nobelfest 11/12-13

2013-12-12
22:24:00
(nepp, cheescake, blev fel xD)

Kan ju börja med att säga att kvällen var den bästa på väldigt, väldigt länge. Jag tog dock nästan inga bilder själv utan detta är bara några utav de dåliga mobilbilderna mina kompisar tog. Vid efterrätten tog jag dock några kort då jag var lagomt mätt efter den goda förrätten och varmrätten - då kom jag på att jag skulle ta lite bilder. 
Vår lärares dotter gick runt och tog över tusen bilder på oss igårkväll med en riktig kamera + att Ida också tog mååånga med sin kamera. Så jag antar att mer bilder kommer, så länge så duger dessa mobilbilderna. För er som vill fortsätta läsa om gårdagen får fortsätta läsa, andra bara slutar nu ;) 
 
Klockan åtta som vanligt samlades vi i hemklassrummen för att få reda på dagen. Tjugo över fick vi in till våran egna grupp, dvs matgruppen, dukningsgruppen, underhållningsgruppen osv. Jag själv hade valt dekorationsgruppen så dit gick jag och mina friends och samlades. Väl där bestämde jag att jag ville vara i att göra namnskyltarna och för att ta det enkelt så var det väldigt invecklat, komplicerat och allt det där. Alla typ 90 namnen på alla åttor + lärarna skulle stå på en lapp, dela in i klassordning och dekorera lika på exakt alla. Något som tog hela förmiddagen + att jag blev som vanligt på dåligt humör då vi hade så fullt upp att vi inte ens hann med någon rast. Så halv nio till tjugo i tolv höll vi på ungefär, typ nonstop alltså. 
Efter maten var det att fixa till i kafeterian där vi skulle hålla till och i matsalen, något som tog tid det också. Klockan två var vi klara och jag for hem, duschade och fixade lite sånt innan jag sedan gick över till mina kusiner för deras mamma skulle fixa mitt hår. Well well.. Där var jag tills några minuter i sex typ tills gabbi kom och hämtade mig, vi skulle alltså vara där klockan sex. Den dit blev vi men en fin entré bjöd vi på. ;)
 
Vi minglade bland alla åttor, pratade, skrattade, hade kul och tog en massa kort. Jag höll typ på att svimma då alla var så uppklädda och fina, det var verkligen så att man blev kär i varenda kille man såg (?!) haha nej, såklart inte men stiliga var dom i varje fall. Minuterna innan vi skulle få gå in till matsalen där våran trerättersmiddag skulle hålla till så utsågs kungen och drottningen, fina Ida och Samuel fick ta den äran då hela klassen röstade på dom och säkert andra klasser också, haha. 
Sedan satt vi oss till bords och åt, pratade och skulle självklart ha med vårat vett och etikett där något som armbågar på bordet eller äta av varandras mat ingick, något jag bröt nästan direkt. Jag satt mitt emot Hampus och bredvid Jonatan & Jesper så underhållning fick jag under tiden jag åt i alla fall.  Till förätt var det tunnbrödsrullar med skinka och räkor och till varmrätt så var det potatisgratäng, kycklingfillé, bea, tsatsiki, sallad och fetaost. (jävligt gott och åt för ett helt år typ), men som sagt, jag var för ivrig för att ens tänka tanken att ta upp mobilen och knäppa kort just då. 
Efter nobelpristagarna fått tagit emot priser å vi ätit klart så var det ut ur matsalen som gällde och killen bredvid sig på vänster sida skulle man dansa första dansen med, vals, och andra dansen skulle man dansa med killen som satt på höger sida med dansen foxtrot eller vad det heter. tredje dansen var med valfri person och det blev bugg, ärligt talat kommer jag efter tredje dansen inte ihåg vem jag dansade med. Jag dansade pinsamt nog med typ de flesta jag såg så att jag glömt bort vilka jag ens dansat med. Jaja, kul var det i alla fall och ännu roligare blev det när ny, populär musik med mycket dubstep spelades så att det blev riktigt party på dansgolvet. Först var det bara jag och mina fem kompisar som dansade lite på sidan om de andra som dansade i smågrupper, när våran lärare sen sa att vi skulle gå in mot mitten för att få med alla ut på dansgolvet och hoppa omkring så gjorde vi det och som vår lärare hoppats på så var då snart alla ute och hoppade omkring och dansade. Mellan fridansandet så blev det även bugg, bugg och ännu mer bugg. 
Det var över mina förväntningar roligt och att verkligen känna hur vår gemenskap i klassen utveckats till något så bra känns så otroligt bra. Vi alla dansade med varandra och hade allmänt kul, även med resterande åttor också och såklart dansade vi med dom med. Det var verkligen en sjuk kväll, något jag aldrig kommer glömma. 
Till och med att jag blev förvånad över att se vissa killar släppa loss så mycket som det gjorde där på golvet, det var så roligt att se andra också ha kul. Det hela slutade med en klassiskt tryckare som jag dansade med min kära vän gabbi då vi är väldigt ensamma. Halv tio tände de lamporna och alla protesterade men vi kunde inte göra något precis. Kl tio slutade vi och jag var helt slut, svettig och väldigt glad. Vi hade trots allt dansat från efter vi ätit till vi slutade och ändå ville vi vara kvar längre. Grymt lyckad kväll.
 
Nu kanske ni tror att detta var allt som hände, men tro mig, detta är bara en kort sammanfattning om hela dagen och kvällen, ni anar verkligen inte hur kul jag hade igår och det var verkligen kul att se alla dansa ;), ser verkligen fram emot danskvällen i 9an där vi dansar hela kvällen. haha.
Nu har jag fått skrivit av mig och förhoppningsvis kan jag gå tillbaka någon gång när jag blir äldre och glömt de mesta, och läsa detta och återuppväcka gamla minnen. My goood vad lycklig jag var igår, världens finaste vänner, klass, lärare och åttor över huvud taget. ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0