Skoltröja och skor

2014

Idag i skolan så fick vi äntligen våra efterlängtade tröjor till klassen. Det är sjukt hur jag kommer ihåg att jag i sexan så gärna ville ha en tillsammans med min klass och jag såg verkligen fram emot att börja i nian, bli stor och slutligen få ha en egen. Här är vi idag, tre åt senare med våra egna tröjor och jag bara älskar den! Både pga att den är snygg som attan men också otroooligt skön, looove it!

Dessutom så väntade ett brev på mig när jag kom hem från skolan o gym, på papperet stod det att min beställning har kommit och jag kunde hämta ut det. Så jag åkte ner med pappa sen och hämtade ut mina nya skor! Gaah, idag har det varit en bra dag!


Med i tidningen

2014
För att läsa hela artikeln: http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/hofors/sa-vill-niorna-forandra-hofors
Mina åsikter och min grupps förslag skrevs även med, haha! Oväntat att jag skulle vara i gruppen "mat"? Lol nja ;)


Gott och bra

2014
Jag har under en lång period nu börjat ätit havregrynsgröt till frulle och ärligt talat så älskar jag det! Det är gott och nyttigt! Mumma!

one direction - night changes

2014Night Changes,One Direction❤NIGHT CHANGES. Best video ever


the carrie diaries

2014This show is the best 💕!
 
Serien jag imorse började se heter The Carrie Diaries, jag har än så länge bara sett ett avsnitt och jag är riktigt glad att jag valde denna serie eftersom jag redan är fast och bara vill se mer och mer! Tråkigt nog finns det bara två säsonger men samtidigt så är ju det skönt i och med att det inte är så mycket att kolla då. Carrie och Sebastian är ju bara så himla söta! För er som inte vet det så handlar denna serie om Carrie, tjejen från sex and the city-filmerna, i tonåren och man får följa hennes liv! (vad jag uppfattat det som iaf) 
~~~~~~~~~~~~~~
Återigen så är det alldeles för längesen jag skrev här senast. Jag skulle be om förlåtelse om jag hade menat det, men det känns lite onödigt att göra det då jag egentligen inte saknat att skriva här på bloggen alls, det har ju varit så mycket annat. För tillfället så är skolan lugn för denna vecka, inga prov har tillkommit och vad jag vet så är det lugnt nästa vecka också, då har vi bara ett prov och det är i Tyska. 
 
Jag har under tiden jag inte skrivit haft engelskaprov där jag fick C på, kemiprov där jag kirrade B, SOprovet om 2:a världskriget där jag fick ett A på och idag hade vi redovisningen i svenskan i min grupp om Robinson Crusoe där vi fortfarande väntar på betyget. 
Jag har även skrivit en liten uppgift om värmen i huset till tekniken, skrivit en bokrecension till klassikern jag läst hemma som jag behövde för att uppnå högre de högre betyden i svenskan och även skrivit om Robinson Crusoe som uppsats till engelskan. 
 
Vad gränsen till mycket i skolan går vet jag inte, men om jag klagat på plugget de tidigare åren så är det egentligen ingenting med nu. Det händer saker exakt hela tiden och det händer ofta att jag stannar upp och inser hur mycket jag egentligen presterat under denna terminen. Jag är nöjd över min insats men samtidigt väldigt orolig att inte vara bra nog. 
Det är svårt dedär att veta ungefär hur mycket man ska kämpa i skolan, just nu så känns det som att jag gått all in, verkligen. Men trots det så är det inte bra nog ibland, och det kan göra en så himla besviken. Dessutom vet jag inte hur länge till jag kommer hålla ut, även om höstterminen snart är över så är det ändå en hel vårtermin kvar därav alla nationella proven. *andas*
 
Vad händer nu? just nu ska jag bara ta igen mig efter dagens gympass samt idrotten tätt intill varandra där jag livräddade dockan och klarade testet man har i nian! 
 
 


four

2014It's out, go and download it. I don't care what your doing, your life is not complete until you have it.
 
 
Jag visste att albumet skulle komma ut idag men visste varken tid eller vart någonstans så när Gabbi berttade att det kommit ut på Spotify och iTunes så var jag bara tvungen att lyssna, nu har jag setat här hela morgonen och självklart skapar man sina favoriter direkt. Några av alla finns här ovan. Fireproof, Ready to run och No Control är också några favoriter! 
 
Åh, får aldrig nog av One Direction. Jag kommer alltid älska dom, oavsett vad! ♥
 


the blind side

2014 
Har länge tänkt att tittat på denna film och nu är jag glad att jag äntligen gjort det. Filmen var otroligt gripande, jag blev fullkomligt tagen av denna rulle, den var bra rakt igenom! Egentligen ville jag aldrig att den skulle ta slut, men jag är så himla glad över att den slutade så otroligt bra! Speciellt i slutet när man fick se riktiga bilder på Michael och den riktiga familjen. REKOMMENTERAR DENNA STARKT!

Handling: Det handlar om Michael Oher, en hemlös afroamerikan, som har en drogpåverkad mamma. När sedan en vit, glamorös och rik familj upptäcker Michael och bestämmer sig för att hjälpa honom så förändrar hans liv totalt. Filmen är verklighetsbaserad. 
 


Hallonbåtsflyktingen

2014
Igår på förmiddagen samt hela eftermiddagen kan ha varit den segaste på väldigt länge, jag skulle åkt med vänner på bio men dom envisades med att se skräckfilmen Ouija så dom fick helt enkelt åka utan mig. Istället satt jag på badrumsgolvet med pappa och glodde på han när han skruvade med handfatet, kul liksom?

Nej, då på kvällen tyckte Lena att vi skulle hitta på något så vi övertalade pappa att gå på bio, sagt som gjort. Dock blev det en väldig kris eftersom bion vi ville se endast gick i Borlänge så det blev att hoppa snabbt in i bilen då vi på en timme lära vara på plats, men vi hann precis i tid till hallonbåtsflyktingen och faktiskt så var den ganska rolig, den var bra!

Kärlek till familjen igår som gjorde min sega dag lite bättre faktiskt!


Resultatet

2014

Nuså är man vaken, redo för ännu en skoldag. 
Håret är stort o lockigt, ganska jobbigt faktiskt,mså jag fungerar på att sätta upp det lite senare idag. Personligen var det ej värt att ligga med fyra stora strumpor i håret då de störde mig väldigt mkt i min sömn eftersom de blev ganska klumpigt så att säga. 
Annars blev resultatet helt ok, men jag föredrar att locka det med en plattång eller att sova med flätor. Det ska jag i varje fall göra nästa gång!


Inspo - hair

2014
Är det något jag älskar så är det verkligen snyggt hår! Personligen är nog håret och stilen det första jag tänker på hos en person, likväl som andra har ögonen som de första de kollar in.

Snyggt hår på en människa kan göra så otroligt mycket, det är ju bland annat det som kan göra att en individ ser bättre ut - enligt mig själv. 
Strumpmetoden

2014
Att ligga och se massa youtubevideos har blivit lite av min grej nu på senaste tiden. Jag kollar på massa träningstips men också lite som har med hår o frisyrer att göra. 
Checkade runt lite o såg ett sätt att enkelt få lockigt hår, jag sover vanligtvis i flätor nu men jag tänkte att jag skulle testa denna strumpmetod. För tillfället har jag fyra strumpor sittandes i mitt hår och det ska bli intressant att vakna upp och se resultatet imorgon!

Nu väntar jag ivrigt på att PH ska börja, det är ju trots allt onsdag = parcermoni.


Overthinking does kill your happieness

2014


Orkeslösa jag

2014
Det är redan november? På riktigt, vart tar tiden vägen? Vet inte heller vad det är med mig men jag känner mig orkeslös, nere och allmänt hösttrött. Redo för vintern är jag då i varje fall inte, det är ett som är säkert. Skolan tar upp åtta timmar av min vardag, en timme ägnar jag till gymmet och den resterande tiden tar jag det lugnt. Äter, sover och kollar på denna otroligt dramatiska dokusåpan Paradise Hotel som jag aldrig trodde jag skulle fastna något så mycket för. 

Denna vecka känner jag mig rätt så omotiverad till det mesta som kommer i min väg. SO-prov på fredag o måndag, sedan har vi även prov i NO o engelska veckan därefter om jag fattade det rätt. 

Kände för en liten powernap efter dagens vanliga rutiner med skolan o träningen, men sedan kom jag på mig själv att om jag gör det så blir det jobbigare än det redan är att somna om nätterna, jaja. 

Nu tänkte jag fortsätta läsa på lite om andra världskriget sedan så kanske jag ska börja skriva lite på en uppsats vi har i svenskan! Lol, haaade så länge!