dagens teenagerpost

2013





Lite nytt

2013



Fyller ju somsagt 14 idag och har fått höra att jag är fjortis hela dagen.. Haha ;) var i Falun å shoppa lite oxå. Med mig hem fick jag en ny vårjacka å en tröja! Jättefina saker som jag blev nöjd med! Jajamensan.
Jackan kosta 599kr och tröjan 149kr tror jag. Vi fika även två gånger och sista gången på waynes coffe..eller va de heter.. Hahhaha! Oh Happy daaay.



lol thats me

2013





4 timmar kvar

2013



.. Tills jag blir fjortis!! Och vad gör jag mina sista timmar som 13åring? Sitter i soffan och chillar med skönaste tofflorna framför familjen annorlunda och yoghurten min! Muuums



inspo - friends

2013



but pretty goes with everything~(1) FacebookPinnwand-Fotos
VK | BilderFreundschaft auf GBstar.net - Die besten GB-Pics für Jappy und CoMARIA ♡ ♡ ♡ -
Chanta CuellarTumblrResultat av Googles bildsökning efter http://livetsombrunetter.blogg.se/images/2012/friends-weheartit_158002517_203913691.jpg
phrases in english about friendship - Buscar con Googleaurelia bachmann photographieWall Photos
 


Åker igen

2013



Hehe gissa vart? Mormor såklart!
Vet inte hur länge jag blir där men på onsdag kommer mina släktingar från Luleå iallafall så då är jag nog där iallafall.
Fyller även år imorgon, woohooo!!



dagens teenagerpost

2013





grattiiis papii ♥

2013



Chronik-FotosImageShack® - Online Photo and Video HostingDEAR DADDY
 
(nej, han ser absolut inte ut sådär längre.. hahahhahahahah) 
 

Idag fyller världens bästa pappa år. Jättestort grattis på din dag pappa!

Vad skulle jag gjort utan dig? Du har hjälpt mig med så himla mycket. Vi bråkar väldigt sällan och vi kommer oftast bra överens. Jag vet att jag kan berätta allt för dig, även om jag inte gör det så vet jag att du alltid är vid min sida och kommer att stötta mig. Du är en av de bästa människorna i mitt liv. Jag ska aldrig göra dig besviken och jag vet att du tror på mig. Ibland är du verkligen skitjobbig, men jag antar att det är ditt jobb. Men jag älskar dig ändå och oavsett hur många killar jag än skaffar, så kommer du alltid vara min pappa och jag kommer se upp till dig och du kommer alltid ha den där lilla speciella platsen i mitt hjärta. Du kommer alltid vara den bästa och trotts dina misstag ibland så älskar jag dig ändå. Grattis ännu en gång på din dag! 
 




Våran humor ❤

2013





Godnatt!

2013



Lär lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt imon.. Ska va i Gävle hos tandläkaren halv ett typ eller va de va så vi lär åka runt halv tolv nånting sånt så.. Jaja. Lär lägga mig å ta de lite lugnt nu så jag pallar upp imon å spär ju ensam hemma den perfekta filmen stt somna till! Hehe. Godnatt!



cubus

2013



 
Ska jag vara helt ärlig så var det sjukt fula tröjor inne på cubus hemsida. Fanns nästan ingen snygg tröja alls där och det är lite synd i och med att jag alltid handlar där nästan. Jaja, slängde in lite snygga vårkläder enligt min åsikt, sen får ni tycka vad ni vill! kram


Frukost

2013



Sååå jävla gott! Brukar oftast inte tycka om tårta men denhär, Herregud, godaste tårtan helt klart



Gabbi ❤

2013





Reprisen

2013



Vakna runt 11 eller något. Fick se på Twitter att Brit Awars 2013 galan med one direction skulle få i reprisen på 9an så de var bara att springa ner å hoppas att jag inte missa dem! SÅÅ fina!!! Jaja, nu är reklamen slut så buskage jag fortsätta titta!!



detta fick jag från pappas sida

2013



 
Nu har alla åkt hem och har verkligen haft en riktigt kul dag. Trodde inte det skulle bli så kul som det var. Oj vad jag har skrattat idag alltså och det var jättekul att träffa alla igen, även om inte alla kunde vara med så var det ändå roligt att få se ansikten man knappt kände igen. 
 
Fick nästan allt jag ville, utom mina skor som inte fanns i min storlek. En One Piece, One Direction pennor och skrivblock osv, trosor, blommor och två presentkort som sammanlagt blev 1100kr. Väldigt nöjd ändå och en riktigt lyckad dag och kväll.
 

Som jag sa i tidigare inlägg så fick jag väldigt lite sömn inatt, vilket betyder att jag är jävligt trött nu så nu ska jag bara stänga av datorn och sova. Låter som en bra ide tycker jag!! Godnatt.


Yatzy!

2013



Kändes bra att vinna över Carro med 100p typ, HEHHEHAHAH



Mellomys med kusin

2013



Heja heja Ulrik!!!



Twitter

2013





Mat mat mat

2013



Fyyyfan va gott! Vitlöksbröd och potatisgratäng blir de oxå, bara att de inte står på bordet än. Hihi



butterfly, fly away

2013





inspo - fashion #4

2013



Girl Gone WildM I N ÄTimeline Photos
http://dreams2travel.tumblr.com/M I N Ätaytay.
Smile, happy looks good on you. ♥Never Dress to IMPRESS but to EXPRESSYou say good morning, When it's midnight.
Tumblrbe good or be good at itWhere The Wild Things Are
TumblrFrench La Vanille ♥I have an alarm clock radio that runs on happiness


Lördagsmorgon

2013



Vaknade nu, svintrött. Blev alldeles försent igår med novellen. Men har man väl börjat så vill man bara inte sluta, det var över 90 delar och den va så jävla bra. Herregud. Harry ❤
Jaja, vilken tid jag somna ska jag absolut inte gå in på men har iallafall inte fått många timmars sömn. Får skylla mig själv helt enkelt och jag ångrar inte att jag läste den!

Nu ska jag ta å gå upp och fixa lite inför alla kommer! Mer uppdatering kommer senare.



Borstar tänderna - kl 7

2013



Varför ? Jo för att eftersom sportlovet börjar idag så ska jag och gabbi inviga det genom att läsa 1Dnoveller! Sååå bra. Det är ca 50 kapitel i en novell så de brukar ta flera timmar att läsa. Därför borstar jag nu och vi börjar att läsa snart så vi blir klar i någorlunda tid inatt. Sist jag läste en novell, månader sen nu. Så låg jag vaken till 5 å läste klart. Hehe får se hur lång tid de tar idag!

Imon kommer släkten oxå, hehe



sanningar om mig

2013





död

2013



 
Gick typ flera mil idag känns det som, mina fötter är hela döda och trotts jag tagit en varmdusch så är jag fortfarande fryssen. Blä för friluftsdagar!
 
Kom hem och gjorde cupcakes till släktkalaset imorgon. De blev riktigt bra om jag får säga det själv och de blev ju så söta!
 
Ja juste, en sak till.. Nu har ja sportlov och fyller år om 4 dagar! Wiihoo


inspo - together

2013



I don't care.I'm YOUNG ♥I want you to stay... :/Lien Chu
just girly thingstruth...♥ - Beautiful Pictures Fan Art (32530545) - FanpopUntitled
{DonTumblritsirrational.com - the best myspace layouts, codes, page gr... - Polyvore


dagens teenagerpost

2013





Långpromenad, japp

2013





Friluftsdag

2013



Å har långpromenad .. Då taggar vi att gå i 3minus i typ 3 timmar! Wohooo fan va kul!!!!! Eller?

Tur jag har varm oboy med mig vafan!



Hakuna matata

2013





Känslan

2013





Idag är en bra dag

2013



Är allmänt glad idag och har vart det hela dagen. Känns bra, om jag kunde va det varje dag! Hihuih.

Kör med lite standard idag och gör snabbnudlar! Ska ha friluftsdag imorgon oxå. Blä! Ska köpa lite till makaronesalladen jag har med mig alltid på friluftsdagar.. Ska även passa på att köpa ingredienser till cupcakesen som jag ska baka imon till släkten kommer på lördag!

På hemkunskapen så gjorde vi lax i folie å ugnen idag oxå, våran grupp alltså. Med lite mindre salt hade de vart gott! Haha.. Inte lätt första gången eller..



ge mig sommar nununu

2013



you're beautifulyou're beautifulSomeone like you
LooksHot Girls Always WinSmiles
LookssummerSomeone like you
Someone like youbeachFashion


dag14: En sommarbild

2013





dagens teenagerpost

2013





Låtsas som om ingenting har hänt

2013





happy

2013



 
Vaknade och fick se dehär. Så nu känner man ju sig glad hela dagen typ. Bästa som kunde hända mig just nu!
Favoritkillarna mina, de ända som kan få mig må ännu bättre ♥
 


hur gör jag?

2013



Tack, vad glad jag blir!
 
 
Jag är självklart missnöjd över vissa saker på mig som de allra flesta personer är såklart. Som tillexempel mina ögon som inte ser ut som de andras, eller att min näsa ser lite konstig ut. Men jag kan ju även säga att jag är rätt nöjd över mig själv och det tycker jag att alla borde vara!
 
Hur gör jag? "Det är inte lätt att vara sig själv när världen är full av perfektion"- är ett motto som stämmer in väldigt bra tycker jag. Det gäller att hitta rätt vänner och våga säga nej till saker man känns fel. Jag har mina äkta vänner som tycker om mig som den jag är, det är en stor del till att våga vara sig själv - ha bra vänner som accepterar en för den man är, annars kan det ju vara lite svårt. Men jag kan säga såhär Jag står hellre ensam som den jag är än att ha vänner och vara någon jag inte är. 
 
Tips: 

Gemför dig aldrig med dina vänner
- Visst kan man ofta tänka att man vill vara i sina vänners skor. Att få den och den killen och ha det "perfekta" utseendet medans kompisen tycker precis tvärtom. Eller att hela tiden tänka "hon förtjänar inte en sån ful vän som mig, vad ser hon hos mig egentligen?" Sluta, bara sluta! Killen kommer att komma till dig också en dag. Och när det gäller kompisarna, ja, om det verkligen är äkta vänner så skulle dem inte bry sig vilken stil du har på kläderna, vilken frisyr du har eller hur du ser ut överhuvud taget. Det är ju vän med dig för att just du är DU och om du hela tiden låtsas vara någon annan så vet dom ju egentligen aldrig vem du är egentligen, ellerhur? 
 
Titta dig själv i spegeln och tänk "jag är bra precis som jag är"
- För det är du. Tänk att det är BARA du i hela världen som ser ut som exakt DIG. Och det finns ju inga som ser EXAKT lika dana ut, inte ens eneggs tvillingar? Vi alla har någonting som gör oss så speciella. Om du har komplex över din näsa tillexempel, tänk då inte på hur ful den är. Tänk istället på att det är just du, bara du i hela världen som har den näsan och det är en del av dig. Och det är en del av dig som gör dig så speciell. 
 
Våga säga nej till saker som känns fel
- Du ska aldrig, aldrig gå med på saker om du själv inte vill det och om det känns fel. Du ska alltid göra det som känns rätt för dig och du själv ska må bra. Och om dina vänner skulle försöka tvinga dig till nånting så är det absolut inga bra vänner. Bra vänner är vänner som accepterar dig och dina val som dem är. Ett nej är ett nej och det lär accepteras. Det är DU som lever ditt liv och du gör precis vad du vill med det, låt aldrig någon klanka ner dig eller försöka övertala dig om saker du inte vill. Gör alltid det som känns rätt för dig. Och kom ihåg, om du vågat sagt nej till en sak du vet är fel så ska du absolut inte känna dig som en "fegis" Utan istället vara stolt över dig själv över att du stod emot! 
 
Våga vara annorlunda
- Det är huuur tråkigt somhelst om alla skulle komma med lika kläder, lika smycken och lika hårstilar. Våga sticka ut och klä dig som du själv vill! Våga vara lite annorlunda, för vem bestämmer egentligen över vad som är snyggt och fult? Alla har olika smaker och så är det bara. Huvudsaken du själv mår bra i det du har på dig så ska du ha det och skita i vad de andra tycker. Det finns inget som heter fula stilar, det finns bara ovanliga stilar och olika smaker!  Var crazy, rolig och konstig om du vill det. Skit i blickarna du får vafan, man lever bara en gång och det är nu! Vem har sagt att det inte är normalt? Normalt finns inte! Ha kul istället och lev Tumblr_mii6glgt5v1s0uckko1_500_large
TumblrFacebook
(1) Facebookdifferent and proud
312338_500445170007284_2132392837_n_large
TumblrI'm Not Dead and I'm Not for Sale
Quotes and Sayings - Funny Quotes about Lifegirl
 


killarna på röda mattan idag

2013



1df_002_large
omg.Facebook
(21) Tumblrniall <3
 
 


Hemma igen

2013



Nu ska jag ta en snabbdusch å tvätta av mig lite snabbt sen blir det väl Skype!



Toppat håret

2013



Känns som att hon klöpp av mig halva håret men det var bara en toppning.. Hehe.

Nu blire kebab med mammsen, Joel å Peter.. Muuums!!



dag13: Mina syskon

2013



...and that's who i am.love my picture ♥Tumblr
Har en bror. Han är tre år yngre än mig och heter Joel. Vi träffas inte så ofta eftersom vi bor i olika orter - Han hos mamma och jag hos pappa. 
Vi kan typ bråka och han kan vara världens jobbigaste men det hör väl till, antar jag. Eftersom han är min bror, och lillebror dessutom så är jag lite extra rädd om honom. Om någon skulle göra honom illa så skulle jag självklart hjälpt honom och stötta han. Jag är dålig på att visa det men jag kommer alltid försvara honom och stå på hans sida om något skulle hända i familjen och annars också. Han har en speciell plats i mitt hjärta som ingen annan kan ta. Tycker om han jättemycket och han är ju trotts allt den jag växt upp med och den första jag lärde känna efter mamma och pappa!


insperation

2013



*Dressed To Kill*Sweety. ^ - 11. strona bloga dostępnego pod adresem lusia103.pinger.pl*Dressed To Kill*
Tumblrloeras world :* | cross tattoo | Tumblr on We Heart It -...*-**Dressed To Kill*Galaxy vans
Fashion †Gerwine∞Tumblr


lol thats me

2013





dagens teenagerpost

2013





sånthär gör mig jätteglad

2013



Tack så jätte jätte jätte mycket! Det gör mig verkligen glad att få sånnahär kommentarer! Kan kanske göra en till med andra frågor lite senare! Kram


Idag var en sånhär jobbig dag

2013



..en dag då man bara verkligen, verkligen ville ligga kvar i sängen. Men nej. Klart man lär upp till skolan? Fan va skönt med lov nästa vecka säger jag bara.

Idag blir det kanske inte så mycket bloggning förräns på kvällen. Efter skolan tar jag bussen till mamma och åker och klipper mig. Sen kommer jag väl hem på kvällen igen. Så bloggningen kanske inte är som vanligt men vad för det i en dag? Hoppas de e ok.

Nu ska jag på toa och lite sånt innan skolan!



boost

2013





one direction tag

2013



 
HAHAH, ja.. jag bjuder vafan! (alla stillbilder blir så jävla fina på mig allts.. mmm) 


Video på G!

2013



Inte en vanlig video. Det blir en One Direction-tag!



Gabbi å moa

2013



Fika med två av tre favorittjejer! Haha.
Oboy med grädde lär va de godaste som finns!



dag12: 3 favoritbilder

2013



(Förlåt, kan inte bara välja 3.. Så lägger upp "lite" fler. Mycket 1Dbilder & självklart finns de inga favoriter men bilderna som är här nedan är så fina, mina killar!! )
Bdmggmdcaaap_sx_large
Harry StylesOne Direction in Ghana
Harry Styles

 
 
 


dagens teenagerpost

2013





just girly things

2013



This photo is credit to heartmeanseverythiiing


Skola

2013



Taggad? Njaa.. Men tur de e sovmorgon just denhär dagen. De behövdes verkligen! Är rätt utvilad!

Lära sätta upp håret idag oxå eftersom elen hade gått så inget funka. Inte konstigt arter va så jävla kallt i mitt rum? Haha.



We Heart it

2013



Ligger i sängen nu å är jävligt trött. Tänkte ta de få minutrarna jag orkar hålla mig vaken till att fortsätta kolla på 1D imagines. Haha bästa som finns är ju att typ drömma sig in i världen att känna dom. Hehe.

På tal om bilder så har jag blivit medlem på weheartit oxå, kul! Fattar ingenting! Men jag lär mig å har redan sparat tusen bilder på 1D typ. HAHAH!

Nej men nu ska jag sova... Snart..



skillnad

2013



Lite nytt på bloggen blev det iallafall. Dock inte så mycket men lite skillnad gör ju mycket ändå! Är rätt så nöjd så får väl nöja mig med dethär så jag inte klantar till det lite med min inställning "liiite till kan jag fixa" så sluter det oftast med att hela bloggen blir kaos så jag lär börja om allt igen. Haha. Även om det är i testbloggen så blir man ändå arg. Hehe ;)
 
Om 20min börjar familjen annorlunda igen då, ska bli skönt å sätta sig vid tvn lite, har ju inte gjort det på hela dagen. Hooihohoi.


Vad händer?

2013



Bloggen fucka upp sådär väl försöka fixa den så lite nya saker kommer på bloggen. Header tillexempel. Jaja, resultatet visar väl sig. Men medans jag fixar lite så ska jag äta lite yoghurt.. Muums!



dag11: 5 saker jag inte kan leva utan

2013



Amanda Hansen .BFFs
A Taste Of Everythingh o l aTwitter / niallmighty: HARRY YOU ADORABLE THING ...
 
Mat, Vänner, Familjen, Mobilen, One Direction ♠
 
 


dagens teenagerpost

2013





Måndag imorgon igen

2013



VART FAN I HELVETE TAR HELGERNA VÄGEN ?!?! Åh orkar inte med skolan.
Men som tur är så är det bara denhär veckan kvar och på fredag har vi friluftsdag så jag står nog ut.

På lördag kommer släkten och firar mig och pappa oxå, ska bli kul och träffa alla på pappas sida eftersom det är så sällan vi alla ses då alla bor i Stockholm eller Gävle typ.

Jaja nog snack om de nu. Godnatt!



torsdag, fredag, lördag, söndag

2013



TORSDAG - ALLA HJÄRTANS DAG
Var långdag i skolan och alla hjärtans dag. Efter skolan gick vi hem till Ida och gjorde soppa. Dock utan Ida. Haha ja, ni läste rätt. Ida lära akut åka till sin pojkvän då vi redan hade börjat med soppan och den stod på kokning, så då tänkte vi typ "men jaha, ska vi slänga bort all soppa då eller?" och det tyckte ju såklart ingen. Så jag, Moa och Gabbi stannade kvar ensamma i Idas hus och åt upp dendär soppan. Kändes lite konstigt att vara där utan Ida men det gick de oxå!
FREDAG - TJEJKVÄLL
Skolan gick jävligt snabbt, faktiskt första fredagen på hela dehhär två terminerna som jag älskade fredagar. Hade engelska och gick igenom provet i 30 min. Då hade vi 30min rast och efter det hade vi Språkval då vi lekte massa lekar. Sedan hade vi Musik och vi såg då på lejonkungen och sen så hade vi SO och där ser vi oxå på film.  Den hade vi lunch och sen slöjd - vilket innebär att man typ bara tar det lugnt. SEN hade vi NOprov som gick rätt så bra och sen Trygghetspass då vi oxå bara lekte.  Åkte hem, packa, gick till Ida. Moa kom, Vi handla, Sen åkte vi till gabbi och fira henne eftersom hon fyllde 14 i fredags. Vi somna rätt tidigt men kvällen var ändå så jävla grym. 
LÖRDAG - CHILLDAG
Kom hem från gabbi, tog en långdusch och mådde allmänt bra. På kvällen åt vi kött och potatisgratäng och sedan blev det mello, Hahahah fyfan, gubbarna. Så jävla skööna! Bästa i hela melodifestivalen vafan! Sen kom Carolina of Ugglas och förstöde typ hela min kväll, fan va jag hatar den människan asså.. åååh. 
Sen blev ju humöret bättre när mina favvogubbar gick direkt till final! HAHA. 
Avslutade kvällen med ett ganska så kul skypesamtal.
SÖNDAG - IDAG
Vakna nio av att pappa ringde å sa att jag skulle upp för vi skulle åka till mamma om en timme så att jag var redo (?!) Iallafall, vi kom iväg tio i tio typ. Hemma hos mamma tog jag det bara lugnt. Vi baka Cupcakes och det blev riktigt goda!
Tog kvart över sju bussen hem och nu är jag hemma. Tänkte duscha men eftersom pappa håller på å fixar badrummet så lär jag vänta, hehe.
 
Nu vet ni lite vad jag gjort iallafall... :D
 
 


one way on another

2013



 
 
Här är covern som 1D gjorde i sammarbete med Red nose day. Kanske inte världens bästa låt men det är ju trotts allt dom så det gör ju saken lite bättre, rösterna gör ju att man smälter typ. 
Låten ligger redan 1:a på topplistorna i andra länder och pengarna går ju som sagt till välgörenhet.  Mina killar, så stolt ♥


Making cupcakes

2013





Mamma

2013



Drar till mamma nu. Kanske blir något inlägg där!



red nose day

2013



One-direction-one-way-or-another-2013-1200x1200_630x630_large
(16) red nose | TumblrLittle Things. • If you’re from the UK please text ”YES” to...
UntitledStyles Strong
Styles StrongStyles Strong
(11) red nose | Tumblr(16) red nose | Tumblr
 
Ba7s7vmcmaapn1m_large
 
Tycker alla borde kolla på videon. Den är riktigt sevärd!
 


Tänker fan börja igen

2013



Tjena! Var några dagar sen jag skrev ett vanligt inlägg. Men vakna runt halv 3, kan ej somna om så så låg jag och tänkte på en sak. Har rätt mycket fritid nu med inga mer prov alls den här veckan som kommer så bloggen kommer då vara mitt liv. Haha nej men nästan?.. Tänkte iallafall börja blogga vanligt nu iallafall, ja. Men nu har jag fått det sagt så nu kanske de får bättre att sova. Lär försöka iallafall, ska till mamma idag så lär upp tidigt. Ska även försöka hinna klämma in vad som hänt de dagar jag inte bloggat Innan jag åker! Kram



grattis min elskipelski

2013



 
För tre år sedan vid denhär tiden visste jag inte ens vem du var. 22 April 2011 la vi till varandra på facebook och skrev till varandra första gången. bara vanligt sådär. Tiden gick och jag fick reda på att vi skulle gå i samma klass till 6an. Jag var glad för det eftersom du verkade väldigt snäll och så. Så jag tog kontakt med dig och vi börja prata lite mer, lite mer om andra saker och inte bara standard "hej, vad gör du??" - snacket. 
Väl när vi började 6an så snackade vi kanske inte så ofta mer än på skype på dagarnna.  Men det var en helg, i typ september. Glömmer det aldrig, pappa & lena hade gäster hemma och jag hade jävligt tråkigt. Jag ringde dig då och vi snackade om allt - verkligen allt i flera timmar. Dagen efter åkte jag hem till hem till dig första gången. Och oftast när man träffar folk första gången så blir det oftast "pinsamma tystnader" , men inte för mig och dig. Vi snackade och hade verkligen hur kul somhelst, glömmer aldrig den dagen. 
 
Redan från första början förstod jag att du och jag kunde bli väldigt bra vänner - men såhär bra trodde jag aldrig att vi skulle bli. Nu är mer än en vän för mig, du är min syster. Hon jag delar allt med, mina djupaste hemligheter och som jag kan skratta med utan att skämmas. Vi har gått igenom så himla mycket, så många minnen.   Vi kan tjaffsa ibland, men vi har faktiskt aldrig bråkat sådär "riktigt" mkt och det är jag glad för. Vi är så lika men ändå så olika på alla sätt. Du är den som känner mig bäst och alltid ser på mig när någonting är fel. 
 
Från att ha gått från främling till en av de bästa i mitt liv, jag är så jävla glad över att jag har dig. När jag känt mig ensam är det alltid dig jag vänt mig till, eller när jag verkligen behövt någon att prata med så har du alltid fått mig på bättre humör.  Det finns inte många som du, och alla är värda att ha en vän som dig. Vi kan verkligen skratta åt allt och har alltid så roligt tillsammans. Finns nog ingen gång jag vart med dig som har vart tråkig, alltid hittar vi på något. Om inte annat så snackar vi alltid om roliga saker och gör alltid bort oss på ett eller annat sätt som man sedan bara skrattar åt. Haha! 
 
Finns så himla mycket mer jag skulle kunna berätta men det får nog sluta här, men det finns verkligen inte ord till hur mycket jag älskar dig och om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig. Kommer aldrig någonsin svika dig och alltid stå på din sida vad som än händer. Vi föralltid. Jag är ingenting utan dig.
 
Gabriella, min homie, soulmate, BBH, fru, partner, elskipelski, peddofjun, rövbettan, näsborren, bästavän & framför allt syster. Grattis på din dag, världens finaste. 14 år. Ser fram emot att tillbringa hela dagen med dig tillsammans med vårat underbara crew. ♥
 
 


Paus

2013



Bloggandet igår och idag har inte vart på topp. Mkt läxor och prov som ska göras så jag hinner inte riktigt med bloggen. Den får tyvärr gå i andrahand just nu och därför tänkte jag ta en bloggpaus, japp.

Idag fick jag min efterlängtade Frida med 1D kort med deras autografer, finaste jag sätt!
Läxorna får fan vänta, nu ska jag läsa Frida!



All day, all night

2013



Hemma från skolan nu. Ska ta mig nått att äta å sedan ta tag i min jävla fysik. Kan inte ett jävla piss och vi har prov på torsdag så nu gäller de att plugga stenhårt!



inspo - style

2013



Mrs. Whiskers Closet: Glasses+Black CoatShe's like a sister for me.girl | Tumblr
(4) girl | TumblrSEGREDOS(1) girl | Tumblr
(6) Tumblr(5) girl | Tumblr(1) girl | Tumblr


dag10: Min mobiltelefon

2013





dagens teenagerpost

2013





Drar

2013



Nu ska jag bege mig till skolan för att ha 4 långa lektioner. Woho!



boost

2013



Alla_bilder_just_nu_173_2_copy_511954229606ee21ae167e35_large
 


going and sleep

2013



pink | TumblrUntitled
 
Godnatt! :D


Veckans höjdpunkt

2013



Familjen annorlunda!!!! Haha fan va jag älskar det, de e helt klart veckans höjdpunkt nu när XF har slutat..
Victor är ju såååå snygg, haha!

Dehär spelet 4pics 1word har jag typ blivit fast för, fett nörd! Dock kan jag inte några alls typ, får Fråga alla typ. Därför blir jag så lycklig när jag väl kalarar en level! Hehe.



just girly things - shopping

2013





dissar - taylor swift

2013



Detta är MIN åsikt om henne, vad jag tycker om henne just nu och VARFÖR jag dissar henne.  Så ni som tycker om henne kan bara bläddra vidare helt enkelt och inte läsa alls! 
 
Ni kan läsa och se artikeln och henne bättre om du klickar >HÄÄR< och ni kan även kolla på videon då hon sjunger om Harry.
 

Jag har länge tyckt om Taylor Swift. Jag har väl aldrig precis tyckt om henne, alltså TAYLOR SWIFT precis, men jag tyckte om hennes låtar (gör det fortfarande).. Men det är en speciell sak som jag stör mig på hos henne. Och det är att hon dejtat typ 203902849038 killar och sedan när det tagit slut så har hon skrivit låtar om dem och deras förhållande. Om man söker på tex "Taylor Swift and..." så kommer det upp flera exempel på killar hon dejtat, och det är absolut inte alla heller. ↓
 
Hon får dejta vilken som helst men att dejta just Harry Styles från 1D var en dålig idé, iallafall från min sida. Redan skrivit 5 låtar om honom gällande uppbrottet mellan dem och en av dem skulle komma ut nån gång i sommar. Direkt efter det gått ut med att det är slut skrev hon även på sin Twitter "Back in the Studio" . DETTA kan däremot göra mig jävligt arg, att dejta en av världens finaste killar från ett band med tusen fans kanske inte var världens bästa plan precis, för att sedan kalla Harrys bästavän som även är med i bandet, Niall, för en "ful fet gris" & sedan svika Harry på det sättet.  Just nu blir jag bara arg jag hör hennes namn och fattar inte hur hon orkar. Att hon även har förlorat många av hennes egna fans pga detta förstår jag. Jag har förlorat all min respekt för henne och jag är glad över att Harry står på fötterna igen, han var så nere efter uppbrottet med Taylor. 
 
Jag tycker alltså inte om Taylor längre efter det hon gjort mot killarna i 1D och speciellt snackars Harry. Vad jag menar med killarna är också att om en blir krossad så blir ju de andra också ledsna och arga såklart. Därför går min DISS till henne och hennes fula beteende och fula låtar om Harry!! 


Be alright

2013



Hemma nu och tummen upp för att första skoldagen är över! Provet gick även skapligt bra!



dag9: Min Profilbild på facebook

2013





visste du dehär om mig?

2013





dagens teenagerpost

2013





Skola

2013



Denhär morgonen kändes tyngre än vad de brukar. Kall & trött och jag ville verkligen Inte gå upp ur sängen. Och att vi sen har prov näst sista timmen gör knappast saken bättre, jaja. Får bara bita ihop och göra mitt bästa.

Hörs sen!



Följer med strömmen

2013



Nu kör vi!



One Direction - 1D in 3D (Teaser Trailer)

2013



 
Orkar inte med dehär alltså ... Kan knappt vänta på att denhär filmen kommer till Sverige, I 3D!!!! 
Gråter bara jag ser trailern å att få se dom i en hel film om hur de har det osv.. HERREGUD! , sååå jävla taggad och längtar så himla mkt. Finaste killarna, helt klart. ♥


lol thats me

2013





Vart tar helgerna vägen?

2013





plugga, på en söndag??

2013



 
Alltså visst så gör jag läxor och sånt som jag ska. Men att plugga på en helg händer ju nästan aldrig? Vad är det för fel nu då? Jo, jag är allmänt uttråkad och känner att jag inte kan ett skit på fysikprovet vi har på fredag, tyskaglosorna vi har i läxa till på fredag också. Inte nog med det så har jag tappat bort tyskaglosorna också, hahah. 
 
Engelskan till imorgon och på tisdag kan jag någorlunda bra och SO-provet är jag snart klar med. 
Det är denhär jävla fysiken som är svår, åh. Kommer ju bli helt jävla död innan dehär är slut. 


en sak jag verkligen önskar mig nu

2013



 
Jag hittar sällan snygga skor som jag verkligen vill ha och som jag kan ha i och med att jag har så himla små fötter så jag lär gå ner på barnstorlekarna. Men nu hittade jag ett par snygga skor på Zalando.se och dom var inte så hemskt dyra heller, Rea dessutom! Herregud, är helt kär i dessa skor! 
 
Fyller ju år den 26e Februari också så får väl önska mig dessa skor då isåfall! 


Tolv

2013



Klockans typ 12 och jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen, huuur skönt somhelst ju.

Vet faktiskt inte vad som kommer hända idag, förmodligen plugga till alla prov vi har nästa vecka. Taggad? Njaa



Flow free

2013



Vaknade runt halv tio imorse. Kolla insta, fb, Twitter å sen laddade jag ner tidsfördrivspelet "flow free" för typ 3dje gången iår.. Haha, tar alltid bort de för att få börja om igen.



vad tycker jag om mobbing?

2013



bullying | TumblrSun ♪Life's a struggle, accept it!
Hannia :3BULLYINGFacebook
 
Fick en fråga (självklart anonym) personen frågade iallafall vad jag tyckte om mobbning så jag tänkte att jag kanske skulle svara på den frågan i ett inlägg.
 

Självklart så är jag emot mobbning , jag tycker det är så tråkigt att sådant finns. Men kan även passa på att säga det att jag absolut inte är perfekt jag heller. Jag tycker inte om alla människor och jag har gjort många misstag som jag ångrar jag också. Men så beror det ju på hur personen i fråga är mot mig också. Kommer man med massa skitsnack så är det självklart att personen inte kan förvänta sig att jag ska vara en ängel tillbaka. Försöker dock att inte klanka ner en person på det sättet och försöker visa att jag är starkare och mognare än personen som håller på som den gör. 
 
Jag har många jag ogillar och kanske tillomed hatar och så är det. Man kan inte älska alla, men man har aldrig rätten att klanka ner någon, alla är lika mycket värda. Och mobbning för mig är inte "bara" att slå eller sparka. Mobbning för mig är också ord & miner, som tillexempel "fyfan vad äcklig du är" eller "gå och dö", nånting sånt. 
 
Hur skulle det vara om du själv skulle bli utsatt för mobbning? Om du själv blev ensam på rasterna och blev kallad "äcklig" "ful" "fet" och så vidare.  Skulle knappast tro att du skulle må bra utav det. Tänker på människorna som blir dagligen utsatt för mobbning på ett eller annat sätt och hur synd det är om dom, som faktiskt inte gjort ett skit men ändå bara får skit för det som gör. 
 
nej usch, mobbning är för losers och har du inget snällt att säga så är det lika bra att hålla det för sig själv. Tänka får man alltid, men säg det inte högt så personen i fråga skulle höra. Ord och blickar kan göra mycket. 
 
Men sen så som sagt, det beror helt och hållet på hur du beteer dig mot folk också, Behandla andra som du själv vill bli behandlad.   För vissa människor borde verkligen få en smäll rakt i ansiktet alltså. :) 


nothing like us

2013



 
 
Såååååå fint att han gjorde denhär låten till Selena, gud. Orkar ej 


Melloooo

2013



Haha ligger nu å ser på melodifestivalen , haha man kan ju inget annat ön å älska Gina och Danny alltsååå.. Haha, sköningar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813554/images/2013/pic_51169e97ddf2b340e2a4ee3e.jpg" class="image">



händer alltid

2013





räddade min kväll

2013



 
Muuums, gud så gott ! Nu blire klyftpotatis, snitzel (stavning?!) och sås. Sen blir typ glass och frukter.. Blir nog en helt okej lördag iallafall! 
 


just girly things - feelings

2013





Familjen annorlunda

2013



Känner mig lite hängig idag. Eller, har otroligt jävla ont i magen och känner mig inte alls pigg.

Tar och tröstäter lite nudlar och ser reprisen på familjen annorlunda igen. Haha älskar familjen ilmrud alltså!



answer

2013



 
Haha tack så mycketSkriv gärna ditt namn.
 
Alltså, klart man tänker på utseendet. De är ju liksom det första man ser. Och jag skulle faktiskt inte kunna vara tillsammans med en "ful" kille. Men oftast så har ju alla olika smak på killar/tjejer så "fula" killar finns ju egentligen inte. Det är ju hur man själv tycker. Alla killar jag oftast tycker är söta/snygga tycker mina kompisar superfula, och tur är väl det? haha. 
 
Och dehär med att bli kär detta år. Somsagt har det vart lite jobbigt på dehär med "kärleksfronten" för både min familj, vänner och mig förra året. Det har uppstått väldigt mycket problem inom vänner och familj just nu. Så dehär med kärlek har jag somsagt tröttnat på. Enligt mig så ställer det bara till problem. Visst skulle man vilja ha en kille som i sagorna, som aldrig sviker, kysser en framför sina vänner, och är sådär jätteperfekt. Men sånna finns inte. Ingen är perfekt. 
 
Kärleken idag är väl sådär, eller det går framåt. Men jag har ju många killkompisar osv. men somsagt, det är bara vänner. :D


seg morgon

2013



 
 
Vaknade runt nio kanske. Satte mig vid datorn och nu snackar jag i skype. Skulle följa med pappa till Valbo idag, men tror inte att han åkte dit. Eller så åkte han utan mig, hahah såååå dissad! 

Ska typ klä på mig nu och sen får vi se vad som händer idag, kanske bara bli en slappdag eller något. Har ju somfagt prov på måndag så lär plugga lite engelska kanske. 


sanningar om mig

2013





Im love with you

2013



Trött men glad, godnatt mina fina läsare!



Fredagsmys

2013



Pappa och jag, mästerkockar! Haha. Tacos, muuuums



Chillmode

2013



Kröp nyss ner i sängen och mjukisarna är nu på oxå.
Mkt prov nu veckan som kommer så nu jävlar ska jag bara ta den den lugnt. Kanske pluggar lite till engelskaprovet på måndag osv.
Men nu blire film iallafall, ensam hemma 1,2,3,4!



skoldagen är nu över

2013



Skoldagen är över och tack och lov för det! Dock så gick skoldagen väldigt fort. Sovmogon till nio, språkval, Musik å vi såg på lejonkungen hela lektionen, Son gick oxå fort eftersom det var prov i 35min. 35min lunch, Slöjd i typ 1h 20min så satt man typ ba å chillaaaa.. Sen var det matteprov och det gick perfa för mig! bättre än vad jag trodde och jag hoppas att det gick bra iallafall. Sedan på trygghetspasset körde jag och några klasskompisar straffpoker, haha! 


de vet du - boyband

2013



 


dag8: Min Första tanke när jag vaknade idag

2013



*insert the blogname here*Tumblr(6) Tєєnαgє Drєαm . . .
all the time.Spectru-mTumblr
 
Haha min första tanke varje morgon är "Hur mycket är klockan?" .. Då kollade jag på klockan och somnade om eftersom jag kom på att vår första lektion blev inställd så vi hade sovmorgon imorse :D


inspo - family love

2013



@VinniAzevedoalways, boy, couple, dear mom, first kiss - inspiring picture on Favim.comDelightBC_OhanaMeansFamily.jpg picture by lightnight123 - Photobucket
Twitter / @LucyPopArg: Up http://t.co/U0b454Pv ...A Taste Of EverythingAmore
Tumblr(3) Facebook(1) imgfave - amazing and inspiring images
Thank you.Selma Kovacevicasal taban - Google+‎ - بوسه هایت مرگ را به تاخیر می اندازد مرا ببوس ... !
 
 
Älskar min mamma & pappa till månen och tillbaka igen♥


dagens teenagerpost

2013





lektion inställd

2013



 
Hur skönt är det inte att få veta dagen innan att första lektionen är inställd? Engelskan blev det för oss iallafall så vi fick sovmorgon och nästa lektion börjar inte förräns kl nio med språkval. 
 
Två prov idag också. SO (som jag redan håller på med) och Matte. Måndag- Tisdag har vi engelskaprov och på fredag nästa vecka har vi fysikprov så det är rätt mkt nu. Men det ska gå ändå.
 
Tänkte plugga lite tyskaglosor till förhöret idag och sen engelskaprovet om jag hinner! 
Åh juste, its fridaaayyyyyyyy!


gina tricot

2013



 


Words

2013





dissar - igen

2013



En sak jag blir så jävla trött på hos vissa människor är seriöst denhär dubbelmoralen några har. Att ena dagen hata en person och andra dagen älskar man varandra igen. Helt seriöst? oftast så är det ju vi tjejer som gör sånthär. Men att snacka skit om en person ena dagen och sen andra går dom och är bästa vänner, hur irriterande är inte det? Varför? Självklart, alla bråkar och säger saker om varandra som man inte borde och efter några dagar kan man reda upp allt och bli sams igen. Men dehär att gå och snacka massa jävla bullshit och sprida massa jävla rykten och dagen efter hänger med varann igen, det är ju bara så jävla fult. Inte nog med det är man ju falsk också. Och oftast när man bråkar med någon söker man ju sig till andra vänner så att dom ska tycka synd om en, då snackar man ju såklart skit om personen man bråkar med till dom vännerna så dom tycker den andra är dum ihuvet och sen så nästa dag umgås ni iallafall? Hallå det är ju jävligt bra! Haha.
Nej fyfan, usch. STOR DISS till vissa personer, och speciellt du. 
 

Tur somfan jag har mina vänner och slipper all denhär jävla skiten som vissa håller på med alltså, haha orkar ej.  
 
tonjeFuck YouRealization | Pandamania
 


Semlor

2013



Idag på HK bakade vi ju somsagt semlor.
Jag och Gabbi hade marsansås i våra.. Eller hur de nu stavas.
Dom såg väldigt mumsiga ut men eftersom jag inte tycker om semlor inte ens lite så åt jag typ bara innehållet.. Hehe.
Nästa gång ska vi göra soppa iallafall, taggad !!!



inspo - fashion #3

2013



i'm not lostThe cherry blossom girl &Acirc;&raquo; ShoesKimberly Wong
Vintage in ParisWith Love & LipstickSequin Magazine
Tumblr"Bows & books" by Catherine P // LOOKBOOK.nu♥
OHGOSHTumblrDulce Candy: The "DulceCandy" Closet/Office


dag7: Mitt drömyrke

2013



♥ pearls and hair bowsstardust make-upCathy's Photobook
 
 
Ärligt talat så vet jag inte alls just nu. Allt är så mycket och jag vet faktiskt inte ens. Har ju tänkt på vad jag vill bli men jag har faktiskt ingen aning. 
 
När jag var mindre så har min dröm alltid att bli stylist och sminka kändisar eller bli frisör osv. Men den drömmen vet jag inte riktigt om jag vill. Eller klart man vill träffa olika kändisar och så, men dehär med hår och smink är inte riktigt min grej. Men en grej som jag faktiskt skulle kunna göra är att jobba på en egen tjejtidning, där man kan skvallra om kändisar, killar och tipsa om massa saker, det skulle vart riktigt kul faktiskt.
 
Sen så har ju jag och Ida våra drömframtidsplaner om att bli hollywoodfru och starta eget företag med ett eget känt mätke men hahaha.. Vi lär nog drömma vidare med den saken. Hahaha!


dagens teenagerpost

2013





2 cool 4 school

2013





Roliga sms

2013



Och med det säger jag godnatt!



svar på anonyma kommentarer

2013



 
 
 Har du pojkvän? 
 Haha, nej det har jag inte. Tänker aldrig skaffa det heller! Iallafall inte detta år. Har lovat mig själv att aldrig bli kär detta år och har det även som nyårslöfte. Har gått bra hittills, så det ska fan gå bra året ut! Kärlek kan vara fint, absolut. Men efter alla problem som uppstått de senaste månaderna nu där kärlek är inblandat så har jag fan tröttnat och jag orkar faktiskt inte med det just nu. Tänker lägga hela mitt år på att vara med mina underbara vänner och tillbringa hela min tid med dom och inge fan ska någon kille ingå då eller! 2013 ska bli bäst utan några kärleksproblem. 
 
Är du inte med Ida längre?
Antar att du menar Ida Ahlsen. Och vaaa? vad får dig att tro det? För jag inte skriver om henne mycket i bloggen? Klart jag är med Ida. Bara det att det inte blivit så mycket nu eftersom hon är med sin kille så har blivit att jag är med Moa och Gabbi oftare nu. Men självklart är jag med Ida med. Vi är ju hela tiden i skolan osv. Hon är ju min bästavän så klart jag har kontakt med henne så oroa dig inte för det du! 
Sen att vi kan ha våran humor ibland då vi säger olika saker om varandra är ju bara sånt som vi förstår, haha. 
Vi har tjejkvällar ibland och om typ en och en halv vecka ska vi hem till gabbi och ha det bäääst. Ida , jag, gabbi å Moa. Längtaaar eftersom det var så längesen vi alla 4 umgicks bara vi, hemma. ♥
 
 


dagens teenagerpost

2013



Teenager-post-teenager-posts-32330885-500-350_large


12/12 & 13/13

2013



Kanske aldrig nämnde de men idag fick vi tillbaka våra testresultat i svenska. 13/13 å 12/12 , jättenööjd!

Nu hoppas jag att jag kommer få ett högt betyg på min berättelse, längtar till resultatet! Dock får vi inte reda på de förrän efter sportlovet...



Hemprov och risifrutti

2013



Hemkommen från skolan precis och nu blire sätta sig med provet vi har. Dock så har vi många lektioner på oss men för att slippa känna press så tar jag hem det. Haha det roliga är att vi får ta hjälp av vilka hjälpmedel vi har, boken, internet - allt.
Men frågorna är förjävla svåra och komplicerade så att ibland Känns dehär med att få ha facit jävligt jobbigt, skulle faktiskt hellre vilja kunna plugga till det och ha lättare frågor istället.. Blir ju att man lär skriva fler jävla sidor fulla för att få svar på frågorna..

Tar iallafall min risifrutti och sätter mg med dehär frågorna i lugn och ro. Yoooo



dag6: En person/personer som alltid gör dig glad

2013



 
One Direction, Ida, Gabbi. Sen äre Moa och alla mina andra vänner och min underbara släkt som jag inte har några bilder på. 
 
De är dom bästa som finns ♥
 
 
 
 


before i die

2013



Heart of Gold.Before I DieBefore I Die
Likes | Tumblrf u c k i n g g l a m o r o u sCamila Velásquez.
wdywtdbyd?perfect bucket list~THESS -
‘course, it’s up to everyones’ unique... - Before I DieDREAM DREAM DREAM DREAMwdywtdbyd?


dagens teenagerpost

2013





kör på skjorta

2013



 
Väldigt sällan jag använder mig utav skjorta, eller vad man kallar det jag har på mig ↑.. Hade iallafall brist på kläder i garderoben så fick bli den outfiten det blev idag. Orkade heller inte göra något med håret så fick bli en hästsvans idag. 
 
Nu ska jag gå och göra mig en macka & gå på toan sen åka till skooolan. 


Inget pluggande idag heller

2013



Får bli imorgon istället. Just nu är jag så trött så jag bara vill dö typ.. Haha! Godnatt



nej

2013



 


snön ?!

2013



 
Jag har inte klagat på det tidigare och jag har också tyckt att snön är jävligt mysig, men idag måste jag fan ge snön en stor jävla DISS alltså helt seriöst. Det har snöat konstant hela dagen och jag var tillomed i skolan EN TIMME innan jag hade lektion för att jag VÄGRADE att gå till skolan i dehär jävla pissvädret. Okej snö är mysigt vid JUL OCH NYÅR. Nu kan de fan bara förvinna tycker jag, nu är det inte ett dugg mysigt längre. Dissar snön och vädret STORT just nu och jag hoppas det försvinner snart för nu JÄVLAR vill jag ha SOMMAR. 


Hemma

2013



Nu ska jag gå och göra mig nå gott, är skiiiiithungrig!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813554/images/2013/pic_51110ba7ddf2b36765adc3bd.jpg" class="image">



just girly things

2013





dag5: Såhär är jag i skolan

2013



FacebookWeAreTeensღ
Tumblr_mgoxf5fqvb1rzf03vo1_500_large
TumblrFacebook
 
Ööhm, ja hur är jag i skolan? haha. Nä men jag är väl som de flesta i min klass är - väldigt pratig. 
Jag är väldigt skrattig och kan höras väldigt mycket, kan ofta få blickar av lärarna som säger 'nu håller du tyst' typ, hahaha. Men jag gör det jag ska, alltid oavsett hur jävla tråkigt det är. Jag tar skolan på ganska stort allvar eftersom jag inte vill jobba som typ städare på ett fängelse eller något. 
 
Fast efter mitt IUP för nån vecka sen här tycker jag att jag hållt igen lite, inte lika pratig nu osv. Men att jag sitter bara tyst och lyssnar på läraren hela tiden kan jag lova att jag inte gör, haha! ;) 
 
 


dagens teenagerpost

2013





Sovmorgon - även i skolan?

2013



Haha ja. Ni läste rätt. Har somsagt sovmorgon varje tisdag men ändå sitter jag här å kafeterian och tattar helt jävla alone, varför? För att jag vägrar att gå i dehär snövädret och frysa ihjäl med en väska full med skridskor. Buss vill jag inte heller ta, men jaja. Får väl sitta här i en timme nu typ, öva tyskaglosorna typ.



Bästa känslan

2013





sanningar om mig

2013





skön låt

2013



 


Det lönar sig att plugga

2013



Nu hoppas vi på att det går lika bra på provet !



Polly i mitt hjärta

2013



Hemma efter en lång dag i skolan. Belönar mig själv med min pollypåse från helgen. Goooottt!



inspo - love

2013



LoveWhat do you think?Express Your Awesomeness
X's and O's, Hannah. ♥perfect bucket list~мιηηιє ∂σ
One Direction Infection.Fucck it upWe are crazy about crazy things!
Meet The KardashiansKeeping Up With Kendall Jenner!I'm not gonna let you go.
 


Dagens

2013



Hahhahaha skulle visst lägga ut dehär imorse men glömde det. Här är iallafall dagens outfit osv.



dag4: Bästa bloggarna och varför?

2013



Varför? Dehär är en av mina favoritbloggar helt klart. De skriver ALLT om det senaste kändisskvallret i världen och dom uppdaterar väldigt ofta. Man kan nog läsa om de flesta kändisarnas vardag där kan jag tro. Svenska är det också så den är väldigt bra på det viset. Den är verkligen att rekommentera!
 
Varför? Eftersom jag är ett stort fan av 1D så är dehär en riktigt bra blogg att läsa, det är en tjej som uppdaterar så fort killarna gör något. Massa bilder och allt från de senaste. Mycket videor, tävlingar och det står verkligen allt i den bloggen BARA om 1D. Perfa!
 
Varför? Om du gillar väldigt långa böcker så är dehär en perfekt sida för dig. Det är en novell blogg som handlar om 1D. Den kan ha över 100 delar i novellen så det blir som en hel bok. Det finns redan typ 5 noveller klara och det är en som pågår just nu. Dock så uppdaterar den inte så ofta, därför blir man så glad när man väl kikar in på bloggen och ser att en ny del är ute. Väldigt bra och inspererande om man nu skulle vilja skriva en egen novell. 
Om du börjar läsa en del så vill man bara inte sluta, man fastnar totalt och vill bara ha mer, mer, mer typ! Skitbra är dem och helt klart läsvärda noveller. Dom skriver som om man kan leva sig in i berättelsen själv och det mår man ju bara bra av, eftersom det är med dom man vill vara med föralltid typ ♥


dagens teenagerpost

2013





Blåmärken ?!

2013



Vakna nyss och kände hur jävla öm jag var i benen, kollade ner och fick se att hela benen var fulla med blåmärken?! Bra jobbat My, well done!



2013



Quotes-about-love-tagalog-patama-i12_large
 
Godnatt! 


borta bra men hemma bäst

2013



 
Nu är jag hemma efter en helg hos M&M. Riktigt skönt har det vart och min morbror och hans tjej var där också. Mysigt. 
 
Idag har jag inte gjort ett skit, legad död i mormors säng och soffa med en chipspåse i armen, haha nej men typ.  Har haft sån jävla träningsvärk så det finns inte och kan knappt stå ens. Jaja får hoppas att det går över till på tisdag då vi ska åka skridskor, tjohoo! eller..? 
 
Haha, men är hemma nu iallafall så ni vet. Adios Amigos ;)


dagens teenagerpost

2013





inspo - fashion #2

2013



Facebookpretty goes with anythingwe no speak americano.
girl | TumblrHigh Heels In ParisTwitter
Untitledfashion is my passionHigh Heels In Paris


Barnprogram och mat

2013



Haha, kan inte bli bättre!
Vart sånhär "Victorius maraton" hela dagen så har vart fastklistrad framför tvn hela dagen och nu tog jag lite mat, perfekt!



lol, thats me

2013





Söndag morgon

2013



Godis, polly & chips. Guud så nyttigt!



Träningsvärk

2013



Ont somfan har jag i hela kroppen, men de äter värt! Nästan..



dag3: Något jag vill ha

2013



Något jag verkligen skulle vilja ha är ju One Direction biljetter, eller "tickets" som de fint heter. Att få biljetter till 1D skulle ju vara rena drömmen typ. Eftersom det kostar runt 2000kr och är jättesvårt att få tag i dem så skulle det vara riktigt coolt att en dag få åka och se en riktig konsert med dom. Fast jag ska ju liksom leva ihop med Liam och bli bästavän med alla i 1D så dom kan ju ha privatkonserter för mig hela tiden om man säger så ;) haha.
 
~Rainbow Dreams~(1) FacebookWall Photos
Fridays I'm in LoveTwitter / Recente afbeeldingen van @inesbegdouriNothing's fine i'm torn on we heart it / visual bookmark #30759001


Roliga sms

2013





Haha jävla star

2013





Melodifestivalen mys

2013



Bänkad framför mello med massa gott + godis. Muums.

HAHAHA, Danny å Anna Gina jävla sköningar



Tillbaka in i stugan

2013



Förra inlägget blev lite fel med bilderna men det är som det är.
Hemma å tillbaka i mormors stuga är vi nu iallafall och nu jävlar ska jag ta en varm jävla dusch och krypa i one piecen!



taylor swift - i knew you were trouble

2013



 
 
Hatar Taylor Swift mest utav allt men kan ändå inte låta bli att lyssna på hennes musik. Hatar henne som person men jag älskar hennes låtar. Haha den här ↑ har jag hört många gånger på radio och allt men kom aldrig på vad låtjäveln hette och då berättade Elin och gabbi vad den hette så nu lyssnar jag på den exakt hela tiden! haha. 
 
 


Slut som människa

2013



Hejsan! Sitter nu hos mormors kompisar och kom precis ifrån backen. Gick jävligt bra och ramla några miljontals gånger. Ont i ben och röv men de var de värt. Nu kan jag åka lagomt bra och de va de som var meningen, så är stolt över mig själv just nu. Ser fram emot träningsvärken imon. Haha!



dagens teenagerpost

2013





inspo - fashion #1

2013



Twitterಌ SugarPlum™© • Part 16 ಌnails :D
F A S H I O N A B L E.Simple Beauties / ≡Si me vas a cambiar algo, que sean mis lágrimas por sonrisas.
Ayla Vuk / PinterestHakuna matata*_* ♥


Nu kör vi

2013



Backen, här kommer jaaag! Haha herregud hur ska dehär sluta



dag2: En låt med många minnen

2013





Mums

2013





HAHAHA SÅÅ SANT

2013



 
 


dag1: Mitt rum

2013



 
Mitt rum. Haha ja, skulle väl vilja säga att det är som ett vanligr tjejrum typ. Gråa väggar och en svart fondvägg med blommor på. En säng,dator,skrivbord, garderob, hylla, spegel, också typ en byrå eller vad man säger. Helt vanligt rum med 5 One Direction afficher, en 1D kalender och 1 lakan med 1D. Dock syns det inte på bilden eftersom jag har överkast. Haha.  Har visat det förr också! 


slappkläder

2013



 
make a gif picture

 
Fick bli mjukisar och en tjocktröja nu efter att jag duschat. Sköönaste outfiten och hemma kan man gå hur ful man vill ;)  Nu ska jag gå ner och ta någon frukt eller något så får vi se vad som händer senare! 


packat och klart

2013



 
Så nu kan ni ju bara gissa vart jag ska? Haha, ja. jag ska till Mormor och Morfar :D Vi ska typ imon åkta skidor osv så åkte dig idag för att vi lär åka i tid imon. Är ju en amatör på skidor så ska bli kul å se, hahaha. 
 
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt ändå så bloggen kommer inte uppdateras någonting alls iallafall också kommer de inte och hämtar mig förns kl 6 så jag kan blogga myycket mer! haha. 
 
Men nu ska jag städa lite sedan duscha och sätta på mig lite myskläder. 


nya disney?!

2013



 
 
Disney av alla dess slag har alltid varit en favorit för mig från första stund. Jag älskar alla disneyfilmer och jag gillar även de nya disneyfilmerna som kommit på dehär åren som tex trassel, prinsessan och grodan OSV. Det jag dock inte gillar är det nya disney chanel. Serierna är världelösa och inte alls bra. Tycket faktiskt inte om någonting på disney nu för tiden och om jag kollar så är det endast för att det är någon gammal serie som Det ljuva havslivet, Hannah Montana, Magi på waverly place och domdär. Om det kommer någon ny så byter jag kanal direkt. Kanske är det bara jag som tycker dehär nya som A.N.T, Jessie, På kroken och allt vad dem nu heter är skit tråkiga och dåligt, men då är det så då. Min DISS går därför till Disney Chanel och deras urtråkiga serier! 


just girly things - music #2

2013





Håltimme

2013



Fyfan va skönt säger jag bara. Orkar inte musik alltså, tråkigaste ämnet



dagens teenagerpost

2013





26 dagar kvar

2013



Idag, februari är det ju inte baaara Harry som fyller! Min fina Gabbi fyller den 15de och jag den 26e! Så om 26 dagar blir jag 14! Hihi.



min fina

2013



483821_496832743692267_1632780062_n_large
(3) TumblrFacebookHarry Styles
Happy Birthday HazzaHarry StylesOne Direction! <3
 
Idag fyller en av fem världens finaste killar år, Harry Styles.. Idag är det din dag! 
Grattis på din dag snygging, även om du inte ser så kommer det från hjärtat och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Grattis! Xx