midnight memories!!

2014 
HOLY MOLY ÄR SÅÅÅ DÖÖÖÖÖD!! 


iup dagar

2014 
Är det något jag verkligen älskar så är det dessa IUP-dagar vi har i skolan. Vi har det över två dagar, måndagar och tisdagar en gång varje termin tror jag. Varför och vad man gör på sånna dagar kan jag förklara för dom som ej vet. 
Varför vi har IUP dagar är för att lärarna ska kunna gå på utvecklingsamtal med oss elever utan att behöva ha lektioner, typ. Vilket resulterar till alla ämnen som står på vårat schema får vi ta hem och göra hemma istället, vi får göra dom vilken dag vi vill bara det är tillbaka redan på Onsdagen. Det är sååå skönt att kunna sov så länge man vill och plugga matte tex när man känner för det. 
Är dock klar med allt så jag har ju på sätt och vis fått två lediga dagar till och det var väldigt behövligt. 
 
Nu har jag gjort iordning mig en liten lätt maträtt till lunch då jag precis klivit upp ur sängen. Har även börjat kikat på Paradise Hotel som jag dock har fastnat kanske lite väl mycket framför, är dock bara på avsnitt 11 ännu men jag närmar mig ;) 
Ska ta och läsa lite ur min läsebok som vi har i projekt i Svenska och sedan blir det att ta en promenad med pappa tror jag. 
Kom nyss på att vi har Engelska och Tyskaläxa oxå, bläää


mitt 2013: Januari-Mars

2014| Gjorde scones och egen marmelad på hemkunskapen | Fick min telefon | One Directions "Kiss You" video kom ut | Var i en period där jag tog vidrigt mkt egopics | Var överlycklig över att min Fridatidning kommit |
| Bakade cupcakes | Firade pappa som fyller år den 25e och jag den 26e | Släkten från Sthlm kom | Åkte skidor för första gången | Gjorde lax i ugnen på hemkunskapen | Hade besök av Harry Styles på sena februarinatten ;) |
| Var ute hos mormor & morfar och träffade släkten från Norr | Rykten om att Liam skulle lämna bandet gick som resulterade att jag grät, sedan Twittrade han och berättade att allt var okej | Var till Sthlm och gick på 1D World | Startade min egen, första Novellblogg som jag än idag, 20 Januari 2014 har kvar och hållet aktiv | Sträckläste 1Ds bok på tågresan hem från Sthlm och läste ut den senare på kvällen | Kirra mitt första B på en skrivuppgift |
 


sammanfattning av året

2014Tänkte berätta i bilder och några ord hur mitt 2013 var.  Kanske en aning segt men det är aldrig försent för det. Det kan vara väldigt intressant att se på i framtiden. Märkte nu idag när jag tittade igenom gamla blogginlägg ifrån Januari förra året, fyfasen var töntig jag var? helt sjukt. 
Jag antar att det är de som gör saker och ting roliga, jag kan läsa vad jag gjorde exakt förra året denhär tiden, vilket är ganska så intressant. Well, tänkte göra något som heter Mitt 2013 och där tar jag några få månader för sig. 


Stuck in love

2014Igår övervägde jag att titta på Stuck in love trots allt. Well, jag kan ju bara säga det att det är favoritfilmen just nu. Om jag ville skulle jag kunna se den om och om igen, dock skulle jag inte alls vilja tjata ut den redan, men denna film hade verkligen en sån otroligt fin handling och kärleken som finns där hela tiden går inte att beskriva, det är helt sjukt vad bra filmen var och jag ångrar inte en sekund att jag lade ner tid på den igårkväll. 
 
Handling; En stor författare står fortfarande utanför sitt ex hus och stalkar på nätterna, något varken barnen eller exet själv verkar uppskatta, killen i familjen, Rusty, är den enda som har kontakt med sin mamma vars pappan håller koll på, sedan hon lämnade familjen har Samantha, det äldsta barnet tagit avstånd ifrån sin mamma då hon såg med sina egna ögon hur hennes mamma var otrogen med en annan man och efter det har hon aldrig vågat fäst sig vid någon annan kille, rädd för att bli sviken. Dom båda barnen Rusty och Samantha har gåvan efter pappan att skriva och Samantha ska publicera sin första bok. 
Följ denna familj under 1,5h och bli med om massor av saker man kanske aldrig hade förväntat sig i början. 
 
Kommentar; Oftast brukar filmer vara halvt seg ibland, inte denna film. Enligt mig så var den bra rakt igenom och allt i filmen var verkligen verklighetsbaserat, jag gillar skådespelarna och Lily Collins och Logan Lerman är verkligen sååå söta. Denna var helt klart den bästa jag sett på länge och jag rekommenderar den verkligen. Otroligt gryyym film som enligt mig är sevärd!!
 
Mitt Betyg;
 
 
 


tar mig tiden att blogga lite

2014 
Åh, känner mig verkligen så dålig på detta. Det känns som att jag inte har bloggat på evigheter, och sant.. Det senaste riktiga inlägget var ju faktiskt från förra året. Hehe, nej jag skämta. Ärligt talat så fokuserar jag mer på vänner, familj, skolarbete och min novellblogg än vad jag gör med denna privata bloggen. Det blir liksom inte av att gå in och skriva som förut. Istället skriver jag sånt som jag älskar, noveller. Det är både en bra övning och en grej jag verkligen kommer ha nytta av i skolan. Skrivandet får mig att känna mig lugn, som att jag befinner mig in i en annan värld just då. 
Jag säger om och om igen att jag ska bli bättre på att blogga, visste, jag önskar att jag var bättre på att uppdatera också, men nu ska jag faktiskt inte lova det - jag vet att jag inte kommer att kunna hålla det. 
 
Mycket har hänt sen sist. Julen är över, ett nytt år har börjat och en ny termin har startat. Just nu orkar jag inte berätta alla mina dagar i detalj, det är ju faktiskt omöjligt. Men jag kan ju säga det att min start på det nya året var underbart, jag tillbringade mina dagar före och efter nyår med min fina släkt uppe i norr och stannade där tills dagen innan skolan. Jag kom hem rätt så sent och jag var skapligt trött i skolan dagen efter, jag var ju dock inte så ensam om det så bra var ju de. 
 
Klockan är tio över nio och det är söndag. Rätt trött är jag idag faktiskt. Just nu står jag mellan valen sova eller titta på en film som verkar bra. Stuck in love, har ni sett den? Det är ju både Logan Lerman och Lily Collins med som skådespelare något som gör filmen så mycket intressantare då jag älskar dom. Kommentarerna på filmen (som jag läst på Swefilmer) säger att den är väldigt bra. 
Äsch, kanske tittar jag på den och om jag skulle somna så är det ju inte hela världen. Imorgon är det skola för min del, som vanligt och jag känner mig inte alls taggad på det. Faktum är att jag ser verkligen ingen dag som en bra dag längre. Torsdagar var vanligtvis den bästa då vi hade hemkunskap på morgonen, nu när det bytts ut till SO och Svenska istället så känns det ju sådär. Jaja, vi hörs när vi hörs! 


svar till anonym

2014Fick frågan vart min sjungande 1D tandborste kom ifrån. Eftersom jag fick den i julklapp så visste jag faktiskt inte först, men skev ett meddelande till mormor som svarade direkt. Tandborsten finns på Toys'r us, leksaksaffären alltså. Hon köpte den när hon var vid min moster i Luleå tidigare förra året men jag sär säker att den finns i dom andra leksaksaffärerna också. :) !