bloggpaus

2012



Hello sweeties! 

Vill bara säga till er att jag kommer nog inte att uppdatera så jättemkt på några dagar för jag åker ut till mormor & morfar ett tag ute på landet. Vilket betyder ingen internet eller dator! Kanske gör ngn mobilbloggning nån gång ibland, men jag vet inte hur det blir med det. Men nu vet ni iallafall!
 
puss!


dagens teenager post

2012





ögongodis<3

2012



Tumblr_m5rsbktzi31qehzxko1_500_large
justin-bieber-2012
Fy helvete va snygg han är! Och Selina Gomez har verkligen tur!  ;)


godmorgon

2012



jag älskar dig min underbara bästavän.
 

Godmorgon på er. Idag skiner solen inte så mkt men det är iallafall ganska skönt ute så ska nog ta en sväng med cykeln å cykla runt hammardammen tänkte jag. 
 
Dagen vet jag inte alls hur den ser ut, bara vara hemma antar jag. Ja, är inte på humör för att göra något alls helt enkelt.


En gång i phuket

2012



 
En gång i phuket; Var en sjukt rolig film enligt mig, för er som älskar komedier är denhär perfekt! Haha, ni kommer garanterat få skratta iallafall.
 

Handling; Sven är en karriärcoach som är ung och är trött på att hjälpa andra att förändra sina liv så Sven vill göra något annat. Han vill bli fri som äventyraren Johan, en gammal skolkompis som blivit rikskändis för sina böcker om att kasta loss från vardagen och förverkliga sig själv.Väl i phuket träffar han på någon han känner igen från Sverige och blir förälskad. 
 

Vad tyckte jag om filmen?; Haha, jag älskade den! Såg den tillsammans med min kära vän Ida, hon och jag har inte riktigt lika humor så hon gillade väll inte filmen så jättemkt (inte hennes typ av film kanske? ;) ) iallafall så ska man nog hänga med från början för att förstå något utav den! men sjukt kul var den, skratta ibland så jag nästan dog! haha. Och han som har gjort filmen har även gjort Sommaren med Göran. Så om ni gillade sommaren med göran så kommer ni älska denhär filmen! ;)
 

Betyg; 9/10! 


right now

2012



två skiiitäckliga bilder på mig just nu..
 
och som ni ser så kanske jag inte ser världens piggaste up precis. Mår illa, ont i huvet, yr och helt LIKBLEK! Hostar somfan gör jag å, och ont i nacken på de, blööö... denna dag har verkligen inte vart på min sida. 
 
Nu ska jag ner och äta min macka och sen försöka sova igen, skit dag.. 


sorry,sorry!

2012



Ber om ursäkt för min kassa uppdatering och de är så att jag orkade faktist inte blogga så mkt igår. 
Haha, var med å "lanade" med några konstiga men ändå roliga killar, fast de satt å spela medans jag typ kolla på eller ngt eftersom mitt internet krångla, men när det väl funka satt jag bara vid facebook oså. :D 
Vi somna runt 7 och vakna 9 så är rätt trött nu kan jag väll säga, ska krypa ner i sängen och försöka sova lite tänkte jag, haha!! aja, kvällen var iallafall rätt så rolig, bloggar mer seen! :)
 


lite humor

2012





dagens teenager post

2012





usch

2012



Oredigerad
 

Hej ! Idag har vädret varit fruktansvärd faktist, regnat hela dagen och inte lite heller. Nej usch fyfan säger jag bara. De senaste två dagarna har jag bara vart inne och inte ens satt min fot utanför dörren, blää. 
 
Så duktiga lilla my satte på sig lite varma kläder och ut i regnet, för här behövdes ut! Kände mig helt nere men nu mår jag helt okej faktist. behövde få lite frisk luft i mig bara, men gud vad blöt man är då, hihi. 
 
Nu ska jag ner och ta en varm dusch, sedan ska jag ta en skål med kräm och mjölk & nån macka. Efter det blir jag nog sittande framför datorn hela kvällen då jag precis installerat om The Sims 2 med massa olika spel. Ja, tidsfördriv helt enkelt :)
 
Puss
 


the typical p12..

2012



 
 
 
HAHA, true shit.


before i die

2012



 


godnatt för mig

2012



Dagen har vart jävligt jobbig och trist. Så nu tänker jag bara skita i bloggen för ikväll för jag orkar inte med allt krångel längre, om det inte blir bättre byter jag seriöst till någon annan bloggsak. jaja får hoppas det blir bättre tills imorrn. Nu ska jag lägga mig å se film. Kram!


fuck det nya blogg.se

2012



Skiter i hur jävla skabb jag ser up på bilden, men jag kände bara för att ta en bild. HEAHEA.
 

Asså åh, nu till saken, är det bara jag som stör mig somfan på att blogg.se ska göra om HELA TIDEN? Det är så jävla irriterande och jobbigt samtidigt. Visst, vissa saker är bra, det kan jag inte säga något om. Men vafan ska de hålla på och göra om det hela tiden?  Hela dagen har jag setat och vart jävligt arg bara för att det knappt går och kolla andras bloggar? och inte kommentera andras heller, nej usch dehär är verkligen inte min dag känner jag. ÅH.


3 låtar som får mig må bra när jag är ledsen

2012



 
 
 


dagens teenager post

2012





få en bättre blogg

2012



Åh tack så himla mycket sötnos, blir så glad ! :D

Ja, för att komma upp till mest aktiva listan säger ju sig självt, man måste vara aktiv. 

Mina tips till er som vill komma upp till mest aktiva är:
 
Ganska många inlägg per dag

- alltså det kan vara vilket inlägg som helst, bara inte ALLA inlägg handlar om hur din dag är och vad du gör, exakt HELA TIDEN, det är jättejobbigt och läsa, utan ta istället lite tävlingar och videobloggar samt lite insperation lite då och då. För då är det inte bara samma gamla "idag har jag gjort.." ja ni förstår.. det är rätt ointressant att läsa för vissa.
 
Tid och ork

och med det menar jag att du lär ha mycket tid att lägga ner på bloggen, det kan ta halva dagarna ibland och de gäller det att ha ork. Du lär svara på kommentarer och som sagt - vara mycket aktiv. 
 
Kommentera andras bloggar

- det är en stor del av att bli stor själv, att kunna ha mycket kommentarer och när man då kommenterar andras bloggar så får man både mer besökare och kommentarer. 
 
Ha minst en bild i varje inlägg

- det är grymt jobbigt att sitta och läsa ett inlägg och det absolut inte är NÅGON bild alls, det tycker nog alla. Så helst en bild i varje inlägg, det blir så jättetråkigt annars. 
 
Det var mina tips till er, hoppas det duger. Det är iallafall dedär fyra punkterna jag tänker på då jag dom få gångerna kommit upp på mest aktiva! Lycka till! :)


HAHA pajas....

2012



 
HAHAHAHHAHAH, FYFAN VA SKÖN! HAHHA<3333333


3 söta bilder + dagen

2012



HEJ. Sov ju hos Ida inatt = ingen sömn alls. Somna runt 5 vakna 6 i soffan men gick å la mig på golvet i idas lillasysters rum, eftersom Idas kille å Ida låg i hennes rum.  Somnade om och vakna vid 2 igen. Runt 3-4 kom gabbi och jag kände mig inte så jävla ensam längre, vi stack hem t mig och sen drog Ida hem och då såg jag o gabbi svensson svensson sådär, sedan kom Moa o då lära gabbi precis hem, så jag å Moa låg bara och slappa typ å kolla på sista avsnittet av jockiboi & widersteds show, haha! 
Nu är Moa hemma iallafall och jag tänkte hoppa in och ta en lång jävla dusch! 
 
Förlåt för rörigt inlägg, men ville skriva av mig lite, hahaa! :D


bloggar ikväll

2012



tror det är ida på bild...
 

Hej idag kommer nog uppdateringen suga, är fortfarande hos ida och jag kommer nog inte blogga förns ikväll. Svarar på alla fina kommentarer sen! Gabbi kom nu med, nu r jag inte så ensam längre.
HEJDÅÅ


på idas plaaace

2012



Bästa du!
 

Hej på er!

Sitter just nu hemma hos Ida och blir nog här hela natten som det är tänkt, får se om jossan blir med oxå!
Iallafall får vi se hur mycket jag bloggar idag, dethör kanske blir sista inlägget för idag, vi får se hur mycket vi sitter vid datorn ikväll!
Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi imorgon!


dagens teenager post

2012





morgonfrisyr

2012



Varför ska morgonfrisyrer va så jääkla fula? :O Iallafall mina.. ALDRIG är mitt hår snyggt på morgonen.. Haha fattar inte vad jag gör när jag sover! :( 


Linnea Henriksson♥

2012





Picasa 3

2012



Tack så jättemkt! 

Jag använder mig av Picasa 3 och är helt gratis! Det är ett jättebra program som jag absolut rekommenderar, Ladda hem det snabbt och enkelt >HÄR
 
Men nu till din andra fråga, hur får jag det genomskinligt? Haha ärligt talat visste inte ens jag hur man gjorde först, men sen när Elin berättade hur man gjorde så kände man ju sig lite efter eftersom det är hur lätt som helst! 
Men jag ska visa dig svaret på din fråga;
 

1. Du dubbelklickar på bilden du vill ha
2. Då ser det ut såhär och då trycker du på "ABC" (röd fyrkant runt) 
3. Och då, till sist så kommer de upp "Genomskinlighet" (oxå röd fyrkant runt) Och där får du välja hur genomskinligt du vill ha det!
 
Haha, hoppas du fick svar på din fråga , men det är väldigt enkelt och såhär i efterhand nu när man vet hur man gör känner man ju sig korkad! ;)


vill önska er alla..

2012



.. EN GRYM MIDSOMMAR! för det ska jag ha. 

Och jag bjuder även på 2 egopics som jag var sååå seriös på! ja, den sista lite kanske, men absolut inte den första! HAHA! 
 
Aja, hoppas ni får en grym midsommar iallafall. 
 
jag tycker inte om nya blogg.se, vissa saker är bra, men allt är så komplicerat.


lunch

2012



Finns inge bättre än makaronesallad och ett glas cola på det! 
Ibland är livet bra underbart.


dagens teenager post

2012





snygga kläder till sommaren

2012



 
Några snygga sommaroutfits, riktigt fina kläder enligt mig!


ny blogg då

2012



Anledningen till att jag har en ny blogg, är för att duktiga jag råkade ta bort min andra blogg när jag skulle ta bort testbloggen istället jippi! Men nu är jag här iallafall, och ser det som en nybörjan! 
Har fixat halva natten med designen och så, haha men snart börjar det bli klart iallafall :D
 
För er som aldrig sett mig eller min blogg är det ju svårt att veta vem jag är, så jag tänkte berätta lite smått om vem jag är och så.
 

Jag heter alltså My och är 13 år gammal, bor i en liten håla utanför Gävle som heter Hofors. 
På min fritid går jag i skolan och är med mina underbara vänner. Men just nu har vi sommarlov och det var jävligt efterlängtat av mig och jag tror nog att jag inte var den enda ;) 
 
Som person är jag en glad tjej som gärna drygar mig när jag känner för det. Keela och Hofh är de bästa bloggarna och mina förebilder.  Älskar barnprogram som Hannah Montana och Icarly tex. 
Om jag inte är med kompisar eller går i skolan så tillbringar jag mest min tid ute hos mormor och morfar på landet!