story of my life

2013Jag helt ärligt har lyssnat på denna minst fem gånger nu, hur jävla fin och bra är inte denna? jag helt ärligt gråter! Så fin. Tårarna bara forsar ner, helt klart bättre än jag hade förväntat mig (hehe, ja faktiskt) men.. De förvånar mig alltid hur underbara de är!! 
 
Kan verkligen inte vänta tills låten kommer ut på spotify och när musikvideon kommer ut, gaaalet!


klänningar

2013När jag var yngre jag menar då vid åldern 1-10 kanske, så verkligen älskade jag att bära klänning. Jag hade många klänningar som barn och kunde använda dem även i skolan. 
Med tiden började jag tänka att klänning faktiskt inte var något för mig, sedan dess har jag inte haft en klänning på mig på evigheter. Jag hade inte heller tänkt att skaffa mig en klänning heller eftersom jag fortfarande inte kan se mig i en klänning. Men i skolan så har vi något som kallas nobellfesten, den är ungefär samma tid som den vi har i världen och består också av ungefär samma saker. Vi ska äta fint, dansa bra och det blir en slags prisutdelning. 
Tjejerna ska såklart bära klänning och killarna ska också vara rätt klädda. För att vara ärlig så är jag faktiskt ganska taggad till det. Den enda nackdelen är väl att man inte får välja sin partner och sedan ska behöva sitta och äta + dansa med den personen under hela kvällen, haha. 
 
I varje fall så tänkte jag beställa en klänning, jag tänkte då självklart ta en klänning då det är rea på den för att köpa en fin dyr klänning runt 500kr som man använder två gånger kanske inte är så smart. Alla dessa klänningar här ovan är på rea och priset ligger på under 200lappen. Det är helt perfekt tycker jag och de är verkligen fina. Även om jag själv inte passar i klänningar så kan man inte säga något om att klänningarna i sig faktiskt inte är fina, för det är det verkligen. 
Jag tänkte också beställa en ikväll, men som både pappa och mormor säger, det är så himla svårt att beställa en klänning utan att ha testat den. Man vet ju aldrig det där med storlekarna så vi får se hur det blir med att beställa en klänning ikväll :( haha.


the fray

2013↑ Favoriterna
 
Well.. Jag må vara väldigt efter då jag aldrig hört The Fray tidigare. Jag har ingen aning om vilka de är eller vilka bandmedlemmarna är något alls, så jag skulle inte kalla mig själv för ett "fan" direkt eftersom jag absolut inte vet någonting alls om bandet i sig. Det enda jag vet är att de gör otroligt bra låtar, osm jag är helt förälskad i. 
Speciellt dessa tre låtar som är väldigt gamla, men så otroligt fina och bra. Om ni aldrig hört dem borde ni absolut göra det! Otroligt bra. Ååh!