsidan

2012



Har svarat på frågorna nu, har bara några kvar men dom får jag ta efter solsidan, för det får man ju inte missa precis! ;) 
Så runt 9 ungefär är nog svaren till frågorna ute! :D 
 
Nu ska jag knalla mig ner till tvn, puss


hemkommen från faster

2012





Hejsan! Ni får ursäkta för "arg-inlägget" men jag va riktigt jävla arg där och de är jag fortfarande!

Kom nyss ut ur duschen, har vart hos min faster ett tag och hälsa på idag. Sen har jag inte gjort ngt mer faktiskt.. Ska försöka svara på frågorna idag iallafall så ni får era svar idag!

Kul att så många ställde frågor, blir så glad. Puss


arg

2012



 
Har sagt det förut också men det kan inte hjälpas. Vad är dehär? ↑
Är dom helt dumma i huvet eller?  Niall är en del av 1D och vafan tänker äckelungarna med? Nej , usch är så arg nu så det är inte sant. 
Vafan har Niall gjort er? Vad har han gjort för att ni ska hata honom?    Klart somfan Niall ska va med i 1D, han är perfekt och ni andra som har ngt annat å säga kan dra åt helvete! 
 


frågestund!!

2012



Tror inte jag haft det på denna bloggen nångång, men nu ska jag iallafall ha det, i brist på annat! 

Nu kan ni fråga mig vad ni vill fram till ikväll eller så tar jag det imorgon, iallafall så svarar jag på ALLT. 
Den som kommer med den roligaste frågan får även en länkning här på bloggen. 
 
KOM IGEN NU, FRÅGA DE NI VILL VETA! :D
 


fredagskväll med malin

2012



 
Gammalt avsnitt men jävlaaarrr va bra de är! Dom är så jävla söta! 


känner igen mig såå bra

2012





så mycket bättre, om vi är tillsammans

2012




älskling<3


Har nu blockerat pappas säng igen och kollar på "så mycket bättre" haha! Detta är nog sista inlägget för idag, är trött å hängig och har inte lust att blogga nu.
Så vi hörs! puss


lite nytt

2012



Igår var pappa och lena i Ullared och självklart kom det hem med lite saker till mig som ni ser ↓
 
 
http://picasion.com/resize-gif/
| Spets linne |
 
 
 
http://picasion.com/resize-gif/
| Stickad tröja |
 
 
http://picasion.com/resize-gif/
| Stickad tröja | 
 
 
http://picasion.com/resize-gif/
| Mjukis byxor | Tights |
 
| Vantar |
 

(sen fick jag typ nå nattlinne å långkallsonger till vintern, sånt där nördvändigt skit ;) )


true and funny

2012





dagens teenagerpost

2012





Ensam igen

2012





Hello my friends!

Nu har gabbi och moa åkt hem och jag ligger här i sängen och tar det lugnt. Gud vilken kväll de va igår! Riktigt kul hade vi och jag har lite ont i halsen än faktiskt, men sånt får man ta.

Efter Xfactor igår gick vi upp å såg film och spela UNO. Sen blev klockan plötsligt tre och vi somna väll runt halv 4 kanske.

Lördag idag då, snart är det måndag och skolan börjar igen. Fyfan säger jag bara, vill intee.
Gud vad skönt det skulle vart med lov föralltid!

Nu ska jag iallafall lägga mig och lyssna på lite 1D och försöka sova lite.
Puss


Äntligen!!!

2012



 
Nu har äntligen musikvideon till Little Things kommit ut! Sååå fin♥


Xfactor!

2012



Tjejmys o soffan framför XF, 1D har sjungit mina favoriter å vi har skrikit,hoppat,sjungit,gråtit å är helt svettig å slut i huvet. Helt sjukt.. Även om ja inte var där så känner jag mig död nu å jag kommer aldrig få nog.. Mina favoritkillar, så jävla besatt är jag xD Aja, nu ska jag se vem so är kvar av Oscar å Alexander! (ska döda alla tjejer som rörde deras händer, blää)Ha en bra kväll!


you don't know, you don't know you're beautiful

2012







THE TRUTH hurts

2012





Har sovit, vaknat,ätit,duschat,sett på film,sett på tvn, snackat med pappa typ 4 gånger men ändå går tiden så jävla segt ? vafan ärehär..
Känner att jag inte är på så bra humör just nu heller men de kommer garanterat vända när gabbi å moa kommer ! vet inte hur de blir med ida, men hoppas iaf på att få se henne en liten stund.
Kommer bli en grym kväll. De känner jag på mig ! :D


dag 8 - Vad jag älskar mest i mitt liv

2012



 
Det jag älskar mest i hela mitt liv är min underbara släkt och mina älskade vänner. Utan dom skulle mitt liv aldrig funka, så underbara allihopa.  Bästa som finns! :D
 
(sen så älskar jag ju One Direction mest av allt men de vet ni ju redan.. Också mat såklart! ) 


trött som ett as

2012





vakna runt halv 7 å skulle ner på soffan å sova.. Satte på tvn då de va Vakna! med the voice.

De va meningen att ja skulle sova, och de gjorde jag.. Tills de börjar snacka om 1D! Då vare kört..

Nu kan jag inte somna om och de är De Vet Du och Oscar Zia som gästar. Aja, får kolla på de å försöka somna vidare efter de så jag är pigg tills brudsen kommer!


Not another teen movie

2012





Blockerar pappas skitsköna säng en stund för å kolla på nån film på 6an. Aldrig sett den men gabbi säger att den är bra så, ja !

Vi hörs!


livet

2012






Tjohej. Ligger i sängen som vanligt å bara fettar. Fast denhär gången äre oreo och mjölk, ser även på ensam hemma.

Ska snart åka och handla till imorgon då mina favoriter kommer hit! Nu mår man.



don't forget to love yourself

2012



 
Ligger just nu i sängen och har det huur bra som helst. Lyssnar på bra musik och låter nagelacket torka på fötter och händer. 
Alla behöver lite egen-tid och ta hand om sig själv ibland med. 
 
Känner att jag helt har bloggtorkat för tillfället, känner varken lust eller ork numera, men det kommer väl tillbaka snart antar jag, eftersom jag älskar att blogga.
 

Imorgon kommer iallafall mina brudar hit så ska de göra mig sällskap framför xfactor och äta god mat såklart. Sedan sover de över här så vi ska ha det bäääst!  Jag kommer sitta bänkad framför tvn, precis som vanligt egentligen fast med dom jag älskar mest, oxå att 1D kommer att uppträda gör det ju inte dåligare precis ;) 
Lovar att jag kommer sitta och tokgråta eller nånting, haha!


ahhaha stars

2012



 
 
Hahaha älskar alla dehär vloggare, så jävla sköna allihopa.  Speciellt "Mamma Maria" HAHA !