drar till bästavän

2013



 
Tummen upp för det, eller vad säger du gabbi? ;)
 

Tar bussen till gabbi och bosätter mig där i några dagar. Var det en sak jag verkligen saknade när jag var i Turkiet så var det kontakten jag vanligvis brukade ha med henne. Vi snackade konstant hela tiden och i Turkiet kunde vi endast snacka på kvällarna i typ en halvtimme. Jaja, nu ska jag åka dit iallafall och det ska bli såå kul att träffa henne igen. 
 
One Directions nya sång kom ju även ut under turkiet-veckan och jag grät så fort jag hörde den. Idag kommer även musikvideon ut, taggad? eh, JAA! gud vad jag längtar! Men nu lär jag kila iväg så jag inte missar bussen, kram!


hem till kalla Sverige

2013



 
Då är man hemma efter en veckas ledighet i värmen. 30+ har temperaturen legat på under veckans gång och under den mesta tiden har jag legat i skuggan. Att vara i solen är något jag bara inte klarar av för länge, och speciellt int ei den där värmen, därför så låg jag placerad på en solstol i skuggan och bara njöt. Vi hade även All Inklusive, vilket gjorde att jag åt konstant hela tiden, och gott var det också. Hotellet var riktigt stort och inte tala om fräscht, nya lakan näst intill varje dag och det är ju inte så ofta man bor på ett femstjärnigt hotell precis. Det var riktigt chill faktiskt. Träffade även några nya "vänner" där inne på stan. Jag märkte direkt när jag gick utanför den första affären att dagen skulle bli jobbig, men aldrig hade jag trott att turkarna skulle vara så på. De slet, drog och gjrode allt för att få en att gå in i ens affär. "My friend" var också ett uttryck som de sa konstant hela tiden. Dock var det kul att se hur de gick till när man prutar, fick även se mindre roliga saker inne i stan. De vildhundarna som sprang på gatan var väldigt jobbigt att se, de såg magra ut och så övergivna. Sedan de stackars små barnen som knappt har något hem eller de stackars människorna som tigger på gatan. Nej usch!
 
Man kan väl sammanfatta min vecka väldigt fort. Jag har chillat vid poolen varje dag, tagit massor med cola i baren, ätit massvis med glass och sedan mat. Jag är väldigt nöjd med min resa faktiskt. Sedan fanns det ju även en aktivitetsvärd, eller flera styckna såklart, men en som jag fastna riktigt mycket för. Jag trodde aldrig jag skulle erkänna det men denna turk var faktiskt riktigt het. Han var så charmig och han påminde mig om Harry Styles i 1D så fort han log, vilket var hela tiden. Och inte tala om hans doft, han lukta så himla gott och jag kunde heller inte låta bli att vara smygbög på honom. Jag tog alltså väldigt många kort på snyggingen min, som alltid ville ha med mig och pappa på massa bollsporter, vilket jag aldrig med vilja skulle gå med på, inte ens för hans skull. 
 
Hela min kamerarulle är full med massvis med bilder på denna snygging, dock tog jag med de bästa där bilderna inte var allt för suddiga. (Ja, det är min pappa han snackar med på tre av bilderna.), det var även precis då som pappa vände sig om och bad mig få ta en bild med honom. Jag hade alltså pratat om honom i några timmar tidigare så pappa tyckte väl han lära göra något åt det, haha och ja, jag fick ju några bilder med honom iallafall. 
Hur snygg är han inte i den där blåa tröjan och sina Ray Ban till de? åh! Självklart skulle pappa skämma ut mig lite till dagen efter genom att säga. "My daugher wondered what's your name?", NÄR JAG SATT BREDVID HONOM.

Jaja, ska väl inte klaga precis för nu vet jag ju både vad han heter och har några bilder med honom. Filmade även några gånger när de gjorde denhär all-dansen. De satte på en låt som de sedan hade en dans till som jag aldrig riktigt fatta, vi hade sett på hur alla hade gjort i en veckas tid med igår (sista kvällen) så skulle pappa och jag också ge oss in på dedär momentet, men nja. Det gick väl sådär. 
 
Nu har jag skrivit mycket känner jag men behövde skriva av mig lite, hehe. Hoppas ni haft en bra vecka! just nu ligger jag i min nybäddade säng och är nyduschad. Även så har min frida kommit så måste kika igenom den lite snabbt. 
Klev även upp två inatt och somnade runt ett så fick en timmes sömn, samt några timmar på flyg och bilfärden hem. Så är ganska trött nu om jag säger så. Men ni får ha de så bra så länge!
 


ego

2013



 
Okej igår så såg jag kanske den bästa svenska filmen som jag någonsin sett. Ego hette den och kom nydligen ut. Man kan se den på swefilmer och jag är nästan helt mållös. Så underbart fin och sevärd film. Om ni inte sett den, kika på trailern och sedan på filmen, den är så himla mycket bättre än den verkar. Detta är en film jag verkligen, verkligen rekomenterar!
 
Handling; 
För 25-årige Sebastian Silverberg handlar allt om yta och utseende. Han har fått sitt liv serverat på ett silverfat och han har gott om pengar, kompisar och tillfälliga tjejer. Han har aldrig vågat utmana sig själv, vare sig det gäller hans dröm om en musikkarriär eller kanske framförallt kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka och hans liv förändras totalt.
 
Jag har faktiskt sett filmen två gånger redan, på en dag. Hehe. Men jag känner att detta är en film jag kan se om och om igen, så bra är den. Otroligt nice och jag ska faktiskt se den en gång till innan jag åker inatt. Kolla på den, ni kommer inte ångra er!


The Fooo - build a girl

2013



 
För ett tag sedan i tidningen Frida upptäckte jag dessa killar. Jag snabbläste igenom den stora intervjun bara eftersom jag inte alls hade någon aning om vilka de var. Det var först när Gabbi för några dagar sedan visade mig Oscar på instagram som jag började intresserade mig lite av dem ännu mer. Jag lyssnade på låtarna men tyckte att det inte alls var nå bra men fortfarande så var de något speciellt med dem, de bjöd verkligen på sig själva och jag gillade sättet hur de verkade vara. 
 
Igår hörde jag att de var med i sommarlov på barnkanalen, men självklart så missade jag det så jag gick istället in på SVT och tittade på reprisen och jag kan inte undgå att erkänna att de är riktigt charmiga, jag bara älskar sättet de är på. Jag hörde även denna låt här ovanför under en radiosänning som de körde live. Den låten var faktiskt riktigt grym och nu är jag fast vid den låten. 
 
Jag gillar alla killarna i bandet, men skulle jag säga det själv så kan jag absolut inte kalla mig ett "fan" av dem. Faktiskt inte. För mig är de bara en svensk version av One Direction och ingenting kan ta dom ifrån mig, inte ens Oscar och Felix i detta band.. Dock är de otroligt snygga så man dööör ;) hihi. 
 
Om ni inte har hört låten så lyssna gärna, den är jävligt skön! Kram
 


nu är vi på gång

2013



 
Det här med att packa gillar jag verkligen inte. alltid får jag ångesten över något, oftast att det är någonting som saknas. Och om jag skulle glömma något viktigt? verkligen inte okej. Imorgon natt åker vi, vilket betyder att jag packar just nu. Viktiga grejer ska med och det är faktiskt mer saker än man tror som man behöver ha med sig även om det bara blir en vecka. 
 
Lyckades även riva upp mitt ben idag, inte så jätteallvarligt men det blev ett stort sträck och nog ser man det allt. Men men, alltid ska något hända när man ska göra något, i detta fall så kommer vi åka till ett vattenland. Tur det inte blev så jättadramatiskt och det hinner sluta svida och skit tills vi åker, uppenbarligen. 
 
Klev upp tidigt idag, redan vid åtta. Denhär jävla tandställningen lossnade ännu en gång så vi lärade åka in till Gävle med den. Vi passade även på att gå lite i valbo och göra några fynd. Sedan for vi till faster Karin och fikade lite i det underbara vädret idag. Nu är jag hemma och ska forsätta med allt. Men kände att jag behövde skriva av mig lite, jag uppdaterar ju inte så väldans ofta direkt, men det funkar, hehe. Kram!


om en vecka..

2013



 
Känner att jag ofta lägger upp bilder på saker jag äter här på bloggen. Tja, vad ska man säga? man kan väl säga att jag inte gör så mycket annat på dagarna med än chillar och äter. 
Pappa brukar skratta åt mig när jag använder uttrycket "chillar" varje dag när han undrar vad jag har gjort. 
Men jag lägger då hellre upp matbilder här på bloggen än på instagram, jag vet inte varför, det känns bara som att instagram redan är spammat med så mycket matbilder redan. 
 
Appropå mat. Om en vecka kommer jag inte vara här i Sverige. Jag kommer förmodligen ligga och "chilla" vid en utav polerna i Turkiet. Antingen kommer jag bada, chilla, sitta i lobbyn där WiFi:et finns, eller bara befinna mig kring frukt-och mat bordet under hela veckan. Vi har All Inclusive, vilket innebär att om min familj ska få tag i mig så vet dem vart dom ska leta. 
 
Kommer dock känna att jag kommer bli ensam. Kommer inte kunna ha lika kontakt med mina vänner som jag brukar. Jag och Gabbi brukar skriva till varandra nonstop om exakt alls som händer, det går inte en dag utan att vi INTE pratar med varandra. Men nu då? vad kommer hända nu? jag kommer bli jätteensam och jag kan inte springa till lobbyn så fort något händer liksom. Jag kommer även att vara efter i alla sociala medier som Twitter, Instagram och Facebook, vilket innebär att jag heller inte kommer kunna ha koll på One Direction, vilket är mitt störst bekymmer med hela resan. 
 
Annars då? Klart jag taggar! Det ska bli så himla skönt att komma bort från Sverige, dock är det ju faktiskt fint väder nu och bara för att vi ska åka bort så blir det väl ännu varmare. Jag kommer förmodligen ha det bra ändå och jag kommer faktiskt kunna sitta vid internet då och då. 
 
Vi hörs!


pll & snabbnudlar

2013



 
Älskar när det är halvtaskigt väder ute på somrarna. Då har man äntligen tiden att bara krypa ner under täcket och slå på en bra film. Idag är en sån dag och den dagen kommer gå åt till att titta på ännu fler avsnitt av favoritserien Pretty Little Liars. Åh herregud, varför har jag inte lyssnat på Ida när hon hela tiden tjatat om att jag ska se serien tidigare? dock skulle jag nog inte ens vågat sett det tidigare, så jäkla spännande hela tiden.. Åh!!
Jaha, är på säsong tre nu, vad ska jag sen hitta på nä rjag sett klart allting? tur att säsong fyra är igång nu och att det inte har gått så många avsnitt ännu är ju bra för min del, då slipper jag vara så efter sen när jag väl ser ikapp, hihi. 


dagens teenagerpost

2013





en film jag kan se om och om igen

2013



 
Okej det kan inte bara vara jag som är helt förälskad i denna film? Jag älskar nästan alla disneyfilmer, speciellt tecknade. Men den här filmen är absolut en av mina favoriter. Jag kan titta om och om igen på den och ändå aldrig tröttna. Sen att det är Demi och Selena som är huvudrollerna gör det så mycket bättre, jag bara älskar dem båda två!
 
För er som inte vet vad den handlar om; 
När prinsessan Rosalindas land invaderas av en grym diktator tvingas hon fly och hamnar hos Projekt Prinsessa, en hemlig organisation som hjälper prinsessor i fara. Mason, en agent inom organisationen, tar hand om Rosalinda och låter henne flytta hem till honom och hans dotter Carter. För att behålla sin identitet hemlig låtsas hon vara Carters kusin, Rosie, från Iowa. Men att vara en "vanlig" tonåring visar sig inte vara helt lätt för en prinsessa... Disney Channels Projekt Prinsessa är en rolig och hjärtevärmande film om vänskap och hur svårt det kan vara att passa in. I huvudrollerna syns Selena Gomez (Magi på Waverly Place) och Demi Lovato (Camp Rock).
 
 Tycker absolut alla borde titta på denna om ni inte redan sett den! 
 


nobody compares to you

2013



 
Vaknade runt elva av den där jävla sågen som ska låta varje jävla morgon. Det jobbiga var nog att han startade den i tre sekunder, sen stannade han i fem, sen körde han igång igen i tre sekunder. Och så håller det på så ännu. Jag börjar faktiskt bli jävligt trött på att vakna på grund av grannen just nu faktiskt ":-)". 
Iallafall var det inget mer jag kunde göra så jag gick upp, fixade fil med banan i också hade pappa åkt och köpt nybakade bröd. Så gott! 
 
Nu ska jag vänta på att Ida ska höra av sig och sedan så blir det åka och handla lite inför ikväll för sedan for vi vidare till Gabbi för en liten tjejkväll. Dock utan vår Moa som ligger hemma och är sjuk, men sånt är livet. Vi hörs!


kan inte vänta

2013



 
Kan ni bara gissa hur exalterad jag är tills den här filmen kommer ut i augusti eller?! jag gråter bara jag ser denna Trailer och att se dom i 3D, hur coolt?! Det kommer bli så himla perfekt och jag lovar att jag kommer att gråta under hela filmen. Taggar så jäkla mycket och hur goa är dom inte då? Zayn köpte ett hus till sin mamma, hur sött? nej nu gråter jag fan. Detta är bara ett måste att göra alltså. Just nu är denna film etta på min "att göra" lista kan jag lova er ;) Och kan knappt vänta tills deras nya singel låt kommer ut snart. Här i Juli med en musikvideo och allting?! Ja, det är så mycket som händer, hur ska mitt hjärta orka allting? Kommer bli så himla grymt, och även att man får höra en liten snutt av nya låten i trailern, alltså åh! nej nu måste jag sluta innan det slutar med att jag ligger avsvimmad på golvet. Hehe. 
 
   ♥ 


1 juli

2013



 
Idag väckte pappa mig tjugio i tio för att vi skulle åka till Lidl och köpa ett par flippflopps till mig. "Vi lär vara i tid för annars tar de slut" var ungeför meningen som han sa. Jag fick iallafall med mig två st, ett par bloa och ett par rosa. De var faktiskt sköna och kostade bara 20kr. Perfekt att ha på sommaren och bara hoppa i. 
 
Självklart fanns det en anledning till att jag köpte dem också. Det är den första Juli idag, om bara en och en halv vecka så far jag till utlandet. Det ska bli så himla skönt! Har längtat i evigheter på detta och det ska bli så skönt att slippa Sverige och allt regn. Istället åker vi till ett kokhett turkiet, till ett vattenland. Ska bli så skönt.
 
Dessutom så vill jag knappt ens tänka på att om bara några veckor så är jag tillbaka vid skolbänken igen. Bara av den tanken får mig deprimerad och jag ser verkligen inte fram emot åttan och allt som ska göras. Men nu tänkte jag iallafall njuta av detta sommarlov och ta vara på all ledig tid jag har. Imorgon så ska jag äntligen få träffa mina favorittjejer igen, det var så längesen vi alla fyra var samlade tillsammans. 
 
Men nu, solen skiner och det är shortsväder ute så nu tänkte jag göra i ordning lite frukost så ska jag chilla lite utomhus!