autumm

2014



amazing | Tumblrvintage autummShit
fall | Tumblr - image (2) TumblrShit
(1) TumblrUgsjag ska dansa fastän hjärtat brister


Snart slut på lovet

2014




Jahapp.. Nu ligger jag här igen och skriver genom ipaden. Dessa dagar har gått så otroligt fort, jag har egentligen inte gjort något speciellt alls mer än sovit o tränat typ. Det är ganska drygt att ständigt behöva vara trött men ändå inte kunna sova ordentligt, otroligt irriterande.

Igår var det onsdag, halva lovet har gått och jag skulle önskat att ledigheten kunde vara några veckor till, men ändå så uppskattas detta lov till fullo eftersom skolan tar kål på mig ibland. Speciellt matten, det är något med mig och den som verkligen inte går ihop.
Jag sov ju hos gabbi natten till igår o på dagen där så åkte jag med gabbi & hennes mamma till Sandviken för att handla lite. Sedan tog jag en buss hem och åt, kl halv 9 begav jag mig till gymmet med Max o Cagri där jag lyckades få ihop både ett ben & magpass samt lite kondition på det. 
Sedan var de bara att åka hem, duscha o lägga sig i sängen och glo på Paradise Hotel!


visste du detta?

2014



 


jacuzzibad o hämtmat med vänner

2014



Från snapchat där det var en "gör en ful min när My inte är beredd"-tagning
 
Efter att ha spenderat lördagskvällen tillsammans med massa vänner i Valbo så kom jag lagomt trött hem på söndagseftermiddagen. Hungrig var jag inte heller då vi åt på donken när vi åkte därifrån. Direkt hoppade jag in i duschen, sedan gick jag upp för att sätta igång en film och bara ta det lugnt. 
 
Några timmar senare ringde jag Max på FaceTime där vi snackade en stund innan vi tillslut bestämde oss för att träffas. Vi skrev till Cagri som direkt nappade på idéen om att gå till Max för att bada i deras Jacuzzi. Väl när vi satt där, chillade o snackade massor om allt möjligt så mådde jag så otroligt bra. Lördagskvällen blev lyckad och rolig men jag visste även att söndagskvällen skulle bli likaså, och visst blev den det. Efter flera timmar i den bubblande poolen så gick vi upp, beställde pizza och köpte även cheeseballs på affären när vi hämtade den och sedan såg vi en film. Dom som känner mig kan kanske redan ana vilken? Självklart blev det We're the millers! det är helt sjukt hur mycket jag skrattar åt den rullen, de är ju easy den bästa!
 
Runt 11 kom jag hem, förberedde mig för sängen och somnade pladdask efter att ha snackat med min syster Helena i telefonen en stund. 
Attans vad det uppskattas att ha så underbara vänner, är otroligt lyckligt lottad över att ha de människor jag vill ha i mitt liv. 
 
Efter jäkla massa onyttigt i helgen så var det jävligt skönt att vara tillbaka på gymmet idag igen! Nu ska jag se kalrt den dåliga filmen jag började se igår, haha!


förgyllde fredagskvällen en aning

2014





Lyckad prao

2014




Halv 7 var jag hos Elin imorse. Vi åkte direkt till Sandviken där vi efter ett tag hittade oss till rätt hus där vi skulle praktisera. Väl vid den nya herrgården så blev vi bemötta jättebra och det bästa är att hela dagen bara blev roligare. Vi fixade iordning fika, frukt, godis och drickbehör till olika konferenser samt så fick vi duka och duka av borden när folk ätit. Det var väldigt roligt o intressant samt att jag bara blev ännu taggad på att vilja jobba med dedär liksom. 

Aldrig har jag sprungit så mycket upp och ned i trapporna men det var lätt värt det eftersom det inte blir någon träning idag (haha) men nej, ska nog ta mig ut till träningscykeln iallafall så jag får lite bättre kondition i och med att även det 13minuters konditionspass går bort idag på gymmet då jag ej är där, ganska logiskt eller? Gud vad trött jag är, måste sova fan. 




gävle hela dagen

2014



 
Din Sko 349:- 
 
Dagen började med att jag, Elin o Gabbi sov över då vi skulle upp typ tjugo i sex men vaknade av att Markis mamma kom och väckte oss typ halv sju. Det var bara att hoppa upp, göra sig i ordning, äta frukost o allt vad man gör på morgonen för att sedan åka till tåget som gick 07.04. Lol, vi hann ju precis i tid. Jag fick dock borsta tänderna på tåget men det var väl chill.
 
Idag besökte vi Borgarskolan i Gävle och även om vissa saker kanske inte var så väldigt roligt så står jag fortfarande fast med mitt beslut om Hotell & Turism-linjen. Jag menar på det att allt i livet (särskilt skolan) kan ju inte vara roligt. Jag slår vad om att i varje linje kommer det alltid finnas någonting som inte är som dans på rosor hela tiden, vad man än väljer liksom. Vi fick alltså sitta med på lektionerna och se hur eleverna hade det och vad de gjorde, de kan ju ha varit det pinsamaste ever men nu vet jag ju i alla fall rätt mycket. 
 
Efter skolan så gick vi till stan, kollade lite i affärerna, fikade och jag fick även hem mig ett par nya skor! Lol, det är så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Olika saker varje dag. Imorgon ska jag upp innan kl 4 igen för att åka lastbil med min morbror, även om det inte precis är mitt egna drömjobb så har jag inget emot att åka den. Sköna säten och man kan sova när man vill, jävligt skönt! :) 
 
Nu ska jag se på gårdagens PH, sen tänker jag bannemig sova! Godnatt :) 
 


idag är en dag

2014



Där jag har otroligt tråkigt. Jag orkar inte göra något alls och jag vill inte göra det heller. Egentligen skulle jag behöva ta tag i mitt rum men också mig själv. Jag är otroligt flottig och väldigt ofräsch i kroppen efter allt godis jag mölat i mig denna helt, inte bra om jag får säga det själv. Inte bra alls. Men ibland måste man unna sig något, eller? denna helg har varit en sådan. 
 
Jag antar att det är ödet som vill att jag ska vila upp mig till veckan som kommer bestå av tidiga morgonar till praoen. Det jag mest ser fram emot måste nog vara när vi ska hälsa på Borgis o se hur den klassen har det! 
Vad händer nudå? jo jag ska väl gå ner och äta lite kycklingspätt med potatisgratäng kanske? ja det låter bra. TYVÄRR känner man sig så otränad så fort man tar helg, allt känns liksom meningslöst även om det samtisigt är behövligt och skönt med två dagars ledigt. Men man känner sig konstig, helt enkelt. Det går inte riktigt att förklara men något jag i varje fall vet är att jag behöver finna lite motivation till att gå på gymmet igen, just nu känns det bara så otroligt jobbigt allting men jag får försöka hitta ett sätt att se det roliga i att träna igen!


jag tänker för mycket

2014



A | via Tumblr
feeling
💕
Word - image #1792171 by patrisha on Favim.com
 


älskade lördag

2014



Nu är det ett tag sedan jag skrev här, igen. Jag har egentligen inte gjort någonting när jag inte bloggat men lusten har liksom inte funnits där. Det är oktober och utomhus är det kallt & jävligt. Kan egentligen inte förstå det fina i det. För tillfället ligger jag inne, nerbäddad i min säng och har precis vaknat. Glad över att jag för en gångs skull tar det lugnt utan att inte ha skolan i bakhuvudet. 
Det är nämnligen så att nu innan lovet så har jag prao, jag ska alltså inte gå i skolan på hela två veckor och därför kan inte lärarna ge oss något till prov under dessa veckor, dock har vi fullspäckat med sånna när vi kommer tillbaka men det får jag ta tag i då. 
 
Vad har jag gjort då? jag har lyckats kirrat A på SOprovet om Imperalismen o Första Världskriget, B på tyskaprovet och ett poäng ifrån B på Fysiken, jag kan inget annat än att vara glad över min insats i skolan. Denna vecka har gått ut väldigt mycket på att åka bil, vi har varit på tre skolmässor tre dagar i rad och jag har både kommit hem tomhänt och fullt med info i mitt huvud. Det är så att två av dagarna fanns den linjen jag vill gå och efter dagarna på mässan så är jag helt fast besluten till att gå Hotell & Turism, linjen verkar passa mig så otroligt bra och jag vill inget hellre att gå där. Efter att jag för tillfället är besluten så finns det inget annat än att plugga,plugga,plugga för att komma in till de jag vill. 
 
I veckan som kommer kommer jag att ha fullt upp, på Måndag ska jag åka lastbil med min morbror, passet börjar 04.00 så jag ska alltså kliva upp tills dess, lagomt trött jag kommer vara på måndagskvällen när jag ska tillbringa natten hos Elin med hon o gabbi för att vi dagen därefter ska till Borgarskolan o vara med Hotell & Turism -ettorna en dag, på onsdag ska jag också upp innan fyra då jag ska åka lastbil igen, på torsdag ska jag & Elin praoa vid högbo, sedan så på fredag ska jag vara med pappsen på hans jobb. Tackar gud att jag då börjar lite senare och slutar tidigt en Fredag!