it's hard

2012



Helloooo ! Denhär söndagen har gått jävligt fort.. Vakna runt halv10 och sen vid 2 gick jag,gabbi o moa ner till ishallen och kolla på boysens match, och de kom 3a i cupen.. Jätteduktiga! :D 
 
Sen runt 6 gick vi hem till mig och tog de lugnt, sen tog de 7bussen hem!  Då gick jag ner och åt tacos och sen blev klockan helt plötsligt 8, och det betyder Xfactor! sååå bra! :) 
 
Nu ligger jag i sängen och säger godnatt för mig.   Imorgon är det skola oxå, fuck.
 
 


åh älsklingar<3

2012



 
 
 
 
 
 
 
 


sune i grekland

2012



I morse när jag åt frukost snacka jag,pappa och lena om att de skulle komma en ny Sune film.. Ni vet ju att de finns sunes jul å sunes sommar.  Nu till jul har Sune i grekland premiär, tror den kan vara rätt så bra.  Men den kommer nog aldrig bli lika bra som dom andra, så de snackas om att vi ska se den när den kommer ut på bio.  Man vet aldrig, den kanske är helt världelös också? jaja, vi får väll se. t


home

2012



Mormor ♥
 

Nu är jag hemma och ligger just nu i sängen , tänkte kika nån film snart tänkte jag!  Kom nyss ut ur duschen, haha.
 
Var ju på hockey oxå.. Missa de första 2 matcherna, men den första matchen va typ kl 8 eller ngt å då vann dom med 2-0 tror jag de va.   Men nästa match som var vid 2-3 där nångång , då kom vi precis när matchen va slut, men då hade dom iallafall förlorat med 6-1 :(   Sen va jag,moa å gabbi mest med dom och snacka å så sen så gick vi till gk och käka.. sen halv7 spela dom deras sista match för idag och då vann de med 3-1 tror jag de va! :D duktiga! 
 
Nu ska jga slå på nån film iallafall.. Vi hööörs!


mot ishallen

2012



Nu sitter jag här med Moa som kom nyss.. Ska ringa ida och sedan möta gabbi vid bruket troja, å sen så beger vi oss till hoforscupen, hejaheja hofors! HAHAHA. nej jag skoja.. men vi hörs ikväll. puss


the typical läraren

2012





it is hard to focus on anything else when I write to you

2012



Ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla.
Ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora.
Ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i den.
Ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, de är rädda för svaret.
 
 


alone

2012



Instagram bild sen idag - min kväll 
 
Hellooo, denna fredag har inte vart så speciell precis.. Har vart ensam nu på kvällen tills nu ungefär, och var riktigt skönt, fast ändå riktigt ensamt :O  Pappa å Lena va på bio, Samuel hos sin pappa och Adam ute. Så har haft det grymt lugnt och skönt ikväll.  Behövs det å! 
 
Imorgon har iaf typ Hofors 99or cup här nere så jag å några till tänkte gå ner å kolla på de nån timme eller så tänkte vi.. Haha, får hoppas att det går bra för dom! ;) 
 
Nu ska jag ta och lägga mig för är skit trött.. Godnatt!


#true

2012





If you snooze, you lose

2012



It's friday, i'm love
 
Godmorgon.  Vaken nurå och trött som ett jävla as, skolan är skitjobbig och den blir bara jobbigare och jobbigare.
Det är en stor anledning till att mina inlägg blir så tråkiga.  Skolan tar mycket tid, och när jag kommer hem från skolan är jag skit trött, eller så pluggar jag till prov nästa dag, det är liksom saker typ hela tiden. Men nu är det helg iallafall! fyfan va skönt,  Ska försöka göra lite bättre inlägg nu i helgen, jag lovar!


död

2012



Har vart hemma sen halv 4 kanske, sluta typ 5 över 3 idag, men vi fick sluta 10min tidigare, haha. 
Just nu är jag trött, allmänt irriterad, och väldigt deppig..  Brukar bli så ibland för mig, när någon dör eller så.. att jag i flera veckor kan bli värsta depp och arg och allting, bara sådär för ingenting. och inte alls blir det bättre när datorn segar och fuckar upp hela tiden oxå, ååh blir så jävla arg. 
 
Hade ju SO-prov idag oxå, och ja.. enligt mig själv för typ första gången gick provet rätt bra om jag får säga det själv (?!) såå skönt att kunna gå från provet och känna att jag faktiskt lyckas ganska bra idag ändå!
 
Imorgon är det Matteprov och engelskaförhör, och det lär jag klara har jag bestämmt, jajemen. 
Iallafall nu ska jag sätta på ung och bortskämd eller något, (försökte tidigare men då lagga datorn fast, jävla äckeldator) 
 
hejdååå


prov

2012



Hej! Blev inge bloggning igår och är för att jag satt och öva till provet som vi har idag, vissa saker är svår andra inte.  Men jag hoppas på att det går bra.  Nu hinner jag iallafall inte blogga så mycket, men vi hörs när jag kommer hem!


Insperation - nails

2012



 picasion gif maker
picasion gif maker


dagens teenagerpost

2012



da


sovmorgon

2012



Godmorgon.  Kom på att jag har sovmorgon, men ändå är jag vaken nu ?! jaja, lika bra det. Men passa på att blogga lite nudå, eftersom nu har jag tid! :) 
 
Iallafall, första lektionen börjar typ 8.50 eller nånting sådär tyckte jag moa sa, så får väll gå mot skolan runt 20 över 8 eller nånting så är jag där i tid till mattelektionen i typ en timme eller va de nu är, wohoo.. taggad? inte alls
 
Nu ska jag typ, gå upp å klä på mig tänkte jag.. Segt, eftersom det är så himla varmt i min sääng, vill fuck inte gå upp... 
 
aja, vi hörs!


sorry

2012



Hejsan.  Anledningen till dålig uppdatering är att hela dagen har jag tillbringat dagen tillsammans med 2 av de bästa! Alltid lika roligt att vara med dom cp:na.  Vi kolla iallafall på någon film.. tänkte tipsa om den senare.. då jag först lär kolla va den heter å sånt är jag för lat för, haha ;)
 

Vi gick iallafall ner till ishallen, men först gick vi förbi Min gammelmorfars gamla lägenhet då mormor och morfar var där, så vi kika förbi och sa hej.  När vi kom till ishallen stog de redan typ 3-1. sedan öka de hela tiden, då dom vann med 11-1 mot sandviken. Wohoo!! hejaheja ;) ahahahha!
 
Nu ligger jag här i min säng å tänkte öva lite på so:n eftersom vi har prov på torsdag, och som vanligt fattar jag ingenting ;)
 

OJ juste! fick reda på resultatet av biologiprovet idag å.. 29/43 tror jag de va.. HAHA woho!


dagens teenagerpost

2012





om du bara kunde förstå

2012



Guten Morgen! Haha, wohoo, tyska suger! :D 
 

Mår ni bra? - jag mår faktiskt helt okej, har dock fått för lite somn så kommer förmodligen va rätt sur i skolan idag.   Känns som jag legat och halvsovit hela natten. Fast ändå känner jag mig inte alls särskillt trött.. Jag kanske drömde att jag var vaken(?!) scary. 
 
Nu ska jag iallafall ner och bre någon macka och packa idrottsväskan, för idag har vi idrott och orgentering. Gud vad jag älskar livet just nu!  eller? 
 
aja, ha en bra dag!  Tschüs! ;)
 


goodnight

2012



 
- orkar inte hålla ögonen uppe längre. godnatt


dusch, sedan xfactor

2012



saxygurl ↑
 
Tjena! Denhär dagen har vart helt okej, lugn och skön. tänkte att jag skulle öve lite till so-provet till på torsdag, men det har jag inte pallat. så det får väll gå som det går på provet, eftersom jag inte kan ett skit ;)

Iallafall så har jag gjort mycket.. tycker jag.. 
Och med det menar jag att jag legat och kollat på tv och snackat ut lite känslor med min jättekompis Moa, känns bra ;) 
Nu ska hag iallafall gå och ta en dusch och sedan blire xfactor för min del! 
 
blir nog ett till inlägg innan jag lägger mig, imorgon är det skola igen.. suck.. :(


lunch

2012



mums
 

Hejsan! Idag har jag studiedag och det är feeett skönt!
Värmde på lite lunch som pappa å lena gjorde igår så åt jag det. Fast åt bara 1 kyckling, haha!
 
Nu ska jag snacka lite med Ida och sen ska jag sova tänkte jag, trött som ett jävla as. 
 
vi hörs


saker ni kanske inte visste om mig..

2012



 
Jag var 6 år innan jag börja cykla utan stödhjul
- hahah jag vet helt sjukt, men har aldrig vart riktigt bra på att hålla ballansen, så det tog ganska lång tid innan jag kunde lära mig att cykla utan stödhjul. Jag kan inte cykla utan händer heller, haha. 
 
Jag äter konstant hela tiden.
jag vet inte varför, de är inte för att jag är hungrig, men det bara blir så ändå att jag går och småäter hela tiden. Ajabaja, det lär jag sluta med!
 
Jag älskar disneychanel och disneyfilmer
- haha åh, jag älskar att kunna lägga mig ner i sängen och bara slå på en disneyfilm. Filmerna är så jävla söta och fina. :)
 
Jag börjar gilla killar väldigt lätt
- men att sedan kunna bli kär i dom, det är mycket svårare.
 
Jag tror på kärlek vid första ögonkastet
- det har aldrig hänt mig,  men jag tror att de faktiskt går att bli kär direkt.
 
Jag älskar mina vänner över allt annat
- vad skulle jag göra utan dom?  dom är guld världa allihopa
 
Mina vänner går före allt, tillomed om jag skaffar kille
- "kärleken till kille/tjej kommer och går, men äkta vänskap är föralltid" 
- för jag tänker alltid såhär, om man tar killen i förstahand och skiter fullständigt i sina vänner.. Vad händer då om det tar slut med killen? nångång tar det alltid slut och då om man har skitit i sina vänner, kanske dom inte finns kvar på ens sida längre.  Ta vara på dom du har,  nästa dag kanske dom inte finns hos dig längre.♥


the boys who..

2012



386892_3997519329146_360235081_n_large
Tumblr_m943j2vqky1runcryo1_500_large530203_2355966076741_2061346845_n_largeTumblr_m5d9sjaaoh1rx9wjho1_500_large
Tumblr_m6upyzgdb61rt2lwpo1_500_largeii
602592_399282603454978_1849606400_n_large
 


dagens teenagerpost

2012



1452143-9-1333833559679_large


new in

2012



 
picasion make a gifSkinnjacka, kappahl 299:-
 
picasion make a giftröja?,  199:- 
 
Trosor, ta 3 betala för två. typ. 49:- styck


glömde berätta..

2012



bjuder på en gammal arkivbild ↑
 
 
....... vad jag gjorde igår.    Jag,pappa & Lena åkte till valbo köpcenter, och fick med mig en skinnjacka, en tröja och 3par trosor hem. Tänkte lägga upp de i ett annat inlägg senare. 
Dock mådde jag inte så bra, men mot min vilja valde jag att följa med till valbo, och kul var det.  Men huvudvärk, lite feber och mådde illa,  sedan kände jag hur det kom upp, mer behöver jag nog inte säga.
 
Sedan åkte vi iallafall till min ena faster och fika där osv, men vi åkte hem några timmar senare. 
Väl när vi var påväg till bilen, berätta pappa det ofattbara, Min Eskil är död. 

Pappa satt bak och höll om mig hela vägen medan jag bara grät, orkade ingenting. Kunde fortfarande inte förstå. 
Grät hela vägen hem, och när vi kom hem sprang jag upp på mitt rum och ja mig i sängen direkt. 
 
Efter några timmar hemma, blev det lite bättre och jag blev lugn.  IDAG känner jag mig bättre, fortfarande trött, och jag känner en stor saknad.  Men det är bättre. ♥
 


idag kom även du till himlen, älskade du

2012



 
make a gifÄven du fick det bra tillslut, älskade ängel.   Jag är så glad över att jag följde med till dig igår, och bara se dig ligga där helt still och höra hur du andades, så fint.  Kunde dock inte inse att de kanske skulle vara sista gången jag såg dig. Kan även inte förstå det än, att du är borta, borta för evigt.  Det sista jag fick säga till dig, det var dedär orden, de tre orden som betyder allt, nämligen jag älskar dig.   Även känns det bra, jag fick säga dom orden till honom. En del av mig vill förstå, och en annan del vill inte förstå. Det är svårt.
Jag minns det som igår, alla gånger du var barnvakt till mig, den glada, togika gammelmorfar som du var. 
 
Jag saknar digJag saknar digJag saknar digJag saknar dig. 
Men du var gammal, du kunde inte röra dig, inte äta, inte dricka, inte göra nånting. Du bara låg där, helt borta. Men ändå visste jag att du hörde oss, och du kommer alltid finnas runt omkring oss, i våra minnen, i våra tankar - och i våra hjärtan.
Du är guld värd, jag älskar dig så himla mycket,  men jag vet att du har det bra nu.. I himlen, jag ser er framför mig, dig och Svea. Ni har det bra, tillsammans. Ni är ni två änglar som vakar över oss i himlen, jag känner det på mig.  
Du var stark, du hade kämpat dig fram ända till idag, då din kropp inte orkade längre. Jag tänker leva för dig, och kämpa för din skull.
 

Glöm aldrig att jag älskar dig, och jag glömmer dig aldrig min fina krigare. Vila i frid. ♥


godmorgon

2012



HEJSAN. mår ni bra? - jag har väll mått bättre. 
 
Vakna runt åtta av att regnet bara öste ner, och trött som jag va kunde jag ändå inte somna om. 
Så jag la mig och titta på en film och bara tog de lugnt. 
 
Nu är jag iallafall vaken, men vädret är grått och de regnar fortfarande. Blir nog en innedag för mig idag. 
 
Nu ska jag gå ner och käka lite frukost, sedan får vi se vad dagen erbjuder.


inge mer bloggande för mig idag

2012



AHAHHA, lite humor - det behövs nu.
 

Ville bara tala om att jag lever, men att jag inte bloggar nåmer idag. 
 
Jag kände dig inte alls, har sett dig ute, hur du dansa på scen, och dina uppträdanden. 11 år, du hade inte levt klart en, en lång tid kvar. Livet är så orättvist. 11 år, du hann aldrig upptäcka alla saker i livet som man bör gör göra. 
Även för fast jag inte kände dig sådär toppen, så vet jag ändå vem du är. 
All min kärlek och mina tankar går till dig och till din familj och nära vänner ikväll, och jag lovar att saknaden till dig från väldigt många är stor. 
Vila i frid Filip, 11år. 


riktigt seg

2012



 
Tja! Börja halv 9 idag, men gick upp som vanligt 06.30 , för att göra min makaronesallad, haha standard.
Vi hade friluftsdag och jag och några andra valde långpromenad , vet inte hur långt vi gick men läste på facebook att det var ungefär 2,5 mil, så ja, är rätt sliten nu.
 
Kom hem vid kvart över 12 kanske och la mig på soffan, satte på göra kanal 3 och somnade. 
Nu ligger jag unter täcket i sängen och gör ingenting.
 
Mamma smsa precis och sa att hon ska till gammelmorfar en sväng, och eftersom han är väldigt sjuk så tänkte jag att jag oxå ska hänga med. Kanske sista gången jag får träffa min älskade gammelmorfar.♥


dagens teenagerpost

2012





natti natti

2012



HAHAHAH, hur fan ser jag ut? , fick bli en gammal cambild
 

HEJ. Sista inlägget för mig idag iallafall, trött som ett jävla as. Skolan idag var ganska rörig och jobbig. 
Men provet gick riktigt bra iallafall, om man får säga det själv. Får hoppas på att jag slipper omprov, men det var som de flesta sa, ganska enkelt. Dock några frågor jag inte förstod.    Hade även idrott idag, orgentering. Sämsta. Men jag och Elin kämpa på skitbra och hitta alla 3 kontroller! AHAH ;) 
 
Men nu ska jag sova, puss och godnatt!


helt jävla besatt

2012



 
 
Okej, dom som känner mig och lär tillbringa halva sina dagar med mig vet såklart om detta.. Men vill även dela med mig det till mina fina läsare ;) 
Jag är helt jävla besatt av One Direction. Redan första gången jag hörde dom blev dom en favorit, men jag trodde faktiskt aldrig att de skulle gå så långt att jag tillomed ibland kan börja gråta när jag ser dom i videor eller på bilder. 
Jag vet vad ni tänker, "hon är ju störd" haha, ja det är jag också. men ingen människa är normal,  och jag är mig själv. 
 
Videon ovanför kom ut på youtube idag, och jag har redan lyssnat 100 gånger på den, gråtit flera gånger och jag kan bara inte sluta lyssna på den. 
 
Alla killarna är dösnygg, och innan jag dör, är mitt mål i livet att träffa dom, mina idoler. :thumbup:
 
(Eller förresten, ska ju bli en av medlemarna i 1D, så de är ju lugnt ;)) ↓
 


The typical jag - HAHA sant..

2012



dock så stämmer alla bilder på "the typical jag" sidan, in på mig. men jag kunde ju inte välja alla. så de fick bli ett par stycken..


Stiftelsens nya låt

2012



Stiftelsen - Ur balans


insperation - spongebob

2012




gif animator



today

2012



gif maker
Godmorgon! För tillfället är jag rätt pigg, men de går väll över när jag kommer till skolan antar jag.  Bilderna över visar min outfit för idag. 
 
Har även prov idag, och som sagt ska jag göra mitt bästa, men känner på mig att de kommer gå skit.  
Men nu ska jag pallra mig ner och packa, för har även idrott idag, och det suger


Patrik 1,5

2012



Patrik 1,5  Svensk dramakomedi från 2008. Väldigt sevärd film , egentligen. Filmen kanske kan få en att tänka till ibland. Att alla som verkar så "coola" inte alls är det och är väldigt svaga egentligen.  
 
Handling - Filmen handlar om det homosexuella paret Göran och Sven som vill adoptera ett barn. De ansöker om ett barn och får till sin stora glädje snart ett svar som säger att de får adoptera Patrik 1,5 år. Men istället dyker 15-åringen Patrik upp, och det visar sig att det blivit fel i pappersarbetet. Inte blir det bättre av att Patrik dessutom visar sig vara en småkriminell homofob.  
 
Vad tyckte jag? - Jag tyckte filmen var bra, jag rekommenderar den faktiskt. Det är mycket känslor i filmen och de gillar jag ju, haha ;) det är inte värsta höjdarfilmen, men den är bra tycker jag. Jag tycker absolut ni ska se den om ni aldrig sett den förr! 
 
Betyg - 6-7/10!
 
 


gimp

2012



 
 
gif maker
Nuså. hejsan! har tillbringat halva dagen åt att försöka förstå mig på gimp, och ja.. det går väl sådär kanske man ska säga. haha, men bilderna här ovan säger väl att jag kommit en liten bit iallfall. 
 
Skolan idag var väldigt seg, har gått ca en månad i skolan, kanske inte ens det, och om jag ska va ärlig har jag redan tröttnat. så himla tråkigt, menmen.. gör mitt bästa iallafall för att klara mig i framtiden och gå ut med någolunda bra betyg och försöka slippa något omprov.
 
På tal om prov så har vi ett prov imorgon redan, biologi.  jag har pluggat så mycket jag orkar men känner att allt kommer in, men går ut lika fort. Kommer gå skit för mig rent ut sagt. Men, får göra mitt bästa. 
 
Nu ska jag iallafall gå ner och ta en varm dusch och sedan sätta mig framför tvn och mysa med familjen till bonde söker fru. 


favoriter just nu

2012



Taylor Swift - We are never ever getting back together  
 
Nause - Hungry hearts
 
Owl City & Carly Rae Jepsen - Good time
 
Stiftelsen - Vart jag än går


dagens teenagerpost

2012





kör på uppsatt - outfit

2012



make a gif 
 
Godmorgon! Just nu gör jag ingenting, så passa på att blogga lite dårå, och för de mesta dels är jag faktiskt klar med designen med. Så det är bara att pallra sig iväg till skolan nudå. 
Vi hörs, kram


lol,så true

2012





BACK ON TRACK

2012



 
create an animated gif
 
HEEEJ! Som ni ser har jag kanske inte uppdaterat så mycket dom senaste månaderna. Men nu är jag tillbaka iallafall, med nya och friska tag! :D 
Ska försöka göra en ny design så fort som möjligt också. 
 
Sommarlovet är slut och skolan har börjat igen, allt är som vanligt tycker jag.  Sommaren har varit väldigt tråkig tycker jag. Den har gått ovanligt fort och sjukt jävla tråkig, nästan inge sol alls, och vad är en sommar utan sol? 
nej, usch. 
 
Men som sagt, nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!