studentfesten

2013



För några dagar sedan så såg jag en film vid namn Studentfesten. Enligt mig var den väldigt rolig och på något sätt fin, samtidigt som den var så otroligt ful. Det var väldigt mycket min humor, vilket beskrivs oftast som "B-humor". Det här är precis en sån film för dem med torr och dålig humor, jag tipsar den starkt. 
 
Handling; Om man passerat gymnasietiden med ett par år men ändå vill uppleva studenten och allt vad det innebär, vad gör man då? Exakt. Man dyker upp ändå. Särskilt om ens flickvän visar sig ha haft en utlandsstuderande pojkvän och bästa polarna fixat ett vattentät plan för hur man ska komma på andra tankar. Resultatet? En helt galen natt med såväl sinnesslöa poliser som en påtänd ponny inblandade.
Källa; swefilmer.com. (där du även kan se filmen)
 
Mitt betyg;
 Fyra av fem stjärnor!
 
 
 
 
 
 


nudlar och harry

2013



 
Det känns som att varje gång jag lägger ut ett inlägg så klagar jag hur dålig jag är på det, och ja. Jag tar skolan på allvar och allt sånt där. Därför så har bloggen kommit helt i andrahand. Denna skoldag har varit som en berg och dalbana om jag ska vara ärlig. Jag sov till en början otroligt kasst inatt, fick knappt någon sömn alls. När jag väl somnade så vaknade jag runt sex och kunde vid den tiden inte somna om, så jag är ju så där lagomt trött just nu. 
Dagen började med ett engelskaprov där mitt huvud inte alls hängde med, det var otroligt jobbigt att ens anstränga sig över huvud taget men jag gjorde mitt bästa i alla fall och det gick över mina förväntningar bra. 
SKoldagen rullade sedan på och allt var bra tills då mina nycklar försvann. Det var så jävla jobbigt att veta att jag bara några minuter innan hade jag haft dem i min hand och tagit ur väskan då vi skulle ha idrott. 
Som tur var så var våran idrottlärare så otroligt go och lät mig leta efter dem då vi inte gjorde något speciellt just nu. Jag hittade dem dock inte, vilket gjorde mig så himla frustrerad. 
Det slutade med att det var någon som hade hittat dem, vilket jag tackar gud för, faktiskt. Skåp, cykel och hemnyckeln satt på den lilla knippan och det är otroligt jobbigt när dem försvinner, då det inte är första gången direkt. 
Jag fick i alla fall något anfall där och blev väldigt arg. Tillslut kom det till rätta och dagen räddades me att sista lektionen var inställd, därför var det bara att ta sina grejer och åka hem, där jag nu är.
 
Jag har fyra prov denna vecka. Engelskaprovet del 1 var idag, 2 fortsätter imorgon. Vi har även matteprov efter det och på onsdag ska vi åka till fjällstugan och orgentera, som ett prov. Torsdag så ska vi ha hemkunskapsprov och för mig - är detta otroligt mkt att ta in. Men jag gör mitt bästa och så.
Jag tänker nu äta mina nudar ifred, koppla in lurarna i mobilen och bara ta det lugnt, läsa boken om Harry jag lånade av Sofie och fortsätta läsa om honom. Åååh, den är såå bra!


finaste niall

2013



Happy 20th Birthday Niall ♥
Idag fyller den finaste, goaste å mest perfektaste killen 20 år, åååh, kan inte tro att han inte längre är en tonåring! Whaa.. 
Grattis älskling ♥♥♥♥


bästa miley cyrus

2013



Så underbart fin låt.
 
Ni får säga vad ni vill om Miley Cyrus, men jag kommer faktiskt alltid tycka om henne. Hon var min barndomsidol som Hannah Montana och sedan dess så kan jag faktiskt inte hata henne, hur illa hon än beter sig så tycker jag om hennes musik för det. Jag beundrar även hur hon vågar gå sin egen väg, inte vara som alla andra. 
All skit hon får för att inte vara som alla andra förtjänar hon verkligen inte. Sedan att vissa människor säger "åh, jag saknar den gamla Miley. Jag vill ha tillbaka den där brunhåriga tjejen som alltid hade ett leende på läpparna", jag blir så trött på er. Det ni såg var en rollfigur, hon ville komma ur sin roll som Hannah Montana, hon var 15 år då hon spelade den lilla oskyldiga tjejen på disney chanel for gods sake! 
Hon är äldre nu, hon vill inte för alltid vara stämplad som tjejen hon egentligen inte är. Hon kör sin egen grej, snälla sluta klaga på henne för det. 


en dag närmare tills fredag

2013



Jag säger ofta att jag skyller på allt pluggandet och ja, jag tar ofta det som en ursäkt för mitt usla bloggande, men det är till en viss del sant också. Jag har alltid skött skolan och jag försöker att göra mitt bästa, oftast. Detta är inget undantag. Hur mycket jag än försökt att hänga med på lektionerna så har allting blivit så mycket svårare enligt mig själv, jag är absolut inte med på vissa noter just nu alltså, men även det så gör jag mitt bästa. 
Till min glädje så går faktiskt engelskan bättre just nu, jag känner mig mer självsäker i det och jag tycker personligen också att det går framåt. Matten däremot går bara neråt, känns det som. Inte nog med det så har vi prov i Kemi nästa vecka, vilket inte alls är så kul eftersom jag absolut har noll koll på alls som har med Kol och kolföreningar att göra. 
Frida kom igår också, så tog tiden att lägga mig ner och läsa den lite i lugn och ro, vilket var otroligt avslappnande. Bara utesluta allting, sätta i lurarna och låta musiken spelas medans jag läste, det var det skönaste på länge faktiskt. 
På lördag ska jag även gå på This Is Us, igen. Jag ville självklart att min intresserade mormor och min mamma också skulle få se mina killar, därför så bestämmde vi att vi skulle gå på den igen då, och det det gör det inte sämre att Gabbi hänger med igen också. Även om jag sätt den en gång redan så taggar jag lika mycket ändå, det är verkligen en så bra film! haha. 
 


Celebrity Celebrity Challenge

2013



Haha satt och tittade på youtube och kom helt plöstligt in på Anderas Haglunds videor och fann den senaste. Jag måste bara säga att jag älskar både han och Tora, så jäkla sköna båda två! Skrattade så mycket att tårarna rann, dock kan det bero på att jag är väldigt trött just nu, men ta en titt i varje fall ;) kramis


underbart väder

2013



 
Det är September. Och jag kan fortfarande gå i shorts. Solen skinder, det är blå himmel och det ska bli lika varmt som igår, vilket var över 25grader. How nice, liksom. Dock ska det alltid vara så jävla kallt på morgonen så man tror man ska avlida. 
 
Den är i alla fall halv nu så nu ska jag pallra mig till skolan snart. 
Uppdateringen här suger, jag vet. Men har varken lust eller tiden att blogga, men jag gör det ändå, för min egen skull typ, för att ha något att göra, typ. Jag kommer hem från skolan, duschar, äter, sover, tittar på Vampire diares, pluggar, kollar på idol, äter igen. Ja, det är mina dagar typ, så nu vet ni ;) 


mest spelade i mina lurar just nu

2013





~ we can't stop

2013



 
Måndag idag. Helt sjukt vad helgerna går snabbt. Idag var även en sådan dag då jag bara ville ligga kvar i sängen eftersom det var för kallt överallt i hela rummet utan under täcket. Att också veta att jag ska upp till skolan också gjorde inte mitt humör bättre. Men, men. Nu är jag uppe och ska väl gå ner och äta lite frulle så jag orkar med dagen. Ville bara slänga in ett inlägg nu bara för att, liksom. Men ha en bra måndag och en bra början på September. Usch, snart är det vinter också :( 


jag skäms

2013



Finns det något värre än att titta tillbaka på gamla bilder, videor eller något annat, från när man var yngre? Jag vet inte vad jag ska säga nu när jag har tittat igenom min gamla videofy och kollat på mina ca tre års gamla videor. Jag var så himla töntig, och det flesta viderona började med "Hej Bloggen", hahahahah alltså ?! och jag kommer ihåg att jag själv tyckte om mig själv då, i sättet jag bloggade på och i sättet jag trodde jag var så jävla cool i. Usch, jag skäms verkligen. Men här under är några av de första videorna jag gjorde, titta och njut! hahahaha.
 
 
 


dissar - tidningens filmrecention

2013



 
Är det något jag verkligen dissar just nu så är det dessa tidningar som nästan bara talar illa om One Directions nya film. Betyg 2-3 förtjänar dem bara inte, minst en 8 i alla fall. Jag slår vad om att det var typ 60 åriga gamla gubbar eller tanter som satt och tittade på den och hade inte alls någon aning om vilka det var ens. Om man hade suttit ett fan, en kanske 20 åring på det jobbet så hade det säkert varit annorlunda. Om man inte är sånt jätte stort fan så kanske man inte gillar den, det är ju självklart. Men filmen är riktad till fan, sånna som vill veta hur det är backstage och inte bara uppe på scenen. Självklart får man tycka vad man vill, men jag stör mig så otroligt mycket på deras betygssättning. Sen måste man kanske veta deras namn, förstå deras humor och i alla fall gilla dem lite för att tycka om filmen. De där människorna som kollat och skrivit en dålig recention om filmen måste inte ha hängt med mycket eller. 
 
Min åsikt; Denna film var den mest underbaraste, finaste och bästa filmen jag sätt på väldigt länge. Jag skrattade mer än vad jag grät och jag bara älskar hur de är mot varandra. Man fick även se i filmen hur de jobbar hårt för att nå sina mål, hur de blir väckta mitt i natten för att spela in deras solo till en låt eller hur mycket de saknar sina nära och kära när det är på turné. Man bildade en helt annan uppfattning om dem i hela filmen. Man såg även att som de är på scenen, är dem även bakom. Dom blev filmade exakt hela tiden, och som Louis sade i en intervju "Man måste vara en väldigt bra skådespelare om man ska låtsas vara någon annan hela tiden". Något jag också grät till var när de satt vid lägerelden och pratade om deras liv om några år. Om hur de vill bli ihågkomna och hur deras vänskap är då. De är bara fem vanliga killar som följer sina drömmar, det är nog därför jag älskar dom som mest. De har sagt det själva att när de inte längre är världskända så kommer de alltid kunna titta tillbaka på sin tid som kändis med tanken i huvudet att de alltid var sig själva, vilket gör mig så jätteglad. Dom är faktiskt till en stor inspiration och de får en att tro på sig själv, att man aldrig får ge upp och att man faktiskt kan komma någonstans genom att vara sig själv. Jag tycker faktiskt att man ska skita i de tråkiga recentionerna och gå på filmen. Den var helt underbar och jag bara älskade den. Även min bästa vän Ida, som inte alls är någon directioner, älskade filmen hon med. Det kan ju förklara mycket. 
Mitt eget betyg är helt klart 20/10, så mycket älskade jag den filmen!
 


dagens teenager post

2013



Hahahaha