Nya favoriter i garderoben

2014



(Håller upp tröjan pga ni ska kunna se hur de ser ut där uppe)
 
Var i Hedemora med mormor och min lilla kusin Hampus igår och med mig hem fick jag ett par byxor. Eftersom det är lite annorlunda butiker i den stan så fanns det inga vanliga butiker som H&M eller BikBok, därför kommer jag inte ihåg vad affären jag köpte byxorna på heter, om jag ska vara ärlig. De skulle i varje fall ha kostat 359kr men var nedsatta med 50%. Det var också de sista byxorna som hängde där med precis min storlek oxå så allt passade ju bra. 
Dom är verkligen suuuupersköna, de är ett sånt tyg där de är mjuka som tights och man kan ju faktiskt ha dessa byxor till nästan vad som helst, de är så praktiska samtidigt som de är snygga å sköna!
 
Idag kom jag hem från mormor, jag har gymmat magen och benen idag så nu känner jag mig riktigt nöjd! Dock kommer släkten hit vid 6 och ska äta här och med allt pappa köpt tills ikväll så kommer dessa magövningar jag gjorde idag inte ha någon betydelse i alla fall *suck*. 


svar på tal - Linus?

2014



(hahahha för det första måste jag säga tack för du fortfarande tittar in på min blogg och är en av mina 6 besökare och lägger energi på att fråga saker, du är verkligen sååå snäll! Nästa gång kan du ju åtminstone skriva ditt namn! LOL)

Bjuder på en bild från skolavslutningen i 5an då vi var gaalet kära, ser ni inte det?! ;) hela jag blommar ju!! hahaha
Nej men såhär är det, Linus och jag har alltid varit bästa vänner, även när vi var tillsammans. Haha, vi har varit tillsammans så himla många gånger att jag inte ens kommer ihåg när eller hur, men i varje fall så var det när vi var yngre. Hallå vi visste väl inte ens vad kärlek var just då? (det vet jag ju inte ens än idag) men just för stunden så var det väl kärlek för oss och jag kommer ihåg att jag var upp i öronen "kär" i denna kille. Hur det än blev så tog det slut sommaren till 6an kommer jag ihåg då jag gjorde slut genom Facebook (hahahah). Men som ett svar på din fråga, ja Linus är mitt ex! men jag skulle väl inte påstå att det var särskillt seriöst det vi hade. Jag hittade även på ett gammalt inlägg för någon dag sedan som jag även också kan visa! Detta skrev jag 2012 ut här på bloggen: 
 
 ↑ ↑ ↑ Haha jag brukar oftast bara skämmas när jag läser igenom gamla inlägg men denna text kan jag nu idag faktiskt fortfarande stå för! 
 
Sedan till din andra fråga, om det nu var en fråga (?!) kan jag enkelt svara på! Hur kan jag vara vän med honom? Hur kan man inte vilja vara vän med honom? visst han kan vara otroligt envis och dryg ibland men jag vet att jag är precis lika dan, vi känner varandra nästan utan och innantill och jag är stolt över att ha Linus i mitt liv. Han är min absoluta bästa killkompis, min bror och jag kan alltid, alltid ringa till honom och bara prata ut om det är så. Alla behöver en vän som han och sedan vad alla andra tycker om honom skiter jag fullständigt i!


en bra dag

2014



 
 
Dagen började helt okej. Klockan 11 for jag och familjen iväg till Edsken, väl där lade vi oss i solen och konstigt nog så lade jag mig inte i skuggan en endaste gång! Måste vara rekord då jag hatar solen, haha. Vi badade och låg mest & fikade tillsammans med min faster som också kom, vilket var kul att träffa henne eftersom vi inte ses så ofta då hon vanligtvis bor i Stockholm. Efter fem timmar på stranden gav vi upp, packade ihop våra saker och åkte hem igen. Jag duschade och kollade klart på avsnittet av Lost som jag började titta på imorse men aldrig hann klart att se. 
 
Vid sjutiden mötte jag upp min saknade bästavän Linus och vi tog oss en sväng ner till Time och köpte glass (köpte glass uppe vid edsken också, så åt två glassar på en dag, ajaj) därefter fick vi brist på vad vi skulle hitta på och bestämde oss helt spontant till att gå och spela minigolf! Trots att jag var stensäker på att jag skulle ta hem vinsten denna gång så förlorade jag självklart med ett mångtal poäng och det är nästan pinsamt hur dålig jag är på minigolf, haha. Som tur är var det bara Linus och det var otroligt kul att bara umgås med honom, vi har ju trots allt inte varit mer varandra under hela sommarlovet trots att vi bor grannar, konstigt nog. 
Efter våran rundtur på minigolfbanan så bestämde vi oss för att dra till gymmet, och så blev det! Väl där körde vi lite allt möjligt, jag kände mig nöjd när jag gick däriifrån i varje fall och det är väl huvudsaken antar jag. 
Kom hem runt halv tio någongång igen, hoppade direkt in i duschen och här sitter jag nu. Jag äter min onyttiga jävla chokladpudding som jag hittade i kylskåpet och till den så äter jag en god liten fruktsallad bestående av mina två favorit-sommarfrukter, melon och nektariner. 
 
Jag vet inte riktigt vad kvällen erbjuder. Kl är snart elva och jag har en känsla av att jag kommer sova gott inatt i alla fall, och det kan jag tacka min kära vän Linus för då han alltid vet hur han ska göra mig på bättre humör!
Imorgon är det lördag och som det ser ut nu så kommer jag spendera den med Gabbi, very funny :)
 
Vi hörs!
 


Blogglust

2014





Jag har ingen som helst aning om var jag fick en sådan kick att blogga helt plötsligt. Detta blir mitt tredje inlägg bara idag och ibland så önskar jag att lyckan till skrivandet och bloggandet fanns där precis varje dag, men det gör den inte. 

Bilderna ovan är helt nytagna och ska föreställa min outfit för dagen. Vädret är underbart idag och för tillfället sitter jag på altanen och skriver. Jag kan inte förstå att mer än halva sommarlovet har gått och det känns som att jag inte gjort något alls, när jag i själva verket gjort mer än vad jag vanligtvis brukar göra, detta är absolut en sommar jag vill och kommer att minnas och jag är jätteglad att den inte är över ännu.
Är det inte konstigt, här sitter jag med tankarna i huvudet att jag absolut inte gjort något alls i sommar, för det är ju så det känns, men tänker jag tillbaka på vad jag gjort från dagen vi fick skolavslutning tills nu så är det ändå en jädra massa grejer och det får mig att må snäppet bättre! 

Vad har jag gjort denna sommar då? Jo jag har för det mestadels bara tagit det lugnt med vänner. Gymmet har tyvärr glidit lite åt sidan dessa veckor så det är väl den enda fördelen med att skolan sätter igång i höst igen - jag kommer in i vardagen igen med gym, skola och tröttheten att inte orka göra något mer om dagarna. 
Jag kan inte fatta att jag, lilla My som nydligen gick ut 3an (känns det som) kommer börja 9an till hösten, egentligen är det helt ofattbart. Vad som gör mig mest nedstämd är självklart tanken att behöva skiljas från min klass, men jag hoppas vi alla håller kontakten på ett eller annat vis! 

Shit, nu blev det ett sånthär långt jävla inlägg igen där jag bara skriver ut mina tankar, men attans vad skönt det är att få göra det ibland egentligen? Aja, tänkte precis skriva att jag skulle gå ut och sola mig i finvädret men jag skulle isåfall ljuga då jag hatar att sola och vara ute i den heta värmen, skuggan är verkligen ett ställe för mig varma dagar som dessa!

Just det, jag skippar serierna The Originals och Revenge för ett tag och har istället börjat titta på "Lost" som fullkomligt fångat mitt intresse. Huruvida jag fortsätter med de två förstnämnda i framtiden får vi se, just nu finns det bara en serie och även lite Harry Potter som jag tittar om på! 

Ha det så bra i finvädret så hörs vi nästa gång jag känner att jag behöver skriva av mig! :)))



challenge med gabbi, igen

2014



 
Hahah vilket liv har man egentligen om man sitter och gör challenger hela tiden? Well, tur jag har Gabbi som alltid går med på att göra dethär med miiig ♥
 
Är dock ledsen över att min dubbelhaka synd 99% av tiden i videon pga vi filmar nerifrån och även så kan jag ibland brista ut lite i mitt asgarv som kanske förstör videon lite. Vad som dock inte var meningen var denhär jävla musiken som kom där, men efter att ha setat och redigerat filmjäveln i flera jävla timmar och sedan låtit det ladda upp på videofy.me som tagit en halvtimme det också så orkade jag fan inte bry mig! 
 
(Råkade även skriva att This Is Us hade premiär den 13 Augusti när det var den 20e, men whatever) 
 


favoritlåtarna för tillfället

2014



 


need for speed

2014



Igår tittade jag på en film som jag och några kompisar tänkte gå på för flera månader sedan när den var bioaktuell. Eftersom det aldrig blev något på bio så blev jag extra lycklig när jag såg att den nu fanns ute på på Swefilmer! Det var lätt värt att titta på filmen i 2 timmar för helt ärligt, filmen var underbart bra! Jag är inte alls så mycket för action och sånna saker men fan, skådespelarna är så grymma och bilarna är to die for så vad fanns det att säga nej till när jag stod mellan valen att titta och inte titta? 
 
Handling: Street-racern Tobey Marshall är nyutkommen från fängelset efter att ha satts dit av sin affärspartner och blivit dömd för ett brott han inte begått. Hungrig efter hämnd bestämmer sig Tobey för att köra ett race från kust till kust medan hans ex-partner har satt ett högt pris på hans huvud.
 
Betyg: 9/10! Den hade lätt fått en 10a om jag inte hade varit så otroligt trött att jag inte hängde med i vissa svängar sådär ;) men jag rekommenderar den verkligen, grym var den!


sanningar om mig själv

2014