novell blogg

2013Jag har inte bloggat på flera dagar nu. Vet ni vad jag gör? I skolan så älskar jag att skriva berättelser och komma på handlingar och sånt. Så jag startade en Novell-blogg. Om One Direction såklart! Det är väldigt kul tycker jag och jag kommer absolut fortsätta skriva där. Bloggpausen kommer fortsätta ett tag till här iallafall men om ni vill så kan ni klicka på bilden för att kunna läsa noveller som jag skriver! Ni kan även klicka , HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Kommentera gärna vad ni tycker om den också.  Skulle vara jättekul! Vi hörs. Kramar!


en sånhär jobbig dag..

2013 
.. då man bara känner att man hatar allt och alla. En sån dag har jag idag och jag orkar inte bry mig om nånting faktiskt. Är trött och nere för ingenting och jag vill mest vara ensam. 

Blir förmodligen att sätta i lurarna & bara lägga sig och lyssna på musik hela kvällen, orkar inget annat. Bara jag och One Direction. Skönaste känslan. 
 
tänkte även ta en liten paus. känner att bloggen tar alldeles för mycket av min fritid just nu och jag orkar inte blogga, iallafall inte idag och förmodligen inte imorgon heller. När jag kommer tillbaka vet jag inte, det visar väl sig. 
 
Kram till er alla!


Standard

2013

lol thats me

2013

dag16: En bild jag aldrig lagt upp

2013

dagens teenagerpost

2013

2 cool 4 school

2013

Utvilad

2013Nu är jag klar för skolan. Ner och borsta tänderna å ner en macka innan jag beger mig till skolan tänkte jag!

Sköönaste å kortaste dagen idag med bara 4 lektioner och kortdag. Tummen upp för det!Godnatt !

2013Efter att jag som vanligt utan kontroll ligger och kollar på fina 1Dimagines på kvällarna så glömmer jag oftast bort tiden. Kl är visst redan halv 11, HALLÅÅ DEN VAR JU NYSS 9 TYP?! Aja.. Sovmorgon imon iaf vilket är skönt!

Godnatt.My hero❤

2013

2013

Jobbig dag

2013Var en väldigt seg och jobbig dag idag. Alla var pratiga och lektionerna har vart långa, men kul att se alla igen iallafall. Allt är som vanligt och jag har faktiskt saknat våran cpklass!

Fick även veta provresultaten på svenska-berättelsen och SOn.
B på svenskan, ni vet denhär berättelsen om 1D som jag skrev? Och på SOn hade vi ett jättestort prov där hon betygsatt alla svaren i och med att svaren blev så långa (för mig flera papper) tre A och två E resten C och D. Väldigt nöjd! I genomsnitt på hela uppgiften fick jag C å de är jag nöjd med!

Nu har jag ätit upp mellisen och ska ta de lugnt. Läxorna får vänta, jag är tröttBästa mellisen

2013

just girly things

2013

dagens teenagerpost

2013

dag15: Nyaste bilden på mig själv

2013Tar ju kort på mig själv rätt så ofta (ego som jag är) så vet inte riktigt vilken som var min senaste. Men här är en rätt så ny bild iallafall! ↑


Dagens

2013Vaknade till ett helt okej väder idag oxå. Hoppas det håller i sig hela dagen.
Nu vill jag mer än allt verkligen ha vår!sanningar om mig

2013

stockholm i bilder

2013Bästa dagen på vääääldigt länge. Hade bästa sällskapet med mig och det bästa av allt, besöka 1Dworld. Bara att stå där inne var den bästa känslan i världen och är så glad över att mormor fixade denhär resan. Riktigt kul var det och en dag jag aldrig glömmer! ♥
 


Slappsöndag

2013Har inte gjort nånting idag mer än att städa när jag kom hem. Men nu tänkte jag fortsätta slappa. Läsa min nya Frida som hade kommit, äta bilar och lyssna på musik. Perfa!Hemma efter en vecka!

2013Tråkigt att lämna mormor och släkten där men ändå skönt att komma hem.
Nu blir det att packa upp och lite sånna saker.
Så snart, när jag fixar lite å sånt spjället jag förmodligen börja blogga igen. Men tänkte återställa telefonen idag så lär föra in lite bilder och sånt på datorn.

Imorgon börjar även skolan igen, är skit trött å känner att jag inte alls är redo för skolan igen. Jaja. Snart är det påsklov tack och lov!Chill - mode

2013Lurarna i, musiken går och jag har stängt allt utanför mig just nu. Nu finns bara jag, boken och musiken.
Känns bra när man är trött och slö.

Köpte boken idag, läste halva på tåget påväg hem så antar att den är slut snart. Är helt kär i den och man mår så bra av att läsa deras egna berättelser om sin uppväxt och liv!Stockholm

2013Inte bloggat på flera dagar nu och man kan väl säga att jag tagit en liten paus. Det har hänt mycket under dessa dagar men det kanske kommer i något annat inlägg om jag orkar berätta allt.

Men idag iallafall så hände nog det bästa. Jag, mamma och min moster åkte till Stockholm. Det första vi gjorde var att gå i på 1Dworld och jag kände redan när jag kom in i mood-gallerian hur bra det skulle bli. Såklart blev det bara bättre å bättre å när jag kom in i själva 1Dworld blev jag nästan stum. Ville gråta men självklart gjorde jag det inte bland alla folk. Ringde istället gabbi panikslagen och berätta ut mina känslor typ. Hehe.
Efter 1,5h där inne med panikångest va jag skulle köpa så blev det en bok, filmen å en affisch med mig i kassen och är SÅÅ nöjd.
Sen gick vi till one piece och där fick jag ett par byxor!
Vi har gått och gått hela dagen så är helt slut i benen. Nu ska jag sätta på mig mysiskkläderna och mysa med släkten!

Vi hörs! Kram