Om veckan hittills

2015En bild från jag vet inte när! 

Som väntat så startade skolan igång med en käftsmäll. Denna vecka med hemläxor i ämnerna Matte, NO, Tyska och Engelska! Jävlar vad man mår nu! 

Dessutom så är hela min kropp slut, kanske kör jag för höga vikter mot vad min kropp varit van med de senaste veckorna eller så är det helt enkelt att jag gnäller för mycket. Men träningsvärk från helvetet har jag då haft i hela kroppen denna vecka, något jag aldrig haft innan så nog kan det bero lite på det annorlunda schemat vi har nu. 

Sömn, ja visst har det blivit en del men inte alls på samma sätt som jag borde. Men jag känner ändå nu att jag börjar vrida tillbaka dygnet nu i varje fall så det är en fördel.

Det är åtminstone skönt att kommit in i de vanliga rutinerna igen, det är väl det ända positiva med att skolan börjat igen.
Imorgon är det fredag, vankas helg ❤️❤️


Twitterstatusar jag relaterar till just nu

2015

onödig fakta ni kanske ej visste om mig

2015 
♦ Jag tycker korv med bröd är fruktansvärt äckligt 
Jag får panik över håriga ben som sticks
♦ Precis innan jag börjar gråta så sticks det i min näsa
Jag hatar värme då jag på somrarna helst är i skuggan
♦ Kärlek anser jag vara överskattat
Tål ej personer som skryter om allt, speciellt när det kommer till pengar
♦ Plättar är väldans mycket godare än pannkakor även fast jag vet att det är samma smet


10 dagar senare

2015 
Jag vet inte riktigt vad jag ska börja eftersom det är ganska mycket som hänt på dessa tio dagar, saker jag inte vill ta upp i bloggen då de är personliga, men jag kan väl erkänna att det är en stor anledning till att jag inte uppdaterat här på ett tag. Dessutom kom livet emellan och lusten fanns liksom aldrig.
 
Idag började skolan. Med ett försök hela helgen på att ändra om dygnet så har det ju gått sådär, jag somnar sent men vaknar relativt tidigt ändå men är trots det inte trött på kvällarna igen. Så sammanlagt på dessa dygn så har jag garanterat inte kommit upp till antal timmarna en ungdom egentligen ska sova. 
Trots den otroligt grymma skolpressen jag har på mig själv så var det skönt att komma tillbaka till vardagen, umgänget och miljöerna. Inte tala om gymmet, oj vilken motivation jag har till att köra igång igen - dock ganska otränad märktes idag. 
 
Det är verkligen så mycket jag vill dela med mig av, men vet inte riktigt hur jag ska få mina tankar i ord på rätt sätt, så jag låter det förbli i mina tankar. Vad som just nu lyfter mig från verkligheten ett tag är One Tree Hill, jag har börjat kollat om den fantastiska serien och jag är lika besatt och känslosam fortfarande. Den serien ligger mig verkligen varmt om hjärtat! 
 
Just nu är det mycket som jag vill göra. Göra en TMI-tag, börja skriva en novell igen, satsa hårdare i skolan och även förbättra denna bloggen. Men vart finns orken? Inspirationen? tiden finns för tillfället, men det är frågan om den rätta viljan. Jag skulle kunna göra allt bara jag velade. 
Vi har fått årets första läxa i Tyska, matte och känner jag Anna rätt så får vi läxa i Engelska imorgon på lektionen också - alltså, just nu finns tiden. Imorgon ändras det då studierna börjar på riktigt igen. Jag valde att ta denna måndag till att slappa för att imorgon ta tag i det som är viktigt. 
Dessutom är det sista terminen i grundskolan nu, kämpa!


Micke & Veronica

2015 
Idag kan jag ju ha sett en av de roligaste svenska filmerna någonsin! Jag kan ej minnas någon rulle förutom familjetrippen som jag garvat så mycket till. David Hellenius är ju inte bara en levande legend, han är ju seriöst snygg också! Jag blev ju lite kär i han i denna film. Om jag säger såhär: denna film var roligare än både Sommaren med Göran och En gång i Phuket där även Hellenius medverkar i, och alla som känner mig vet att båda dom filmerna ligger mig varmt om hjärtat, då kan ni ju förstå hur mycket jag älskade denhär!
 
Dessutom var den ju så realistisk samtidigt som den var rolig. Jag kan faktiskt se mig framför mig saker och ting i filmen och jag älskar alla skådespelarna, de alla var verkligen grymma och David var ju lika bra som vanligt!
 
Handling: Micke och Veronica är i samma ålder och träffas först då Micke som är snickare ska fixa Veronicas kök och redan där klickar det till mellan dom, men sedan följer V med sin kollega när hon ska träffa en kille hon träffat på nätet, när det sedan visar sig vara Micke som är internetvännen så träffas dom igen av en slump och är börjar romansen mellan dom. Nykära som dom är bildar de snabbt ett förhållande som de dock snabbt märker inte är så enkelt eftersom deras barn på 12 år hatar varandra och mer kaos blir det bara när den nya familjen ska åka ut till den lilla fina skärgården där Veronica växt upp..
 


nyårsafton

2015 
Gårdagen på nyårsaftons morgon började med att jag vaknade upp i lillstugan hos mormor som jag åkt till dagen innan, där låg jag och tog det lugnt ett tag innan jag gick in till huset där lite av släkten befann sig. På dagen så var vi ute på sjön mestadels då vädret faktiskt var ovanligt fint.
 
Runt fyratiden skjutsade morfar mig och Eric till Hofors igen där jag skulle handla & kusinen skulle hem, efter det var det bara att åka vidare till Gabbi där jag tillbringade natten med hon o Elin. Där spelade vi Wii, åt god mat, lyssnade på låtar som fått oss mått bra detta år, berättade vad som varit bäst gentemot sämst med året och bara mådde bra, precis som vi alltid gör i varandras sällskap.
 
Maten Chia lagade var brillierande god som bestod av kyckling, vitlöksbröd och potatisgratäng & sallad till det samt att efterätten av fruktsallad o glass satt inte helt fel heller. Dock åt vi vääldans massa godis o chips både under kvällen och nu på morgonen när vi vaknade så jag är fortfarande helt svullen! haha.
 
När vi vaknade runt 12 så såg vi en film som hette Plastic som var grymt bra faktiskt! Det var lagomt mycket action för mig som inte alls gillar sånna filmer egentligen!
Jag tog fyraburren hem och chillade ett tag för att kl åtta gå på bio igen, andra gången denna vecka, filmen vi såg idag hette Micke och Veronica som enligt mig var jättebra! Mer om detta i nästa inlägg ;) I varje fall så var det gött med lite egentid med far min, när stunderna väl kommer så är det bara att ta vara på dom!
 
Nu önskar jag alla er en god fortsättning på 2015 och hoppas att erat år blir ett bra år!