uppdatering

2014Lite bilder från förra veckan ↑↑↑
 
Idag är det Måndag. Ny vecka - nya möjligheter, eller? vi har under de tre veckor framåt prov nu i olika ämnen så för min del är det rätt mycket för mig om jag vill försöka behålla/höja mina betyg. 
De första provet vi har är nu på torsdag om jag minns rätt (omg, kommer inte ens ihåg det) i engelska, veckan efter har vi Fysik och SO och efter det så har vi matte, man kan väll säga att jag aldrig är ledig nu för tiden känns det som. 
 
Vad har jag gjort undet tiden jag ej bloggat då? jo jag har varit hos Elin en dag förra veckan då vi badade i hennes pool igen eftersom det är värme i den, sedan har vi tagit spexfoto som alla gör i 9an och i helgen har jag varit hos mormor & morfar och hjälpt dom att rensa lite ogräs och bakat. 
 
Nu ska jag gå ner, äta lite och sedan plugga på till Eng. provet och även göra klart matteläxan, om jag hinner (orkar).


summer paradise

2014Igår tog jag och Gabbi burren till Elin helt spontant. Hon skrev att vi kunde ta med oss badkläder för att dom gjort klart deras pool. Vädret var underbart och solen bara stekte på så varför inte liksom? när vi kom dit fanns det inte ens någon tvekan om att hoppa i poolen och eftersom det var sommarvarmt ute så kändes det verkligen som att vi var utomlands, med tanke på den klarblåa poolen och solen som lyste rakt på oss. Jag sade då det, nu vet jag vart vi kommer att befinna oss nästa sommar i alla fall! ;) 
 
Idag är det måndag men eftersom vi har IUP dagar så är vi lediga måndag och tisdag, skönt! Kl två har jag samtal och innan och efter det så får vi väl se vad jag hittar på, troligen plugga eftersom jag har de mesta kvar (åååh, jag som vanligtvis brukar ha sånt klart på fredagen) well, något jag i varje fall vet är att jag ska trotsa förkylningen idag och dra till gymmet!


lite nytt

2014 
Åkte hem från skolan på lunchen idag då jag som sagt skulle in till Gävle på tandläkarbesök. Det gick väl helt okej och det enda bra dom sade var väl att nästa gång skulle vi bestämma tiden när jag ska ta bort den jävla tandställningen, jag hoppas på nästa gång ändå men man ska ju i alla fall inte ha för höga förhoppningar.
 
Trots min förbaskade förkylning och den irriterande onda halsen så åkte vi ändå in till Valbo där jag inhandlade lite nytt. Bland annat en ny vinterjacka med en fin mössa till, en mössa jag och gabbi för flera veckor sedan testat! 
 


3 favoritfilmer

2014Min låtsasfru (Just go with it) 
 
Handling: Danny är en framgångsrik plastikkirurg som använder en vigselring som raggningsknep för att få tjejer på kroken. När han en dag träffar sin drömkvinna går det fel och han trasslar då in sig i en mängd lögner för att få behålla intresset från henne. Detta leder till att han tvingar sin läkarassistent, den vackra och lojala Katherine, att ställa upp och spela frun som Danny ligger i skilsmässa med...
 
Min åsikt: Detta är en film jag har sett två gånger och jag skulle kunna se den igen, den är riktigt fin och rolig också för den delen. Det är ganska självklart vad som ska hända men eftersom jag älskar klyshiga slut som slutar lyckligt så är detta verkligen en film för mig!
 Familjetrippen (We're the Millers)
 
Handling: En dealer skapar en låtsasfamilj som täckmantel för sin plan att flytta en gigantisk last av marijuana över gränsen från Mexiko till USA.
 
Min åsikt: DETTA är fan en film jag älskar, älskar och ÄLSKAR lite till! Roligaste filmen någonsin, på riktigt jag skrattar så jag tjuter exakt VARJE GÅNG och då överdriver jag inte om jag säger att jag sett den kanske sju gånger på bara detta året. Så jäklar rolig och man har humorn på rätt ställe och jag tycker att alla borde se den, så jävla grym! 
Divergent 
 
Handling: I en avlägsen och dystopisk framtid är samhället indelat i fem falanger där var och en representerar olika förmågor. Som tonåring är man tvungen att bestämma sig för om man vill stanna i sin falang eller byta till en annan. Vad man än väljer, så väljer man för resten av sitt liv. En tonårstjej som just ställs inför detta valet är Beatrice Prior. Hon bär på hemligheten att hon är en avvikande, vilket innebär att hon inte passar in i någon enskild falang. Om någon visste skulle det innebära en säker död, men samtidigt inser hon att hon kan förändra världen hon lever i och rädda de människor hon älskar.
 
Min åsikt: Detta är en film som liknar The Hungergames filmerna väldigt mycket, ändå är den sin egen och jag gillar den verkligen. Jag har sett den två gånger, första gången med Gabbi och andra själv. Den är superbra, spännande och är precis som en äventyrsfilm ska vara. Helt klart en sevärd film tycker jag!
 

 


Sjuk

2014OMG SER UT SOM ATT JAG EJ HAR NÅGRA BYXOR MEN JAG HAR MJUKISSHORTS!
 
Igår efter Camp P3 så kände jag mig lite krasslig som bara fan, jag tänkte bara "äh de går över", bara de att när jag satte mig på träningscykeln å cyklade 13min intervaller efteråt så var jag död och 
blev bara sämre. Runt 9-10 kunde jag ej prata på grund av halsont och jag sov väldigt dåligt inatt också på grund av att jag vaknade hela tiden.
 
Imorse övervägde jag att gå till skolan trots huvudvärk och en fruktansvärd halsont. Skolan gick åt helvete egentligen, ingenting var som de skulle å huvudet nästan sprängdes, ändå sade jag till mig själv att jag skulle klara av dagen så att jag kunde gymma efter. 
Vid skoldagens slut var jag så otroligt trött och tung i huvet att jag fullständigt sket i gymmet och for hem, tog en alvedon och en stepsil med massa te och därefter somnade jag skapligt i min säng.
 
Kl är nu åtta, huvudet gör inte längre lika ont men te, kvarg blandat med banan och strepsils gör min kväll. Nu laddar jag inför skoldagen imorgon, sista dagen innan helg så nu jävlar! Ska dock hem vid lunch då jag ska in till Gävle till tandläkarn. 


Helt död

2014


Idag hade vi Camp Petre, vilket innebar att man i olika lag skulle följa en karta och cykla efter den till olika stationer där orientering, samarbete å tänkande behövdes. Själv var man i grupp 9, sista gruppen ut som började 11:10, så jag fick mig en skön sovmorgon imorse (vaknade dock 8 ändå lol) 
Vi cyklade iaf 1,5 mil idag med ett lag som innehöll snabba jävlar med sportcyklar så självklart var jag och en till nästan sist hela tiden. Ändå tycker jag att jag höll mig till resten av gänget väldigt bra. Det hela gick faktiskt bra bortsett från all mjölksyra i mina ben men annars så. 
Har börjat köra kondition på gymmet nu, tror vi ska hålla på varj dag med det då det tidigare bara varit styrka. Därför ska jag, trots värken i mina ben, ut till garaget och borsta bort lite damm på sportcykeln och köra lite intervaller! Vi får se hur det går med det haha. #aldrigvila eller hur var det? ;)
höga krav på mig själv

2014Dagens outfit idag, 5/9-14
 
Sällan det alltid tröjer flera månader innan vi hörs igen när skolan börjar. Det är helt enkelt så att jag glömmer bloggen helt och hållet. 
Idag har vi två läxförhör, Tyska och SO. Tyskan kom jag på IGÅR att vi hade så den kan jag inte alls mycket av medans SO:n har jag övat på hela veckan, även om jag nu är säker på att jag kan den och har kunnat den hela veckan så känner jag ändå att jag måste ta hem och läsa på den. 
 
SO är ett ämne jag har bra betyg i och kraven på mig själv att jag ska behålla det så så är stora. Man kan väl egentligen säga att samhällsorienterande ämnen är det jag har lättast med i hela skolan (förutom svenska) och självklart vill jag lyckas med mina mål. Därför vill jag verkligen att detta ska gå vägen för denna terminen ska jag kämpa som aldrig förr med att få upp/behålla mina betyg som de är. 
 
Annars då? förutom att gå i skolan till tre så gymmar jag, Gabbi och Ida direkt efter skolan. Efter det är jag vanligtvis bara allmänt trött och tillbringar endast massa tid under täcket i sängen, kanske inte den bästa prioriteringen men det är jääävligt skönt kan jag säga!
 
Det är Fredag idag, lite skööönt med helg idag då!