celebrity challange

2013



Japp nu är det ju så att jag är väldigt konstig av mig och har länge velat göra sånnahär "Challanges" och nu när jag var med gabbi idag så passade jag på & eftersom Videofy.me är så fuckat att de tagit bort att man kan lägga in videor från datorn där så fick det bli lite spontant på Youtube istället.. Well, vi är inte så snygga och serösa som ni ser så ja.. Titta och luta er tillbaka.. Nej gud vad säger jag??  hahaha


jul 2013

2013



 
 


Isak Danielson

2013



En favorit i X factor förra året var ju absolut Isak. Sket i vad alla andra sa, jag bara älskade den killen. När jag fär några dagar sedan upptäckte den här videon på när han sjunger en cover så blev jag så otroligt glad. Det var så längesen man såg och hörde något ifrån honom så att lyssna på den här låten till hans underbara röst gjorde mig varm om hjärtat. Hans röst är verkligen speciell och jag bara älskar han. 
 
På tal om något helt annat. Imorgon är det julafton? what? har ingen julkänsla över huvud taget och allt på grund av att det inte ens är lite snö på backen. Granen är uppe, ljusen är tända, paketen är under granen & det luktar julskinka i hela huset, trots det så känns det som om det vore höstlov istället för jullov. Åh, kom igen nu va! Pls låt det snöa inatt så jag vaknar upp till en vit jul. 


jullov och betyg

2013



Kan fortfarande inte fatta att om bara tre dagar så är det julafton, whaat? vart fan är julkänslan? ja inte här i alla fall. 
För det första så finns det ingen snö på backen och för det andra så känns det nyss som att det var sommar. Allt har gått så fort och det är redan December? snart så är det 2014 också, oooh my good!
 
Iaf, skönt som fasen att ha lov i alla fall, kom precis i tid. Var väldigt trött igår så bloggade aldrig, men här ovan ser ni mina betyg för årets termin iaf. Har både höjt mig och sänkt mig i massa ämnen men jaja, får väl va nöjd ändå tkr jag. Är i alla fall godkänd! 


felfel

2013



Untitled | via Tumblr
I inlägget om nobelfesten så skrev jag att vi åt efterätten pannacotta men det var ju heelt fel, haha! vet inte alls vad jag tänkte när jag skrev det men jag antar att jag var helt borta..;) 
Cheesecake eller hur det stavas var det ju såklart! orkar bara inte ändra de då jag tror att jag redan ändrat den bilden ett antal gånger. Jag vet ju skillnaden på pannacotta och cheesecake, även blev det lite fel. Men jaja, hehe. 
 


skönaste fredagen

2013



 
Några veckor innan nobelfesten fick vi reda på att dagen efter den stora kvällen skulle vi få sovmorgon dagen efter i två timmar, våran klass protesterade dock då vi endast skulle missa det enda roliga på hela veckan, hemkunskapen. Så då kom vi överens om att istället sluta två timmar tidigare på fredagen istället för sovmorgon på torsdag. Dock var alla helt döda på torsdagsmorgonen när vi bakade julgodis, haha, men det blev bättre. 
Natten från igår till idag var hemsk, även den. Stormen lät ju som bara fan och jag trodde ärligt huset skulle gå sönder, så sömn fick jag inte. 
 
Klockan tio i åtta skulle alla samlas vid kyrkan för att titta på Luciatåget, något som verkligen uppskattas av min lilla klass (haha eller så inte). Tyst var vi i alla fall, för det mesta. Jag somnade ju så jag kan inte ta åt mig äran att ha pratat. Efter Lucian gick vi tillbaka till skolan och fick festis och pepparkaka, mums. 
Sen hade vi SO och innan lunch hade vi Svenska där vi bara tittade på Gullivers resor. Well, efter lunch skulle vi haft en lektion till, matte, men vår lärare var sjuk så den lektionen blev inställd. Det betydde bara att vi hade slutat på dagen redan klockan fem över halv tolv istället för ett där nån gång, dock var det tomtegröt i skolan så alla åt ändå innan de drog hem.. Haha ;)
 
Väl hemma tog jag igen all sömn jag missat under natten och somnade i sängen under filten nästan på en gång. Sååå skönt var det men känner mig fortfarande helt trött. Frågan är ju bara, vad fan ska jag göra ikväll då när inte Idol visas längre?! :( Ha en bra Fredag den 13 allihopa, för att vara en otursdag så har denna dag faktiskt varit skönast på länge och än så länge har inget hänt ;) 


nobelfest 11/12-13

2013



(nepp, cheescake, blev fel xD)

Kan ju börja med att säga att kvällen var den bästa på väldigt, väldigt länge. Jag tog dock nästan inga bilder själv utan detta är bara några utav de dåliga mobilbilderna mina kompisar tog. Vid efterrätten tog jag dock några kort då jag var lagomt mätt efter den goda förrätten och varmrätten - då kom jag på att jag skulle ta lite bilder. 
Vår lärares dotter gick runt och tog över tusen bilder på oss igårkväll med en riktig kamera + att Ida också tog mååånga med sin kamera. Så jag antar att mer bilder kommer, så länge så duger dessa mobilbilderna. För er som vill fortsätta läsa om gårdagen får fortsätta läsa, andra bara slutar nu ;) 
 
Klockan åtta som vanligt samlades vi i hemklassrummen för att få reda på dagen. Tjugo över fick vi in till våran egna grupp, dvs matgruppen, dukningsgruppen, underhållningsgruppen osv. Jag själv hade valt dekorationsgruppen så dit gick jag och mina friends och samlades. Väl där bestämde jag att jag ville vara i att göra namnskyltarna och för att ta det enkelt så var det väldigt invecklat, komplicerat och allt det där. Alla typ 90 namnen på alla åttor + lärarna skulle stå på en lapp, dela in i klassordning och dekorera lika på exakt alla. Något som tog hela förmiddagen + att jag blev som vanligt på dåligt humör då vi hade så fullt upp att vi inte ens hann med någon rast. Så halv nio till tjugo i tolv höll vi på ungefär, typ nonstop alltså. 
Efter maten var det att fixa till i kafeterian där vi skulle hålla till och i matsalen, något som tog tid det också. Klockan två var vi klara och jag for hem, duschade och fixade lite sånt innan jag sedan gick över till mina kusiner för deras mamma skulle fixa mitt hår. Well well.. Där var jag tills några minuter i sex typ tills gabbi kom och hämtade mig, vi skulle alltså vara där klockan sex. Den dit blev vi men en fin entré bjöd vi på. ;)
 
Vi minglade bland alla åttor, pratade, skrattade, hade kul och tog en massa kort. Jag höll typ på att svimma då alla var så uppklädda och fina, det var verkligen så att man blev kär i varenda kille man såg (?!) haha nej, såklart inte men stiliga var dom i varje fall. Minuterna innan vi skulle få gå in till matsalen där våran trerättersmiddag skulle hålla till så utsågs kungen och drottningen, fina Ida och Samuel fick ta den äran då hela klassen röstade på dom och säkert andra klasser också, haha. 
Sedan satt vi oss till bords och åt, pratade och skulle självklart ha med vårat vett och etikett där något som armbågar på bordet eller äta av varandras mat ingick, något jag bröt nästan direkt. Jag satt mitt emot Hampus och bredvid Jonatan & Jesper så underhållning fick jag under tiden jag åt i alla fall.  Till förätt var det tunnbrödsrullar med skinka och räkor och till varmrätt så var det potatisgratäng, kycklingfillé, bea, tsatsiki, sallad och fetaost. (jävligt gott och åt för ett helt år typ), men som sagt, jag var för ivrig för att ens tänka tanken att ta upp mobilen och knäppa kort just då. 
Efter nobelpristagarna fått tagit emot priser å vi ätit klart så var det ut ur matsalen som gällde och killen bredvid sig på vänster sida skulle man dansa första dansen med, vals, och andra dansen skulle man dansa med killen som satt på höger sida med dansen foxtrot eller vad det heter. tredje dansen var med valfri person och det blev bugg, ärligt talat kommer jag efter tredje dansen inte ihåg vem jag dansade med. Jag dansade pinsamt nog med typ de flesta jag såg så att jag glömt bort vilka jag ens dansat med. Jaja, kul var det i alla fall och ännu roligare blev det när ny, populär musik med mycket dubstep spelades så att det blev riktigt party på dansgolvet. Först var det bara jag och mina fem kompisar som dansade lite på sidan om de andra som dansade i smågrupper, när våran lärare sen sa att vi skulle gå in mot mitten för att få med alla ut på dansgolvet och hoppa omkring så gjorde vi det och som vår lärare hoppats på så var då snart alla ute och hoppade omkring och dansade. Mellan fridansandet så blev det även bugg, bugg och ännu mer bugg. 
Det var över mina förväntningar roligt och att verkligen känna hur vår gemenskap i klassen utveckats till något så bra känns så otroligt bra. Vi alla dansade med varandra och hade allmänt kul, även med resterande åttor också och såklart dansade vi med dom med. Det var verkligen en sjuk kväll, något jag aldrig kommer glömma. 
Till och med att jag blev förvånad över att se vissa killar släppa loss så mycket som det gjorde där på golvet, det var så roligt att se andra också ha kul. Det hela slutade med en klassiskt tryckare som jag dansade med min kära vän gabbi då vi är väldigt ensamma. Halv tio tände de lamporna och alla protesterade men vi kunde inte göra något precis. Kl tio slutade vi och jag var helt slut, svettig och väldigt glad. Vi hade trots allt dansat från efter vi ätit till vi slutade och ändå ville vi vara kvar längre. Grymt lyckad kväll.
 
Nu kanske ni tror att detta var allt som hände, men tro mig, detta är bara en kort sammanfattning om hela dagen och kvällen, ni anar verkligen inte hur kul jag hade igår och det var verkligen kul att se alla dansa ;), ser verkligen fram emot danskvällen i 9an där vi dansar hela kvällen. haha.
Nu har jag fått skrivit av mig och förhoppningsvis kan jag gå tillbaka någon gång när jag blir äldre och glömt de mesta, och läsa detta och återuppväcka gamla minnen. My goood vad lycklig jag var igår, världens finaste vänner, klass, lärare och åttor över huvud taget. ♥
 
 


7 december

2013



Ja, det var ju ett tag sen nu. En månad och en vecka för att vara exakt. 
Jag lovar mig själv att jag ska börja blogga, inte för er skull utan för min egen. Jag ser det som en hobby och att jag tycker det är kul, men om man hela tiden känner sig tvingad till någonting blir det ju inte roligt längre, snarare jobbigt bara. Jag ska försöka bli bättre, men jag lovar ingenting. För tillfället skriver jag bara när jag känner för det, ungeför en gång i månaden som ni kanske märker, men det måste jag verkligen ändra på. 
Det är fel att bara skylla på skolan över att jag inte bloggar, skolan tar mycket tid för mig då jag inte är den sortens person som inte behöver plugga något alls för att få höga betyg, jag har lovat mig själv att sköta skolan så gott jag kan och med det så tillhör ju även att plugga. 
 
Det har ju faktiskt hänt en hel del sen sist jag skrev. Midnight Memories, One Directions nya skiva kom ut i slutet på november och med det sagt så kan jag ju inte låta bli att fangirla lite. Albumet är fantastiskt och killarna också, de har gjort detta album under tiden det turnerat över hela världen + att dom varit med och skrivit det flesta låtarna själv, jag kan inte vara annat än en stolt Directioner. 
Sedan är det ju faktiskt December nu, vilket menas Julafton, Julkalendern, Advent och snö. Allt det där i en månad, det är galet vad jag älskar denna tiden på året. (När jag får vara inomhus), det är så himla mysigt att bara kunna sätta på sig One Piecen, värma en kopp varm oboy och lägga sig under filten framför en film, huur skönt? 
Jag ser fram emot Julafton så mycket, jag tror att det var under mellandagarna någon gång som jag ska åka till min moster, hennes kille och mina två kusiner till Luleå/Piteå å fira nyår där, kan inte tagga mer då jag saknar dom alla till tusen!!
 
 
Som sagt, de sista veckorna är det rätt så körigt i skolan. På måndag har vi Tyskaprov samt fortsätta med provet om Franska Revolutionen med SOn. 
På tisdag har vi det viktiga Fysikprovet och på onsdag är det Nobelfest för oss åttor. På torsdag ska vi stå på marknaden med klassen och ha fiskedam, lotter och sånt. Så nästa vecka blir verkligen ganska så mycket att göra så att säga. Sedan veckan efter blir det troligen matteprov också, om det nu inte blir uppskjutet tills efter jullovet. 
Annars har vi haft Svenska och Engelskaprov de senaste veckorna jag ej har bloggat, så nu vet ni det också ;) 
 
Nu ska jag bara njuta av min youghurt med hallon och banan i.. Pfft, nej såklart jag inte ska eftersom jag spännde tandställningen igår så kan knappt öppna käften utan att det gör ont. Det är ett helvete att ha en stålställning i munnen men det ger ju resultat i varje fall, så det är bara att bita ihop och vänta tills dagen kommer då jag får ta bort skiten. 
Det blir i alla fall plugga till tyska och fysiken som står på schemat inför dagens planer. Ha det så bra så länge :)