låtar som kommer påminna mig om 2014

2014Låtar som är sönderspelade i mina lurar i år ↑
 
 
Låtar som har gett mig oförglömda minnen ↑↑↑↑↑↑↑
 


sammanfattar året kort

2014Lite bilder från 2014
 
Jag vet inte alls vart jag ska börja men ska jag se detta året i det stora hela så har det varit det bästa året under hela min livstid. Det har varit så otroligt kul och jag har gjort saker jag inte gjort tidigare. 
Jag har lärt känna nya vänner som fått mig att skratta så mycket under årets gång, skolan som jag kämpat på med under hela terminen har gett resultat och jag har tagit hand om min hälsa o kropp på ett bra sätt genom att tagit tag i träningen. Det har helt enkelt varit ett lärorikt o roligt år där drama knappt uppstått runt omkring mig, vilket jag är glad över. 
 
Liksom jag fått nya vänner så har jag även kommit i kontakt med gamla igen. Max och Ofelia är två av dom som idag står mig väldigt nära o som gjort det förut också, men som jag under årens gång bara glidit ifrån mer och mer, därför är jag glad över att jag vi fått kontakten igen. Trots det så skulle jag ändå vilja påstå att det varit mitt, Gabbis och Elins år. Min och Elins vänskap har stärkts och vi har kommit varandra närmare medans jag och Gabbi blivit tajtare än innan, något som jag knappt kunde se vara möjligt. 
 
Under året har jag som tidigare år försökt hållit mig ifrån kärleken och även i år har jag lyckats hålla mig ifrån att "inte bli kär", som tur är. Killar är verkligen inte min grej har jag kommit underfund med även detta år, men kärleken till mina grabbkompisar är enorm. Finns det något bättre än att kunna umgås som vänner utan att behöva "hålla på" med den personen? 
 
Jag skulle kunna påstå att detta året varit väldigt bra i det stora hela. Visst har det funnits dagar då jag bara vetat sjunka under jorden, lagt mig under täcket och bara försvinna, men jag har efter ett tag tagit mig i kragen och insett att jag faktiskt inte har något att må dåligt över. Jag har fantastiska vänner och familj som bryr sig om mig och accepterar mig precis som jag är. Jag är riktigt nöjd över detta året och det känns faktiskt lite tråkigt att behöva lämna 2014 bakom sig och välkomna ett nytt år.
 
Det roliga är att ibland ser jag året som 2012 fortfarande, trots att det är två år sedan. Men tiden går så sjukt fort och jag kan knappt fatta det. Det är sjukt läskigt att tänka på att år 2010 var för snart 5 år sedan? uscha! 
 
tack till alla runt omkring mig som gjort mitt 2014 helt underbart♥
 


julklapparna 2014

2014 
Julen blev kort sagt jättemysig och precis som den ska vara. Jag o min tremänning Hanna fick även chansen att tomta för mina småkusiner och jag trodde jag skulle råka göra något som skulle förstöra deras tro på tomten men jag hoppas att vi lyckades i alla fall, det verkade som det! Jag var inte ens själva tomten utan jag var tomtens lilla nisse som hjälpte till lite! haha ;) Detta var vad jag fick i alle fall! Tusen tack världens bästa släkt! ♥
Victoria's secret bodymist, bodylotion, tvål och en slags necessär.
 Pennor och tillbehör, choklad, minttabletter, armband och tandborstar. Samt det bästa, en gigantisk Liam!
 Massor av köksredskap! 
Filt, film,borste & något till hörlurarna
Moneeey & biokort!


24 december - grattis älsk!

2014
Idag är det inte bara julafton utan även världens finaste Louis Tomlinsons födelsedag! 
23 år gammal, shit! För mig kommer du alltid vara 19❤️ Love you 


Christmas eve

2014
Idag när jag vaknade vankades det av frukost nere, jag gick ner till pappa med familjen o åt gröt med skinkmacka och sedan var det bara att bege sig upp för att fixa mig inför det fortsatta julfirandet hos mormor senare idag.

Idag är en dag jag alltid mår så otroligt cpbra, jag är lycklig över att ha en familj som mår bra och att jag får fira julen med massor av paket och god mat. Men alla har det inte på detta lyckliga vis som jag, jag vet det. Jag vill verkligen inte tänka på annat än att vara lycklig under denna dag, men att veta att barn i andra länder kämpar för sin överlevnad och knappt har kläder på kroppen medans jag själv sitter med ett stort leende på läpparna runt bordet där det präglas av massvis av mat, det får mig att känna mig oviktig. Vad har jag gjort för att förtjäna all lycka? Det hade lika gärna kunnat varit jag som satt på marken och jobbade på någon slavhandel nu. Livet är bra orättvist. Idag blir vi besviken om vi inte får den nyaste telefonen eller den summa pengar vi vill ha, när barn på andra sidan jordklotet svälter ihjäl o skulle göra allt för att få den där brödbiten vi andra slänger i soptunnan för vi är mätta.
Egentligen kan jag inte göra något åt saken, men jag vill ändå skänka en tanke till de barn o människor som inte får uppleva julen på det viset jag får. Jag är uppriktigt tacksam över vad jag har och tänker jag efter så har jag allt vad jag behöver. ❤️


dagen innan

2014 
Känslan man har dagen innan julafton kan ju ändå vara den bästa känslan. Att veta att dagen därpå är dagen man väntat på i ett helt år, äntligen är kommen, är ju helt galet! På riktigt så känner jag fortfarande mig som ett litet barn som bara väntar på att få öppna sina julklappar.
 
Denna jul tillbringar jag med släkten på mammas sida. Jag vaknar upp, äter frukost med pappa & familjen sedan runt tolv kommer mamma och hämtar upp mig då vi åker vidare till mormor där lite släktingar finns på plats. Jag är SÅ taggad och jag ser fram emot en trevlig kväll med saknade människor med god mat, julklappsöppning och Kalle Anka. Åh! läängtar ♥


Terminsbetyg HT 2014

2014
Alltså visst är jag nöjd med bokstäverna på mitt papper, men vissa saker känner jag bara att jag kunnat göra bättre. Som svenskan till ett exempel, där skulle jag kunnat lägga ner mer tid på mitt tal som tyngde ner hela betyget till ett B där jag istället kunnat fått A, även musiken tycker jag att jag förtjänar högre då jag deltagit aktivt i alla moment under hela terminen o gjort allt det man ska? Aja, det är som det är o jag har ju ändå en termin kvar!

Sedan är jag irriterad somfan över att det står att jag har ogiltig frånvaro i 0,67h då jag enligt min engelskalärare "inte lämnat in min iup i tid" när jag i själva verket har det! Det roliga är att hon inte ens nämnt något till mig om att lämna tillbaka uppgiften, kanske för att jag redan har lämnat in den? Dumb ass motherfucker, blir så irriterad på saker jag gjort då jag kommit i tid till varenda lektion dessa 10 åren under hela min skoltid, lol. 

Ett magpass blev det när vi alla slutade kl 11. Därefter gick jag hem, åt o duschade o sen somnade jag i säkert 2h, så skönt o välbehövligt!

Äntligen är det lov


jullovsmorgonen

2014⛄☁
Känslan av att vakna upp och veta att det är sista dagen på hela året man måste kliva upp o vidare till skolan. Det är faktiskt lite sjukt att halva terminen av 9an har gått och det känns verkligen inte så, att veta att vi bara har en termin kvar (som jag vet kommer gå galet fort den med) gör mig både ledsen och glad på samma gång. Glad att grundskolan är över men ledsen för att få lämna klassen.
 
Jag har aldrig sett det på detta vis tidigare, att detta blir sista "julen" vi tillbringar med våran underbara klass och bästa lärare. Nästa år denna tid så går jag första ring på gymnasiet med nya lärare o nya klasskompisar, det är ganska läskigt att inse men idag ska jag verkligen ta vara av de sista timmarna då vi ska kolla på film, fika och spela julklappsleken. 
 
Efter skolan som slutar kl 11 så ska jag o Gabbi bege oss till gymmet och köra sista passet för ett litet tag. Det kan vara bra att ta ett litet break nu till jul då förhoppningsvis bättre motivation kommer tillbaka därefter då. 
 
Nu ska jag gå ner till TVrummet då julkalendern som jag starkt följt detta år med, börjar. Ärligt så är jag besviken över att det inte är någon snö men ska jag vara ärlig så är det väl inte snö i större delar av Sverige heller så var är det för skillnad egentligen? den är ganska bra ändå för att inte ha någon julkänsla alls, tycker jag!


en kväll jag sent kommer att glömma

2014 
Under veckorna jag ej bloggat så har jag faktiskt haft fullt upp med träning, skola och vänner. Prov efter prov har kommit upp men idag har jag gjort mitt sista prov innan jullov (!!), världens lyckligaste är jag som faktiskt ansträngt mig som bara attan denna termin, jag är faktiskt glad över min insats denna terminen! 
 
Nu till något helt annat. Igår var det danskväll för alla 9:or och detta var en kväll jag o mina vänner sett fram emot mycket. Det var så kul och lika som nobelfesten förra året så var alla jättefina. Grabbarna var riktigt snygga i sina kostymer/skjortor medans vi tjejer var supersöta i våra klänningar. 
 
Kvällen bestod av mingel, foton, mat, snack, skratt, svettningar och framförallt DANS. Jag har aldrig dansat så mycket som jag gjorde igårkväll och fyfan vad svettig jag blev, tackar gud för Gabbis puder på mig som gjorde att jag inte såg flottig ut i ansiktet, haha! 
 
Kort sagt så var kvällen helt otroligt rolig och detta är verkligen en kväll jag kommer lägga varmt om hjärtat. Jag var lycklig exakt hela tiden och det var en sådan otroligt skön känsla, dessutom var det ju SÅ roligt att dansa!