dageens

2012



 
 
 
 
 


louis tomlinson

2012



522792_419703088100472_574243723_n_large
1191_419703298100451_1478947433_n_large1d-black-and-white-one-direction-30630344-500-332_large
Tumblr_mfv36hd8pu1rlrb97o1_500_large
408988_398459253558058_548890098_n_large
 


2012 - bildbomb

2012





nyår

2012





Godmorgon. Sista morgonen man vaknar upp 2012 typ.

Lär erkänna att året har vart som berg och dalbanor, det har haft sina upp och ner gångar. Men visst har det kunna vart värre och jag antar att lite nergångar hör till antar jag.

Hihi, vi hörs


hoppar 8an kör 9an

2012



Hoppar dag 8 (vad jag använder för smink) Men eftersom jag inte använder smink såå, vad ska jag svara då? Dock använder jag mig utav en ögonbrynspenna, men den behöver jag nog inte visa!


 
dag9: Bästa tiden på året.. Det lär nog vara JULAFTON! Gud vad jag älskar den tiden, exakt varje år. Det har något speciellt i den dagen, man är så glad! Tur det är varje år, så man har något att längta efter, hihi.  Tycker det är så mysigt att träffa släkten och träffas, äta julmat, öppna paket och se på kalle anka, sååå mysigt! 
 
Fast det är ju en dag på året som händer varje år med, där man bara sitter i kyrkan och väntar och väntar och väntar.  Jag pratar såklart om SOMMARLOVET! Det är också något jag älskar som är en bra tid på året. Det är sommar, man sitter i kyrkan och lyssnar på kören och rektorn som pratar, riktigt tråkigt har man. Man vill bara dö helst. Men sedan när man väl kommit ut från kyrkan så känns det som en obeskrivlig känsla, man känner sig fri på ngt sätt. Så himla bra känsla! :D 
 
 
(google)


my loves

2012



Tumblr_mdahu86amw1rjst63_1352580561_cover_large
live while were young | TumblrFacebook
TumblrFacebook
A9mz94fceaanier_large
FacebookFacebook
(1) - ωe directioneяs(16) Zayn Malik
Tumblr_mcgwng8gmh1rwwsi7o1_500_large


dagens teenagerpost

2012





4 senaste på instagram

2012



 
Bild 1:  Min senaste bild, kände bara för att lägga ut den eftersom det stämmer in vääldigt bra på mig. Klart man fortfarande använder fingrarna när man räknar matte om det behövs! ;) 
 
Bild 2:  Mitt humör var inte de bästa, jag var arg och besviken.  Ja, nu ser nog själva.
 
Bild 3:  Klart man lär va lite ego ibland, hehehehe :P
 
Bild 4:  Jag och min älskade lillkusin ute i snön. De e sjuukt vad jag älskar dendär lille plutten :love: 


hemma

2012



 
Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag inte orkat/haft lust/tid. Men ska försöka att komma igång ordentligt nu iallafall, för nu är jag hemma och kommer att vara det lovet framöver förmodligen. 
 
Vad har jag gjort? Absolut ingenting!  Åkte till mormor i Fredags - vilket är de största problemet att jag inte har bloggat. På dagen var Moa och Gabbi här och gjorde mitt humöör väldigt mkt bättre än vad det var just då.  Sen så åkte jag till mormor och tog det lugnt.  På Lördagen så följde jag med min moster och hennes kille till Falun, bara för att göra nånting typ. :)
 
IDAG (söndag) Åkte jag,morfar,mosters kille, min bror och kusin till läkerolen för att se Brynäs - Luleå. Matchen sluta 3-1 till Brynäs och det är jag glad för! Sen käka vi på donken och sedan lämna av joel hos mamma och sedan lämna av mig, hemma hos pappa.   SÅ nu är jag hemma och ska nog borsta tänderna och lägga mig nu tror jag, japp. 


för er som inte har filmen

2012




gör som jag och se hela på Youtube <3<3<3<3


haha made my day

2012



 
jävla star 


feelings

2012



True TextLOCURAS, CRISTALES, DESPERTARES SIN RESTO.
pink | TumblrGetting better,I hope. - Untitled on We Heart It -...
15583_385756848180349_1104483860_n_large
 


funny and relatable

2012





lever

2012



 
 
Godmorgon! Nu är jag uppe och vaken, funderar på att gå ner och ta något och äta. hihi.  
Idag vet jag faktiskt inte alls vad som händer, ingenting antar jag. Vara hemma och slappa, Imorgon åker jag till mormor igen tills på söndag sådäär. Bara för att träffa min mina kusiner lite till osv.  hehe, ja nu vet ni det iallafall :) 


just girly things - winter

2012





dag7: Ett års gamla bilder på dig

2012



 
Haha tittade igenom min gamla facebook och hittade dehär. Säger bara en sak.. Herregud..


one day, baby

2012





Trött som ett as. Lägger mig å tittar på solsidan så jag blir på glatt humör igen!

Mysigt.


min jul

2012



 
SÖNDAG: Vaknade hemma hos Ida. Vi vakna väl vid 10, eller iallafall hon. Jag vakna 9 typ. Sen låg vi å snacka å typ inte så mkt. Vi gjorde frukost osv. Vid 12 gick jag hem. Kolla fb, städa osv. Kl 1 kom mamma och vi åkte till mormor och morfar.
MÅNDAG: Julafton. Vakna tidigt av att min lille kusin väckte mig. Då hade Tomten visst vart och lagt morgonpaket under granen ;) Fick då nå bodylotion, kläder och godis. Även så fick jag brynäs - Luleå biljetter som vi ska gå på den 30nde december, ska bli kul. Sedan vid 2 kom alla, mina kusiner och morbror osv. Vi åt mat och kl 3 såg vi på Kalle Anka - standard. Efterr det kom Tomten och delade ut massa julklappar. Sen gick tiden och vi gick och la oss. 
TISDAG: Jag sov rätt länge, jag och min kusin sov ute i lillstugorna. När vi gick ut var väl kl 12 ungefär och när vi skulle ut så fick vi inte upp dörren?! så fick ringa in till mormor så dom fick komma å hjälpa oss att komma ut, hehe. Sen bara chilla vi, vi gick ut en sväng. Orkade inte sätta på mig täckisar så då var jag visst skitrolig att putta i snön och skit. Så jag var jäävligt blöt när jag kom in. Sen åt vi och kusinerna åkte hem. 
ONSDAG: Idag. Dagen blev inte som jag hade tänkt mig men var rätt trött idag också. Orkar faktiskt inte berätta om det. Men har haft en grymt jävla skön jul och riktigt roligt har jag haft. Min släkt är bäst♥ Hemma är jag också nu, så ska försöka uppdatera lite! 
 
Pengar, Solsidan säsong3, Kläder, Smycken, 1D Kalender , 1D handduk, Vantar, 1D foton, ring och halsbandshållare och massa mer. Tacktacktack! :love: 


hos ida

2012



 
 
Hejhej. Kom nyss precis hem till Ida efter jag vart å fikat hos mina kusiner eftersom min ena kusin fyllde 12 år idag! Grattis igen.  Blir att jag sover hos ida inatt iallafall, sen imon åker jag till mormor så blir ingen uppdatering på ett tag antar jag.  Men nu vet ni iallafall, jappjapp.
 
Ha en bra jul och jullov, vi hörs. Kram :D
 


12 onödig fakta

2012





dagens

2012









just girly things

2012





Liam Payne

2012



Min fina 


finaste

2012



 
Gaaaasshh va snygga dom är live, helt jävla sjukt.  Längtar ihjäl mig tills musikvideon kommer! :love: :love:


i dont care, i love it

2012



 
Imorgon ska jag förmodligen till min kusin som fyller 12 år! tror jag.. Så lär lägga mig och sova nu så jag kommer upp imon. kram


två favoriter just nu

2012



 


FEM SANNINGAR

2012



 


dag6: Berätta om min klass

2012



6:an
7:an
 
Haha, jaa. Vad ska man säga? Vi är 23 i klassen, dock har ju en hemundervisning så det blir 22. 
11 killar och 10 tjejer, + hon med hemundervisning men henne behöver jag inte prata om. 
 
När jag gick i 5an hade jag och min gamla klass gått i samma klass i 6 år, vi kände varandra och kunde allt om varandra. Jag ville absolut inte att klasserna skulle splittrad - men det gjorde dom. Vi började på en helt ny skola i 6an, allt var nytt. Att träffa nya klassen var pirrigt, men samtidigt kul. Nu går jag i 7an och med en ny klass och det känns så mkt bättre, har lärt känna massa nya människor och det känns som att alla vi känner varandra bättre nu, på 1 och en halv termin än vad jag gjorde med min förra klass på 6 år. 
 
Vi kan vara bråkiga,jobbiga, pratiga och helt konstiga rätt ofta. Vi kallar oss själva för "särklassen" haha.  
Jag trivs i min klass, vi är som en enda stor familj som jag tillbringar halva mina dagar med, och vi kan ha så jäkla roligt tillsammans. Helt klart bästa klassen! 


dissar stort

2012



 
 
 
ÄR DET NÅGOT JAG VERKLIGEN HATAR så är det alla dessa jävla spelförfrågningarna man kan få på facebook då och då. När ska folk fatta att ingen jävel vill ha dedär jävla spelförfrågningarna, att ingen jävel vill mata dina grisar? Nej, aldrig tydligen. Att det ska vara så jävla svårt att förstå att vissa inte vill ha några spelförfrågningar.  Har tillomed tagit bort vissa personer pga att de skickade sjukt mkt HELA TIDEN och det är så in i helvete jobbigt så jag orkade inte ha kvar dom. Att skicka spelförfrågningar är en stor jävla DISS från min sida. 


just girly things - one direction

2012





vaknade levande

2012



 
GODMORGON.  Vaknade typ kl 9 och jag överlevde visst jordens undergång, how cool ? ;) haha.

Vet inte vad jag ska göra nu, kanske chilla baraa sådär.   Jaja, dagen före julafton åker jag till mormor iallafall, så kanske inte blir så mkt uppdatering då.  Nu sitter jag och snackar skype med tönt gabbi, jaa.. Hmm.. 
 
Haha vi hörs


överlever vi?

2012



 
Mkt snack om jordens undergång nu,  facebook, instagram, tidningar. Ja , typ överallt. De säger också att den ska gå under INATT?! kl 02.12.  Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tro om vad alla folk skriver. En del verkar ju ta det på väldigt stort allvar medans andra helt enkelt skiter i det. De har ju dock också gått massa rykten om det förut och flera år tillbaka, men aldrig hänt ngt. Det kan ju hända samma nu, att det bara är ett dumt påhitt. Men eftersom det står överallt i tidningarna och så så börjar jag tvivla på det. :(
 
Nu ska jag försöka sova, så får vi se om jag vaknar upp imorgon eller inte. ;) Kram!


typiska tjejfilmer

2012



 


så jääävla sant

2012





dag5: En bild när jag va liten och en nytagen bild

2012





frida

2012





Fick min fridatidning idag med massor av snygga posters! :D

Fina Justin :D


Mina 6 favvokillar :love:


betyg och lov

2012



 
Yoo, dubbelhaka is da shit ;) 
 

Kom nyss hem fråm skolan, eller aa.. De va typ en halvtimme sen kanske, höhö. Fett chill skoldag idag, var bara två timmar och vi körde bara julklappsleken. Sedan blev det tid över så vi körde soffan och Kortleken. Sen fikade vi och bara prata typ. Sen så nör vi skulle gå ut fick vi betygen. Jättebra betyg för att vara jag typ, haha! 
å nu äre jullov så nu mår man som en kung!


Zayn Malik

2012



wow :love:


dag4: Något jag är beroende av

2012



Tumblr_lwclkgbmuc1r4zoo2o1_500_large
 
Mobilen, Datorn, Musiken och One Direction ♥


four o'clock in the morning

2012





yoo. sovit bra? inte jag. Somna kanske 20 i elva, vakna tre. Dock kunde jag somna o till kl 4. Då kom jag å tänka på en läskig bild jag sett där det stod "visste du att om du vaknar mellan 3-4 på natten så är de 80% möjlighet att någon tittar på dig." å de har skrämt livet av mig typ, så jag satte på min lilla lampa å datorn oså fick sunes sommar stå i bakrunden. Kunde jag sova ändå? nej.

Tur vi bara ska gå i skolan 2h idag så jag jan bara dra hem å sova sen då..Chill!

2h skoldag, 4 dagar till julafton och 68 dagar kvar till min födelsesag. Wooho!


they dont know about us

2012





Nu är alla julklappar inhandlade inför julen.. Skööönt.
Jag å pappa åt även såndär thaiwok inne i valbo, haha favorit :love:

Nu ligger jag i sängen och laddar inför de två timmarna i skolan imon. yesyes.
Sov gott, kram!


valbo

2012



jaaaag är apan, som liknar diiig ♥
 
Kom hem från skolan för en timme sen typ. Kl fyra slutar pappa så vi ska typ åka till valbo och köpa de sista julklapparna, hhee. 
 
Men nu ska jag fan se hitta nemo, eller toystory3.. Helt kär i dom fina filmena :( 
 
IMON ÄRE JULLOOOV :LOVE: :LOVE:


frågor och svar

2012



Hahaha stillbilderna blir alltid sååå fina
 

Har ni något ni undrar över? Kommentera ni med!
 


boost

2012



10cm3j9_large


dagens teenagerpost

2012





dag3: Bästa låten och varför

2012



Ååh va svårt, har ju så himla många favoriter. Men en låt jag kan lyssna på om och om igen är ju Over Again med One Direction, såklart! ;) Den är faktiskt riktigt fin och jag har lyssnat tusen gånger på den och tröttnar aldrig! Världens finaste och bästaste låt typ! 


harry styles

2012



1300735-11-1323981005785_large
 


godmorniing

2012





Hej mina fina! Vakna typ nyss, å en riktigt märklig dröm jag hade. :O herregud.

Nu snart ska jag väll gå upp å typ packa lite. Går idag och till Tio imorgon sen är de LOOOOV! Fan va najs.

Nu lär ja kila, hörs


inspo - disney tumblr

2012



JilJil
Souvenirsdisney | Tumblr
quote | TumblrFacebook
disney | Tumblrpooh | Tumblr
Tumblr_lklndsvsbi1qb9pa3o1_500_large


One Direction One pice

2012



 
Killarna i 1D har nu gjort sina egna One Pice med sina handtryck på!!!! Bilden överst en onepice med allas handtryck tillexempel.  Men dom har även en helt egen med var och ens handtryck på. Klicka HÄÄÄÄR  för att komma direkt till deras One Piceer, om du bläddrar ner lite så hittar du dom!
 
Tydligen så fanns inte Harrys egna handtryck :( (klicka på bilderna för att få dom större) ↓
 
 
 
 
Miniatyr bild 1. Louis Tomlinson
Miniatyrbild 2. Liam Payne
Miniatyrbild 3. Niall Horan
Miniatyrbild 4. Zayn Malik 
 
 
 
 
 


dagens teenagerpost

2012





just chillin'

2012





In da kafeteriaaa!


dag2: Mina närmsta vänner

2012



Ida, Vi har alltid känt varandra känns det som. Visst har vi haft våra stunder då vi inte orkar med varandra men hon har alltid ställt upp för mig och jag henne. Vi har alltid superkul när vi är och jag älskar henne såååå mkt. Hon är och kommer alltid vara min bästa vän. 
 
Gabriella, Vi lärde känna varandra då vi skulle börja gå i samma klass. Vi snackade i telefonen flera timmar på sommarlovet och sen träffades vi dagen efter och snackade ännu mer! Hon är nu en av de bästa i mitt liv och älskar henne sååå mkt. 
Moa, En jag lärde känna när skolan väl hade börjat. Hon är ungefär lika galen som mig. ;)  Vi blev vänner nästan direkt och nu är vi bästa vänner.  Älskar henne såå mkt. 
 
Alla vi 4 har så jävla roligt tillsammans och jag älskar dehär tjejerna så mkt att ord inte kan beskriva, tacktacktacktack för ni är ni. :love:
 
 


kvällsmat

2012





Fick plötsligt skitont i magen igen, men lär få i mig nånting att äta så gjorde de lätt för mig, fil med flingor och macka funkar alltid! och en mandarin på det;)

Jag å ida gick ner till hh för å kolla på tjejernas match, de förlora med 3-4 men de va bra kämpat!

Nu ska jag äta upp å sen kolla på titta nemo för andra gången idag. yeeah !


dag1 - fem bilder från olika minnen 2012

2012



Klassresa med gamla klassen till gröna lund
Första snön
Lärde känna gabbi bättre
Ida följde med mig på kryssning
Träffade gammelmorfar för sista gången♥
 


outfit

2012







Hej sötisar! Skulle blogga imorse men hann inte, ville helst inte gå upp ur sängen imorse.

Magonten sitter kvar fortfarande men det är på bättringsvägen, får se om jag hänger med ida å ser på innebandy, inte ett dugg intresserad av det men kanske gör de för hennes skull om jag orkar och om de blir av över huvudtaget.

Nu är skoldagen slut för längesen och det är nu en dag närmare lov, känns sköönt.


godnatt

2012





Skitont i magen, måndag imorgon å jag ooorkar inte. Iallafall eftersom jag nyss tog en lite starkare tablett än de andra så hoppas ja att magonten blir bättre tills imon.

Följ mig på twitter förresten! @mywesstrom , jappjapp.

Vi hörs, godnatt!


5 saker ni kanske inte visste om mig

2012



 
1. Jag kan verkligen inte gå in på illaluktande toaletter
- Nej, seriöst. Det går bara inte, även om jag håller andan så kan det "komma upp" iallafall och det är hur vidrigt som helst. Så äckliga toaletter är något jag verkligen undviker oavsätt hur bråttom det är än är.

 
 
2. När jag dricker oboy så dricker jag alltid den med skeden
- Haha kände nu hur konstigt dedär lät, men jag "äter" oboyen med sked typ. Jag dricker den inte om ni förstår.  Om jag är med vänner kanske jag dricker, men när jag är själv så blir det automatiskt att jag äter oboyen med sked. En gammal vana sen jag var liten kanske ;) 

3. Jag sjunger ALLTID one direction i duschen
- Jag börjar alltid med WMYB, sedan LWWY och sedan little things, haha det blir automatiskt att det blir i den ordningen ju :D
 
 
4.  Jag tycker inte om färgen orange
- Jag vet inte varför, men det är något med den färgen jag inte gillar. Fast kan däremot vara rätt fint på vissa grejer.

5. Jag kan sitta helt ensam och seriöst ASGARVA för mig själv om jag ser/hör något roligt
- Så dålig och ensam är jag! Hehe


8 days until christmas!

2012



 
 
Tänk! Bara 8 dagar kvar till julafton, hur glad? JÄÄTTE! gud vad jag älskar julen! Får jullov på torsdag iallafall, lite segt kan man tycka men ska bli kul sista dagen med lite juklappslekar och fika osv! 
 
Ser ni? det är bara 72 dagar kvar till min födelsedag också! Gillas.
 
Har setat vid datorn den typ 4 så nu är jag jävligt trött så ska hoppa in i duschen nu och så, designjäveln funkar ju inte som den ska men nu är den bättre iallafall. 
Min statistik har även börjat funka igen så nu ser jag hur många besökare jag har igen! VI hörs. 


20 days

2012



dag1: Fem bilder från olika minnen 2012
dag2: Mina närmsta vänner
dag3: Bästa låten och varför
dag4: Något jag är beroende av
dag5: En bild när jag va liten och en nytagen bild
dag6: Berätta om min klass
dag7: Ett års gamla bilder på dig
dag8: Bild på sminket jag använder
dag9: Bästa tiden på året
dag10: Vad jag ALLTID har med mig
dag11: Mina favorit skor
dag12: En låt som passar mitt humör
dag13: Favorit sport och varför
dag14: Mina planer för sommaren
dag15: 5 saker jag verkligen stör mig på
dag16: Mina rädslor
dag17: Vad jag tycker om skolan
dag18: Mitt favorit plagg
dag 19: Favoritappar i telefonen?
dag20: 5 nydligen tillagda låtar på din spotifylista

 


Tänkte jag skulle börja med en sånhär lista igen, jaapp



mange för en dag

2012



Mange Makers -Mange För En Dag (OFFICIAL VIDEO) 
 

För något år sedan när deras första låt "fest hos mange" började jag lyssna på domhär och tyckte de va jättebra.  De har ju gjort flera låtar också som jag älskade då. Nu har det äntligen gjort en till låt, och jaa vad ska man säga? ;)  They did it again! 


kurrerar mig själv

2012





Ligger på soffan med världens magvärk - igen.
Har haft de sen i fredags nu så jag tror jag börjar fatta hur ida känner, man orkar verkligen ingenting.

Så idag blir soffan och värmekudden min bästis! haha


finaste googlebakrunden

2012



 
:love: . :love:


let me kiss you

2012



 
SÅÅ JÄVLA FIN LIVE VIDEO :love: :love: :love: 


julle & mat

2012





Min första måltid för idag å oj va hungrig jag är! Ska bli sååå gott.

Nu äre julle med så de blir å se på de med. Tog en iprem så nu mår magen oxå bättre. puss!


slö

2012





HAHAAHAHA ^

Ligger i soffan å kollar på musikhjälpen samtidigt som jaghar världens äckligaste å ondaste mensvärk. Fucking skit. Tur de blir god mat ikväll. Eftersom jag inte kunnat rört mig nu typ så har ja inte kunnat äta ngt heller.

aja, är inte direkt sugen på mat heller just nu om man säger så :P

Skriver ikväll


keep calm

2012





4 senaste bilderna från instagram

2012



 
~ Gör som alla andra , ska berätta lite om dom oxå. 
 

BILD 1. Att två små svarta gubbar klipps ut ifrån kalle anka det var väl ändå droppen? Domdär har alltid varit där och varför just komma NU och säga att det är rasistiskt? Hur i helvete tänker en del svenska politiker? Herregud. Låt  Sverige få ha kvar sina jultraditioner!
 
BILD 2. Var nyss hemkommen ifrån tomtekväll, en marknad vi har här varje vinter! Kallt som satan som varje år, men fick i mig 4 muggar gratissoppa iallafall så mätt i magen var jag när jag kom hem iaf. Gratis är gott! ;) 
 
BILD 3. Den talar ju för sig själv.  "Fuck you, i'm happy." 
 
BILD 4. Finns inget värre än att gå upp - trött som helvete en kall vintermorgon ur en varm säng, då man sovit jättebra och sedan bara tvingas gå upp för att gå till skolan. Nej, HATA MÅNDAGAR!
 
@mywesstrom heter jag på instagram förresten, följföljfölj! 


de e så logiskt alla fattar utom du

2012



HHAHAH orka så sant


funny and relatable

2012





ny design

2012



 
Godmorgon! Eller morgon vet jag väll inte men.. Ja.    Har hållt på med min nya deisng sen kl 10 imorse och nu är jag klar.  Fick bli en liten vinterdesign! 
 
Just nu snöar det ute så har ingen lust att gå ut alls idag, tänkte nu hoppa in i duschen och ta en lång dusch nu för det behöver jag verkligen nu känner jag. Jag är iaf nöjd med min nya deisgn och jag hoppas ni är det å! 
 
Kram


att räkna pengar är det bästa som finns

2012



 
1420 kr. Yeaaah!


segt

2012



 
Inte bloggat på flera dagar tråkigt men skönt. Nu ska jag försöka komma igång igen. ;) 
 
Skolan går bra, alla prov är klara och har klarat alla nu iallafall. Det är 3 och en halv skoldagar kvar och det känns förjävla bra! Måndag - Onsdag går vi vanliga skoldagar sedan Torsdag går vi bara halva dagen och då ska vi fika tillsammans och ha lite julklappstävlingar typ. Haha ska bli kul! :D 
 
Just nu mår jag jävligt bra och det vill jag fortsätta att göra! 


12/12-12

2012





Godmorgon! Ligger just nu i sängen, mår dock väldigt bra eftersom idag äre temadag i skolan = inge jobb alls.
Så det känns ju jävligt bra iaf!

Ska väll gå upp om en liten stund och så jag då. yes yes.
Vi hörs..


min humor

2012



60978_307027326076175_938407852_n_large18275_312477415534002_2073144825_n_largeOmg-cute-duck-face-funny-favim.com-578074_large556720_579965678685913_1147815623_n_large149759_425277340876767_1835834628_n_largeTumblr_mevq1cx2ss1r2qmwho1_500_large


1D hoodies + saker

2012



 
För någon vecka sedan tittade jag runt efter bra sidor där man kan köpa 1D kläder/saker osv.  Hittade en sida där man kunde betala med svenska pengar, och den sidan hette Ebay.com. Skitbra sida där de fanns mycket kläder och saker! Perfekt ju!  Jag gillar ju hoodies och här ovan så ser ni ju några stycken ;)  Men det fanns ju självklart flera andra sorters hoodies + mktmkt mer!       För att se fler hoodies klicka >HÄR<
Allting kostar runt ca 100-300 svenska kr + frakt.  Ganska billigt ändå tycker jag!


dagen

2012



 
Blev att jag bloggade ett kort inlägg imorse och sedan har jag inte uppdatera något mer på hela dagen. 
Jag faktiskt inte haft tid, och inte har jag tänk på det heller!    I skolan idag hade vi prov i matte, fick D på det provet, faktiskt så är jag nöjd iomed att jag högst haft E på de andra, haha! 

Sedan fick jag reda på vad jag kommer ha för betyg denhär terminen i Idrott och Engelska, eftersom engelska är mitt svagasteämne just nu så hade jag E+ i det, sedan i idrott hade jag C ,  haha det trodde jag aldrig!! Men nöjd är jag iallafall! :D 
 
Slutade typ 13.50 eller ngt och då gick jag och bäste Ida till bruket, sedan hem till henne och bara tog de lugnt. Sköönt att få vara med henne igen, det var ju ett tag sen ensamma alltså! :) 
 
Kom nyss hem nu, och ska väll snart duscha och sånt tror jag. Imorgon så har vi temadag - Vi behöver inte göra någonting. På förmiddagen ska vi iallafall ha mentorstävlingar och lite sånt. Sen efter lunch ska vi pyssla/kolla film, ja .. man skulle få välja ;) 
 
Jävlar va långt inlägg det blev nu, haha.  Ha det bra! :D


julle

2012





Men DAMN. Så jävla het :love:

Sitter nu å tittar på julkalendern. Sedan ska jag bege mig till skolan.
No-labb första timmen.. skööönt.


home

2012



 
Jag har inte bloggat ngt av en anledning, BLOGG.SE VÄGRADE ATT FUNKA ?! Det funkade inte ens för ca 10min sen. Men vafan, nu funkade det visst igen vilket är bra. 
Sluta två typ, jag fick skjuts av moas gulliga mamma och sen gjorde jag klart provet som vi hade idag. Det roliga är att vi får använda hur mycket fusk vi än vill, papper,facit och ALLT. Även var det så jävla svårt? Fattar inte. Iallafall så är jag klar nu och har vart det i typ en timme, skrev sex fulla A4 papper och nu vill man aldrig ens se en penna igen känns det som. 
 
Imorgon har vi ännu ett prov, Matteprov. Hoppas det går bra, och självklart så glömde jag repetitionerna i skåpet så det sket ju sig. 
Fick reda på vårt provresultat från tyskan idag också, fixade ett A på det provet, woho. :D
 
Nu är jag helt slut efter flera timmars pluggande så nu ska jag bara ta det lugnt, sätta på någon film kanske. yesyes. 
 
Vi hörs!


gryyym!

2012



Cover 

 

Original, Rock Me - One Direction
 
Ärligt talat, riktigt bra tyckte jag han gjorde denhär låten. Visst, den kanske inte var lika bra som 1Ds original, men riktigt duktig lär jag säga att han är! :D
För att komma till hans kanal där han lagt ut fler covers klicka >HÄR<
 


tired of liars

2012



 
"When you are happy, you enjoy the music. When you are sad you understand the lyrics" 

När jag var mindre, typ 7-10/11 år, så älskade jag sofijah  .. Jag tyckte hon var grymt bra och jag kunde exakt varje låt utantill. Men varför? Jag lyssnade inte på texten. Jag förstod den inte, jag bara lyssnade för att jag tyckte hon sjöng bra och allting.  Nu kan jag lyssna på henne och det är alltid en låt som hela tiden passar in på ens liv, oavsätt vad det än är så är det alltid någon låt som passar in.  Hennes texter är så jävla sanna och så jävla många minnen kommer upp sen från dehär låtarna, båda bra och dåliga. 
 
jag trodde jag kommit över dig, men tydligen inte.
 


solsidan

2012





Ligger nu som alla andra söndagar och tittar på soolsidaan! haha, äntligen är Ove med. De e ju förfan ingen Solsidan utan han ju!

Kan inte fatta att de e söndag, redan? vart fan tar helgerna vägen liksom. ååh.
Nu ska jag ta nå å äta iaf.. Vi hörs imon för detta blir nog sista avsnittet för idag. puss


dagens teenagerpost

2012





inspo - christmas

2012



all about love... and lionsAnd the birds singTumblr
TumblrKalėdos - Idėjos prie kavos - www.picit.ledi.ltVahvuus lohikäärme.
Tumblr Photo Quotes/Quotes/PhotographyThoselittlehugsUntitled
:)christmas tree | Flickr - Photo Sharing!Konad Addict: Winter nail arts + How to create an outlined design
9GAG - Just for Fun!winter | Tumblr‪the best time of the year..‬


Hiss - årets julkalender

2012



 
Jag ÄLSKADE verkligen den första mysteriet på greveholm. Dock var jag inte ens född då, men jag har ju den på film osv. Därför var jag väldigt osäker på att årets skulle bli lika lyckad. Men jag hade såå fel. Jag tycker den är jättebra ju, myycket bättre än vad jag någonsin kunnat tro. Alltså går min Hiss till årets julkalender. Och fuck alla föräldrar som anmält SVT och julkalendern osv, för hallåå?? 
 
Emil i Lönneberga hissar upp sin syrra i flaggstången, han blir stup full av jästa körsbär, Mio Min Mio dödar Kato, Pippi Långstrump bär runt på sin häst, manicken hoppar från tak, Robin Hood stjäl pengar från dom rika för att fe till de fattiga. Det är det ingen som klagar på, ingen är rädd att barnen ska ta efter det inte! Men hur fan kan man då anmäla årets julkalender - Mysteriet på Greveholm, Grevens återkomst?! Nej, gud. Förstår inte hur vissa tänker. 
Guldmedalj till dehär gubben! 


babes

2012



One Direction - Cover I'm yours

One Direction - Forever Young ( Lyrics + Pictures )

 
Hitta några gamla cover på youtube med 1D. Så jävla snyggaaa.  HERREGUD :love:


andra advent

2012



 
Tja, hej, tjena, hejsan. Blev väckt runt halv 11 kanske för då skulle vi ju tydligen äta frukost. Jag gick ner och åt, blev sittande där ett tag och bara snacka lite.  Nu ligger jag här i sängen, lyssnar på one direction och har precis rensat bort ca 100 bilder på dom på datorn, men har typ lika många kvaar. haha ;) 
 
Senare kommer mormor och häntar mig så åker vi till mamma och firar henne eftersom hon fyller år imorgon tror jag, yes. Men vi hörs! puuss


lördagsmys

2012





Bänkad framför soffan med milkshake och godis, nu blire så mkt bättre här oxå juu.. min barndoms idols dag är ju idag! sen ska jag nog se borta bäst, hemma värst tror jag nog. aa mm vi hörs.. puss


dissar igen

2012



 
 
Är det något jag stör mig riktigt mkt på så är det vissa personer på facebook som är tvungen att tagga typ halva sin vänlista bara för att få likes ?! Vafan? På instagram säger jag ingenting om hashtags - det kan jag erkänna att jag också gör ibland! men hallå, på facebook?  Då så självklart kanske någon nu kommer säga "ja, men det är väll bara att ta bort den vännen om du stör dig så mycket" , Jo visst kan jag göra det men det är ju inte bara vänner jag är vän med. Utan det är ju också sånna personer jag inte ens har någon aning om vilka det är som mina vänner har blivit taggade i då det står "H*n har just blivit taggad i blablablas foto med 41 andra personer", Vilket jag tycker ibland är väldigt jobbigt om det hela tiden kommer upp så från samma personer. Detta är min åsikt, och jag är nog helt säker på att jag inte är ensam om att tycka såhär. Så detta blir min DISS för dagen!:D
 


wonderfull

2012



 
Är helt jävla KÄR i denna låt, precis som i alla deras andra låtar. Dock finns inte denna låt med i deras album take me home eftersom dehär är en "bonuslåt" typ, fast den inte är med i albumet.  Hur de än är så är den underbart fin så jag tycker ni ska lyssna på den!


HAH, bästa

2012



 


tidsfördriv

2012




Seg lördag. Ska nog gå ut och gå en sväng lite senare tänkte jag. Men nyss målade jag naglarna som ni kanske ser på bilderna ovan. Jag hade ett jävla beslutsångest på vilken färg jag skulle ta men tillslut vart det lila! jappjapp. 


uppe tidigt

2012



 
Vem fan vaknar kl 8 en Lördag? Jo, jag tydligen.    Så jävla typiskt allting är, när det skola och tvingas gå upp så vill man verkligen inte gå upp, men när man får sova hur läänge man vill så vaknar man så jävla tidigt och inte kan somna om. Jävla skit. 
 
Såg nyss dagens avsnitt av julkalendern, och insåg att Lillan i första Mysteriet på greveholm var med. Kuul :D
 
Nu ska jag se gamla bara för det. Haha puss


Awa!!

2012







Som vanligt såg jag på XF idag, men idag var det ju FINAAL!!

Dock gick isak ut som trea i finalen men vafan? trea av typ 10 000 sökande är ju helvetes bra å awa som vann allt.. ååh är så glad för hennes skull, fina awa! benny gillar jag inte alls.. han skulle åkt ut för längesen vafan. Men jaja, nu är det som de är och awa vann iallafall då nu mår jag bra!

Nu ser jag iaf på XF Xtra och ska fortsätta med det.. Puss!


it's fridaaay

2012



Och mjukisbyxor pååå! :D 
 
Kom nyss hem från tandläkarn, sluta 5 över 3 och 20 över skulle jag vara hos tandläkarn så pappa hemta mig,skjutsa hem mig så var det bara raka vägen till tandläkarn. 
SÅ nu får jag inte äta förns kl 5.. Nu dör jag :( 
 
 
Sitter å snackar i skype nu iallafall med david och gabbi.. och jävla david lura mig att han skulle komma hem på onsdag nästa vecka också ba kom han idag ?! vilken dumming :( 
 
Nu ska jag lägga mig å sova tror jag, mmmm.. hejdå, puss


dagens teenagerpost

2012





favoriter just nu

2012



 
 
 


Dec. 06, 2012

2012





Yo! Haha.. Klockan är typ 20 i 9 och jag är SKIT TRÖTT. Skolan tar verkligen mkt på krafterna ?! å speciellt när de är snösrorm ute å man lär ut till flera olika klassrum. Aja, imon äre fredag iallafall, och XFACTOR FINAL!! Nu hejar vi på Isak här !! även om jag vet att Awa vinner så lär vi hjälpa Isak så han blir tvåa och inte Benny för då blir jag riktigt ledsen :(

Nu lär jag iaf öva tyska igen, åååååh. Prov imon och det HATAR JAG. Ska bli skönt att ha de värsta provet gjort iallafall, kommer jag nog säga imorgon;)

Haha.. vi hörs.. puss


HAHA sköning

2012





just girly things - one direction

2012



and wanting to look into them some day!


funny and relatable

2012





uppsats och tyska

2012



 
Sitter just nu och skriver min uppsats om vatten/molekylen. Går rätt så bra, så nu ska jag bara skriva klart slutet som jag inte har en aning om hur de ska sluta. Har också tyskaprov imorgon så lär försöka plugga in det med. 
 
Kl sex har pappa öppet hus på hans skola iallafall, så ska nog följa med honom. Det är ju gratis festis,kakor och mandariner juu.. Då passar man ju på såklart! ;) haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


godmorgon

2012





tja! kl är nu halv7 å jag ligger i sängen. Ska väl gå upp snart så jag hinner se julkalendern ocksåå!

Idag i skolan går vi långdag... ORKAR INTE.
Vi har även idrott idag - dans. Fast ärligt talat så är de inte så tråkigt som jag först tyckte! :D

Nu ska jag ta å pallra mig upp ur min varma sköna säng. Så hörs vi.. pussss


christmas feeling

2012



 
Idag är det exakt 19 dagar kvar till julafton och jag längtar ihjäl mig!  
 
 
Längesen jag blogga nu, men jaja. Mycket med skolan nu. 2 prov denna vecka och två nästa vecka så det är rätt mkt nu. ;) 
Igår satte jag i tandställningen också, dock bara rälls på de bakre tänderna så den syns inte och jävlar va ont det gööör.
 
Just nu sitter jag i skype och snackar med gabbi och min saknade vän David som just nu är i egyptien och kommer hem med ett försenat plan på onsdag nästa vecka när han egentligen skulle komma hem imorgon :(  jävla snöstorm! 
 
Nu ska jag iallafall snacka lite med dom lite till och sedan gå och duscha tror jag! Puss och kram