15 år

2014 


one tree hill

2014 
 
Idag hände det som absolut inte fick hända jag började titta på ännu en serie! Som om det inte räckte med Prettly Little Liars och Vampire Diaries redan? Mina tankar om att börja se OTH har länge funnits i mitt bakhuvud men aldrig riktigt vetat om jag skulle klara att kolla på nio säsonger liksom, var det värt det? kan inte riktigt säga så mycket om denna serie än då jag endast passerat första avsnittet, dock det lilla jag sett har varit otroligt grymt och jag är faktiskt redan helt kär i serien, även den blonda brorsan Luke (Chad Michael Murray), gooosh har ända sedan jag såg The Cinderella Story älskat honom och att han nu är en av huvudpersonerna gjorde inte saken värre precis, hehe. Vad jag dock läst på google redan är att han kommer försvinna i säsong 7 och 8, men jag hoppas att det har en bra anledning så jag slipper må dåligt över det, men som tur var så kommer han tydligen tillbaka för att hjälpa sin bästa vän Haley igen, (Am I wrong?) well, får väl kolla och se. Ser fram emot att följa denna serie för att bli fast i första avsnittet kan ju bli farligt. 
 
Dock var det kanske en rätt så dålig tajming då jag har kemiprov imorgon och kan inte så väldigt mycket, därför så måste jag tillägna all tid åt att plugga tyvärr, men jag får la försöka hinna med båda. Dessutom så har Engelskaprovet som varade Måndag och Tisdag (idag) varit så ett prov kvar innan lovet bara, kämpaa!


crazy night

2014 
Igårkväll vart en lyckad kväll kan jag lova. Eftersom klockan närmar sig tio och det är skola imorgon så tänker jag inte börja skriva på en bibel om kvällen i detalj, kan berätta att vi lagade Tacos, spelade kort, pratade och hade det allmänt bra. 
Som vanligt blev vi väldigt övertrötta och använde oss utav Moas mammas snygga leopardtighs medans vi dansade. Från klockan 11 till 12 på natten körde vi party med bas och hög musik och hoppade runt, var allmänt dampiga och i vissa låtar tog vi borstar & deo's som vi använde till mickar. 
Det hela var väl ändå sig ganska likt de andra tjejkvällarna bara det att Gabbi fyllde år och vi firade hennes första natt som 15åring genom att dansa, haha.
Dock är vi väldigt konstiga hela tiden så om någon verkligen skulle se oss när vi var som värst så tror jag att vi förmodligen skulle ligga inne på psykhem just nu ;) 


ny kategori - dagens videoklipp

2014 Inte för att denna kategori kommer att hjälpa mig att få igång min blogglust mer precis, men det kan ju alltid vara kul med någon ny kategori såhär när det är nytt år och allting. 
Kategorin heter "Dagens videoklipp" och i den kategori kommer jag lägga in mestadels YouTube klipp från videor jag tycker om. Varför inte börja på en gång?

 
One Direction - More Than This, accustic
Finaste finaste killarna, alla måste lyssna på denna låt och speciellt i accustic version!


för exakt ett år sedan..

2014 
För exakt ett år sedan, den 15 Februari 2013 så satt jag här framför datorn och grattade min fina vän som då fyllde 14 år. Det är så mycket som vi har gått igenom, hon och jag. Efter flera års vänskap så kan man verkligen säga att vi vet det mesta om varandra. När jag tänker tillbaka på allting vi gått igenom tillsammans så är det en hel del faktiskt. 
Det är få som förstår mig som hon, Gabriella. Vi kan läsa av varandra, vi vet när det är läge att skämta, skratta eller vara allvarlig. Det är så mycket som vi fortfarande inte har gjort, som vi kommer att göra. 
Vi har våra brister precis som alla andra, vi kan tjaffsa och bli arga på varandra, det som är så bra isåfall är att det inte varar länge, för efter någon timme är allt precis som vanligt igen. 
Hon & jag är så olika, men samtidigt så lika. Första gången vi pratade med varandra - genom telefonen - var det som om vi känt varandra föralltid. Vi klickade liksom direkt. Från då till nu, föralltid kommer vi hålla ihop. 
Vad ska vi två ha killar till egentligen? vi har varandra och våran vänskap är starkare än någonsin. 
 
Precis som förra året så ska jag få tillbringa hennes födelsedag tillsammans med henne och mina två andra finaste vänner. Det är så otroligt betydelsefullt med vänskap. Vad skulle vi vara utan det? 
 
Gabbi är en sådan vän som kom in i mitt liv, ändrade allting och stannade kvar. Fanns vi min sida oavsett vad och det är jag så otroligt tacksam över. Jag kommer aldrig någonsin kunna älska en kille lika mycket som henne för hon, tillsammans med Ida kommer stå högst upp för mig. Jag kommer alltid prioritera dom som mitt nummer ett. 
 
Gabbi & jag har haft våra motgångar och framgångar, vi kan vara som katt och hund med varandra vissa dagar, men ändå så betyder hon så mycket för mig. Jag skulle aldrig tillåta henne att gå någonstans, speciellt inte ifrån mig. Hennes plats i mitt hjärta är och kommer alltid vara där, hur framtiden än blir. 
 
Med detta sagt, och om du läser detta Gabbi, så vill jag att du ska veta att jag hoppas du får en grym dag idag och ett stort jävla grattis till dig min bästa. Du är så jävla bäst. 
Det är inte ofta jag säger det, men jag sa det nyss. Du är min andra halva och forever my BBH ♥


20 år, fina Harry

2014Happy birthday
Grattis på 20års-dagen Harry! Tänk att ni inte längre är ett "pojkband" längre.. Vad ska man nu kalla er? "Manband?", ingen aning. Hoppas du i alla fall får den perfektaste dagen någonsin och jag hoppas verkligen vi kan slå VEVO rekordet denna gång. Love yooou