be yourself

2012-10-07
10:44:17
Tumblr_mbi13o5oae1rvm3y6o1_500_large
Tumblr_mbgcfwx19c1re152no1_500_large
424243_279596092146613_499601147_n_large

 
Och att vara sig själv kan vara sjukt jobbigt ibland, att man så gärna vill passa in, att man vill vara lika som sina kompisar.. Men hallå? Hur kul skulle världen vara om alla gick runt och såg lika ut? Inge kul alls! 
Oavsätt om du är smal eller tjock så är du fortfarande vacker. Alla är vacker på sitt egna vis. 
Det är okej att vara annorlunda, alla ser olika ut, det finns ingen som ser exakt lika ut, och tur är väll det?
 
Tänkte ge lite tips på hur man får bättre självkänsla, för det är iallafall grunden till att våga vara sig själv;
 

Våga vara annorlunda
- Ha din egen stil, kläder som du själv tycker är snyggt och passar, skit fullständigt i vad dina kompisar tycker. Bara du är nöjd, det är huvudsaken.. För det är ju iallafall inte kompisarna som lär ha på sig kläderna, ellerhur? det är bara DU och vad alla andra tycker existerar inte!
 

Sluta gå efter andras förväntningar
- Gör det som känns bäst för dig själv, följ ditt hjärta. Det spelar ingen roll hur mycket dina kompisar tycker något, om du själv inte är nöjd så ska du absolut inte göra det som dina kompisar säger. Gör det som du själv inspereras av och skit i vad dina kompisar säger, det är ditt liv och du gör som du vill!
 
Belöna dig själv
- När du känner att du har gjort något som du verkligen är stolt över, belöna dig själv! Kan vara vad som helst, En glass kanske? Det får dig själv att känna dig stolt och då kan det även bli roligare att göra saker.
 

Möt rädslan
- Alla är rädd för saker, finns inte en enda människa som inte är rädd för någonting. Kan vara allt från att gå själv ute på kvällen då det är väldigt mörkt, till att gå själv på skoltoan.  Det varierar från person till person och rädslan är väldigt vanligt, och det bästa är att man kan övervinna rädslan också. Det handlar bara om att våga! 
 
Ingen är perfekt

- Det lär du komma ihåg. Så fort du ser en tjej ute på stan och tänker "wow, hon var verkligen perfekt"  STOPP! 
Även den tjejen har brister, och hon kanske tycker lika om dig när hon ser dig? Man kan tro så mycket när man bara ser en person ute på stan sådär, men som sagt.. Ingen är perfekt, inte ens dendär tjejen som du tycker verkar vara så perfekt.  Alla har sina svagheter och styrkor.  Kom även ihåg att det finaste utseendet kan ha den fulaste personligheten. Döm aldrig någon efter utseende eller rykten, lär känna personen själv och bilda din egen uppfattning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0