de två senaste dagarna

2013 
Onsdag, Prämiärdagen till This Is Us i Sverige. Till er som kanske missade det så heter One Directions film This Is Us och jag, tillsammans med Gabbi och Ida gick på den. På dagen i skolan var jag ovanligt glad och jag kunde nog tala för alla som skulle se den, den dagen, var riktigt taggade. Jag mådde så sjukt bra hela dagen och vi tog bussen in direkt till Gävle efter skolan för att titta på lite kläder och sådant! 
Jag var spänd hela dagen. Klockan nio var det äntligen våran tur att se den. Och känslan inom mig att sitta i stolarna och vänta på att filmen skulle börja var verkligen helt obeskrivlig. När den väl började så lugnade jag faktiskt ner mig en aning, vilket förvånade mig. Haha. Men kan också erkänna att jag grät nästan ingenting,, (stolt) utan jag skrattade faktiskt mer! Hur som helst så var det den bästa onsdagen på länge!
 
Torsdag, alltså igår. Hände inte så mycket. Jag vaknade upp hos Ida efter att sovit över hos henne från Onsdag till Torsdag. Fortfarande var jag glad sedan gårdagen och ännu gladare blev jag att veta att min Liam fyllde 20 igår. Han är så fin! Skolan gick ganska så snabbt ändå och när jag kom hem så insåg jag att nya Frida kommit så då blev det att läsa lite i den. 
 
Nu lär jag skynda mig lite eftersom Ida väntar. Vi ska vara barnvakt idag, haha. Ser fram emot det! Sedan kommer Gabbi också, så det blir väl en så kallad tjejkväll ikväll då. Riktigt kul! Äntligen är det vi igen ♥


dag18: Bild/bilder på dig och din bästavän/bästavänner

2013 
 
Finaste bästa vännerna! Vad skulle jag göra utan er? Bästaste som finns ♥


this is us

2013Roses And Sunshines - 1d | via TumblrTumblrOne Direction: This Is Us | Official Movie Site | Sony Pictures
TumblrOne Direction| Tumblrcan't wait... | via Facebook
 
Just nu känner jag mig världens lyckligaste. Inte nog med att 1D kommit ut med deras This Is Us. Jag, tillsammans med Ida och Gabbi ska gå och se filmen på premiären. Kan ni förstå vad glad jag är? Onsdag nästa vecka smäller det! Just nu känner jag bara att ilska inte ens är något som existerar. Vid detta tillfälle kan jag bara inte vara arg. Kan ni gissa vilken härlig känsla? Jag har väntat i flera månader på att denna film äntligen ska släppas på bio och vi fick äran att hinna förhandsboka biljetterna, och det bästa är att vi fick platser nästan i mitten, vilket betyder att vi ser superbra. Jag är så nöjd, så lycklig och så glad. KAN BARA INTE VÄNTA. ÄR SÅ TAGGAD! 


skolan drar igång

2013 
Well, Då har skolan börjat igen då och ja gkan faktiskt inte tro det själv. Det kändes precis som om det var igår då man satt i kyrkan och inväntade rektorn som sade "Ha nu en bra sommar", och allt det där han säger. Det kändes som igår då vi dansade i timmar så man inte kunde gå på flera dagar. (haha, ja det är sant) Sommaren har helt klart gått alldeles för fort och denna sommar har verit helt underbar, utan tvekan. Trots att jag inte sett så många av mina vänner under lovet så har jag ändå tillbringat tid med de som gör mig gladast, vilket är huvudsaken. Solen har även varit framme nästan hela tiden och det är ju något jag egentligen inte klagar över, bara det att jag alltid lägger mig i skuggan när den kommer. (hehe) 
 
Nya schemat är jag inte heller så glad över. Vi går till över tre näst intill varje dag förutom på tisdagar, vilket inte känns så frestande precis, inte heller att de tagit bort vår läxtid så nu lär vi ta hem all läxa, fuck. 
Det var trots allt jävligt skönt att komma tillbaka till min underbara klass idag. Alla var glada, pratiga och man märkte att vi hade mycket att prata om. Det var en härlig känsla inom både klassen och våra mentorer vilket bara gjorde dagen bättre. Vi gick på morgonen igenom information och sedan hade vi något slagt uppdrag i typ två-tre timmar, vilket bara var kul. Sista tre timmarna, eller två, eller vad det nu blev. Så körde vi i alla fall brännbollsturnering bland alla åttorna, och vanligtvis brukar vi komma etta eller tvåa, men denna gång kom vi trea, vilket kändes helt okej ändå, vi var glada ändå, trots våra förluster. Men som våra mentorer sade, vi vann i alla fall på att vara snälla, inte fucka ur och alltid peppa varandra. Det känns skönt att vara tillbaka igen, och ännu bättre att jag somnade 21:22 igår och sov ovanligt bra hela natten fram till kl fyra typ, men fyfan vad glad jag varit hela dagen, inga sura miner från mig idag eller, mer än att min Liam förmodligen skaffat ny flickvän, men men, shit happens :( Haha nej, men nu hörrni.. Ska jag gå och äta, mums! 


inte igår men idag

2013Jag var alltså inte med Linus igår eftersom han var väldigt trött och tråkig, därför blev det en glass-sväng ner på time och en runda runt hammardammen med massa prat som vanligt. Känns riktigt bra att ha en vän utöver mitt lilla tjejgäng. Runt fem kom jag hem och har bara setat och slöa under min tid hemma. 
 
Det har vart underbart väder idag, varmt och skönt. Dock börjar molnen komma nu och jag tycktes höra någon åska också, usch. Förövrigt bjuder jag på de otroligt fina bilderna ovanför. Kan ju även meddela att igår satte de in en tandställning i underkäken på mig så jag har ju lagomt ont idag då ":)", jaja, ska inte klaga. Får bra resultat i slutänden iallafall ! 
 
Nu ska jag hitta på något, kanske se på en film eller gå ner och äta något. Det enda jag ätit idag är fil, med tanke på hur ont det gör i munnen så kan jag inte äta så mycket just nu, men ska bli gott med lasange lite senare, nog känner jag lukten av pappas lasange allt ;) Haha, hoppas ni mår bra. 
 
På fredag åker jag till min faster i Stockholm, ska bli riktigt kul och vi planerar att gå på grönan! taggar faktiskt till det jag, nu ska jag iallafall gå ner. Filmen får vänta! kram 


två veckor

2013 
Under dessa två veckor så har jag faktiskt inte gjort så mycket alls även om jag inte har skrivit något. Jag var i ungefär fem dagar hos Gabbi, vilket var både skönt och kul. Vi chillade i hennes pool, cyklade, plockade hallon, åt godis, grät till One Direction och lite sånt där som bara ingår i våran värld. Jag åkte dock hem på fredagen och tänkte att jag skulle bli hemma i några dagar, men eftersom jag helst ville hinna träffa min moster och lite sånt innan de for hem till Piteå igen, dagen efter, så åkte jag lite spontant till henne bara någon timme efter att jag kommit hem, där stannade jag, från fredagen till igår, så en vecka där blev det också! haaha. 
 
Ifrån mormor så fick jag även hem lite nya kläder i resväskan. B la. Ett par skor, ett linne och något leopardaktigt annat linne. Tre BH:ar och en bikini. Även nya hörlurar. 
 
Nu är jag hemma och har sovit i min egna säng inatt tillsammans med mina fem fina killar, kändes skönt att få komma hem till dom igen, eftersom de faktiskt har fått legat under ett överkast i två veckors tid nu ;) 
 
Klockan är strax efter fyra och jag hade tänk att jag skulle göra något av denna dag, kanske ut och gå. Faktum är att jag faktiskt tvingat med min granne, som även är min bästa vän, att han ska ut å göra något med mig, runt två skrec jag till honom och han tyckte det lät som en bra idé, men självklart är han alltid lika seg och ska dra ut på allting, så nu sitter jag här och väntar på att han ska skynda sig med det han nu håller på med. 
Jaja, så kan det vara ibland och jag är inte precis ovan. 

Nu måste jag sluta skriva och tjata på honom lite mer, kanske, kanske , det gör någon nytta.