cozy

2014 
Idag är det exakt två veckor sedan jag satt i kyrkan och inväntade sommarlov. Gaah, två veckor och det har inte varit sommarväder någon dag alls. När solen väl legat på har det varit kallt som satan i alla fall och är inte solen framme så är det molnigt såklart. När fan ska sommaren komma till Sverige på riktigt då? usch, slöseri på mitt sommarlov! 
 
Dagar som dessa, då regnet bara öser ner, ligger jag bara inomhus och tjockar i mig massa onyttigt. Vad finns det att göra egentligen? jag har pausar serierna ett tag nu i alla fall, faktiskt så har jag inte tittat på varken Revenge eller The Originals på flera veckor men det kanske är det dessa skitdagar är till för? 
Jag kom för någon timme sedan hem från gymmet, det regnade både när jag åkte dit och hem men tack vare snälla Gabbis föräldrar så fick jag skjuts den korta sträckan fram och tillbaka från gymmet. Kom hem, duschade och drog på mig min jumpsuit som jag förövrigt köpte med mormor i Måndags när jag var i Falun med hon och morfar. Fick även med mig ett par shorts och ett linne hem. 
 
Vad händer senare då? jag och pappa ska åka ner till bruket snart för att hämta ut någonting på posten, det kan vara någon bankdosa då jag nydligen fått mitt bankkort, haha. Dock har jag varken någon kod till kortet än eller något alls, men det ska vi väl troligen också fixa idag. 
Gud vad mycket jag skriver?! nu tar jag nog och avrundar här, lol. 
Höres och synes! 


One Direction 13/6-14

2014Ingen som läser min blogg eller de som följer tidningarna/teven har nog missat att One Direction var här i Sverige på Fredag och Lördagen. Eftersom jag var på konserten den 13e så tog jag självklart bilder (även videor, men väljer att bara lägga upp bilderna idag) det blev över 80 bilder totalt och jag har även rensat en hel del, men nu tänkte jag berätta lite om dagen och dela med mig av min livs största upplevelse!
Jag och Gabbi tog tåget till Stockholm och behövde även byta till pendeltåg i Uppsala för att hoppa på rätt lina så vi direkt kom fram vid Solna Station. Bussresan gick fortare än väntat och med musik i lurarna så gick det rätt bra. Jag hade vid dethär laget ännu inte insett vad vi var påväg att göra och därför var jag ganska så lugn fortfarande. Några timmar senare var vi framme vid rätt ställe och följde bara resten av skaran som skulle dit. Vi följde pilarna som förklarade vart vi skulle gå.
 
Vi kom ungefär kl 18.00 (lite tidigare) men det tog ett bra tag innan vi fattade vart vi skulle gå. Vi som hade ståplatser sektion blå och gul skulle stå å köa i en låång kö där vissa hade stått sedan tidigt på morgonen. Alltså, det var inte någon liten fjuttrad på 40 pers, detta var minst flera hundratals (om inte tusentals) personer i kön som stod och väntade på att få komma in till arenan, well, suck. Det var bara för mig och Gabbi att ställa oss sist. Vi kom dock i tid, för det var ju precis när vi kom som kön rörde på sig skapligt, inte fort men inte så väldigt sakta heller. Våran kompis Elin och hennes kusin stod där i 40min utan att någonting hänt alls, men jag antog att de inte började släppa in så många förrän kl 18.00, skulle jag tro. (har ingen aning) 
 
När vi tagit oss igenom den kön som var 5km lång (jag överdriver inte, jag läste det på en sida) så fick vi ÄNTLIGEN komma in. Vi kom, trots att vi inte varit först in, ganska långt fram och vi kunde inte direkt klaga på platserna. Dock kunde jag klaga på att jag inte tog med en pall eller något då ALLA såklart var längre än mig. Vi kom in och förbandet 5 Seconds Of Summer var i full gång att spela (!!), jag måste erkänna att jag såg fram emot att se dom också då jag älskar dom grabbarna väldigt mycket också, det var alltså stort för mig att se dom också.
40 minuter sena in på scenen så kom först deras "Opening video" upp på stora skärmarna och därefter så satte Midnight Memories igång! Jag skrek, hoppade och var världens lyckligaste. Vi var inte nära så vi kunde röra dom, men tillräckligt nära för att få kalla det nära. Vi var endast några få meter ifrån dom och det var stort somfan för mig att få se dessa killar live. Det har varit en dröm i flera års tid och nu kan jag verkligen dö lycklig. 
Dessa grabbar slutar aldrig att överraska mig och man blir kär på nytt varje gång man ser/hör deras röster. 
Att dom även pratade svenska flera gånger med ord som "köttbullar" och "jag älskar dig" gjorde allt mycket bättre. Allt var så bra och jag förstod först efteråt, när jag skulle somna i min fasters soffa, som jag insåg vad som nydligen hänt. Det var helt sinnes. 
Det var helt annat att lyssna på dom live än klipp på Youtube och jag njöt av varenda not dom sjöng. Jag skrek och sjöng med så jag var helt hes efteråt men jag kan väl säga det att väntandet, oljudet efter skrikande fansen bredvid mig och den låååånga kön var helt klart värt besväret eftersom det slutade med att vi fick se våra älskade killar. Det känns fortfarande overkligt och jag önskar att jag bara kan spola tillbaka tiden. Jag vill göra om det igen! världens bästa boys. 


lyckad skolavslutningskväll

2014 
Efter kyrkan igår så åkte jag med mormor och min lillebror till kusinerna för att fika. De käka smörgåstårta och jag och Elin tog en köttbullsmacka. Där var vi i några timmar innan jag begav mig hemåt, bytte om från klänningen till en enklare klädsel helt enkelt. Vilket bestod av långbyxor, linne och en jeansjacka. Jag gick sedan till Ida och väntade på Max för att tillsammans gå till bussen där vi mötte Filip, Gabbi och Elin. Bussen gick kl 17.00 från skolan och runt sextiden var vi framme vid Furuvik. Där träffade vi på Oliver och så var det bara att ställa sig i kön till karusellen extreme. 
 
Kvällen rullade på med mycket skratt och lyckligheter då vi faktiskt fått sommarlov. Dessutom körde jag ett såntdär chokladhjul EN gång med EN bricka och vann på första försöket, riktigt glad blev jag men mindre glad när jag behövde släpa runt på den ungefär hela kvällen eftersom dedär hjulet körde jag i början och bussen hem skulle gå kl 01.00.
 
Man kan ju säga kortfattat att kvällen var grym med mycket skrik och rörelser vid scenen, speciellt när Hoffmaestro körde igång! Sedan kom jag hem runt två men kunde dock inte somna förrän tre i alla fall så nu är man lagomt trött. Har även gymmat en dag som denna så nu mår jag bra! Vet ni vad? Tanken av att det är One Direction Konsert imorgon får mig bara att må ännu bättre! Ska äntligen få se mina älsklingar live!!


terminsbetygen

2014Jag måste medge att jag inte kan vara annat än nöjd. Jag har höjt mig i nästan alla ämnen och faktum är att jag både höjde mig i Engelska och Svenska är stort för mig, verkligen!


11/6-14 - skolavslutning

2014Jag vet inte varför det alltid är såhär, men att vakna tidigt på en skolavslutningsdag har alltid varit min grej. Jag vaknar flera timmar före väckarklockan och är ivrig till att få göra mig iordning. Nu sitter jag här, 1,5h för tidig och gör absolut ingenting. Allting är klart och just nu sitter jag bara och väntar in klockslaget så jag kan bege mig till kyrkan snart. 
 
Det är denna vecka allt händer. Idag får jag sommarlov, klockan fem tar jag och vänner bussen till Furuvik för att gå på stolt och nykter där vi kommer att se Hoffmaestro (!!) och sedan kommer Ace Wilder också vara där, samt någon annan som jag aldrig hört talas om, haha. Whatever, imorgon (torsdag) händer ingenting alls, förmodligen bara ta det lugnt, men på fredag så är det Stockholm som gället för min och Gabbis del. Vi ska ÄNTLIGEN få se våra killar live och jag kan inte förstå att tiden snart är inne för det, vi som har väntat så länge! 
 
Vad händer nu? jo jag ska väl antagligen slå på en film eller någonting, möjligvis This Is Us så jag kommer i stämning till konserten och är extra lycklig i kyrkan idag? ;) haha. Vi höres!


ännu en challenge med gabbi

2014

dagens videoklipp

2014 
Riiktigt bra, tycker jag! Både Clara och Daniel sjunger skitduktigt och deras röster passar verkligen ihop!!


june

2014Hello June ♥*^▁^*Fashion.
Paris June ^-^ summer 🌸Ice cream
😝💟😍😍Strawberry
//////////😍Flowers🌸


räknar ner dagarna

2014Min allra finaste mormor ♥
 
Har insett att det här med att blogga på min privata blogg inte alls går som jag tänkt mig. Dels för att tiden inte funnits till nu de sista veckorna men också för att jag inte haft något att skriva om helt enkelt. 
Sist jag bloggade så berättade jag om hur vi praktiserat inför en mässa vi skulle ha. Mässan och allt arbete är över och att stå i FEM timmar bakom en jäkla monter var bland det tråkigaste någonsin. Vi gjorde vårat bästa dock, och det är ju huvudsaken. 
 
Whatever, vad gör jag annars på fritiden då? skriver på min novell, gymmar, äter och ser på The Originals. Eftersom jag fortfarande inte tagit åt mig att One Tree Hill är över och att jag faktiskt sträcktittat på hela nio säsonger på grund av att jag är och var så besatt, så kan jag inte säga att varken Pretty Little Liars, The Vampire Diaries eller mina pågående serier The Originals och Revenge någonsin kommer vara lika bra som OTH, den serien slår dem alla fyra i hästlängder och jag säger bara det HAR NI INTE TITTAT PÅ ONE TREE HILL SÅ GÖR DET! Jag har faktiskt fått flera utav mina vänner, till och med killar, att titta på serien och faktiskt gillat den, så det är absolut ingenting för bara tjejer! 
 
Sen så är min hjärna fortfarande helt förvirrad. Halva 2014 har redan gått och jag tycker det var nyår för en vecka sedan (överdrivet men..) Hela 8an är praktiskt taget över nu och bortsett från morgondagen så är det bara två dagar kvar i skolan där vi endast hittar på något roligt med klassen. Det känns konstigt, jag går mitt år som en åtta tillsammans med min fina klass sedan är det bara 9an som återstår där sedan är det liksom goodbye?! jag vet inte vad jag känner mer än att jag vill lägga mig ner och gråta. Jag vill inte börja gymnasiet, jag vill inte skiljas åt från min familj i klassen, jag vill inte börja i en ny klass, jag vill inte bli stor. 
 
Nästa vecka på onsdag går vi på sommarlov. Som dagen i ära bjuder på då som det är bestämt är att vi ska sitta där i 1h och 15min, sedan fika hos min morbror. Därefter måste jag pallra mig hem då jag ska byta om till att sedan ta bussen till Stolt & Nykter i Gävle med vänner. Dagen efter ska jag bara sova hela dagen medans dagen efter det ändå (Fredag) så kommer dagen jag räknat ner till under flera månaders tid äntligen! One Directions konsert, Jag finner inga ord. Juni, denna månad är så galet underbar och jag är så jättetaggad på livet bara genom att tänka på alla roliga planer jag har inför denna sommar. Ja, just idag är jag stark, just idag mår jag bra.