tips - glömma honom

2012-10-23
20:45:10
 
Vi har nog alla blivit ledsen över en kille nån gång,på ett eller annat sätt..  Typ krossat hjärta eller slut med killen? Jag har bästa tipsen på att gå vidare!  (vet dock att det är väldigt svårt, eftersom jag har sjukt svårt med att gå vidare med saker. ) : 

♦ Gråt ut - Det är aldrig fel att gråta ut och lätta på sitt hjärta. När man har gråtit ett tag går den värsta smärtan oftast över och då känns det lite bättre, man känner sig lite lugnare.  Prata med någon som du litar på, kanske mamma eller pappa, eller varför inte bästa vännen? Det är alltid skönt att veta att någon finns där och lyssnar. 
 
♦ Lyssna på mycket musik - Det är alltid bra att lyssna på musik, det känns bra och man känner sig lugn.. Skapa din egen depplista på spotify som du bara kan klicka in på sen när du behöver den.  Du kan ju även ha en "må bra" lista, där det bara finns låtar som du mår bra av och låtar som du älskar. Jag lovar er, musiken kan göra ens humör så mycket bättre på bara några få sekunder. 
 
♦ Rör på dig - När humöret är som dåligast och du är som ledsnast, ligg inte bara hemma och gör ingenting, gå ut och rör på dig, spring av dig dina tårar, det kommer kännas så mycket bättre! Både kroppen och du själv mår bättre av det. 
 
♦ Ignorera honom - Ta bort alla bilder, hans nummer och fokusera framåt. Du själv blir bara ledsnare av att se massa bilder på er tillsammans och hans namn i displayen när du tittar igenom gamla kontakter i telefonen, och i skolan eller vart som helst där du ser honom, försök bara att låtsas som om du inte bryr dig längre. Hur ska du annars kunna gå vidare om du hela tiden ska kolla vad han gör och håller på med? Kom ihåg att det alltid finns en anledning till att det som hände faktiskt har hänt, så bara glöm han. 
 
Ha kul - Ordna en tjejkväll med dina kompisar, äta god mat,  snacka allt annat än killar och ha det bara mysigt tillsammans.. Eller varför inte ta med tjejerna ut och göra något riktigt roligt? Varför inte kolla in lite nya killar och nytt folk, du är ju trotts allt fri och gör vad du vill! ;)  För trotts allt, vänner har man livet ut och dom står där på din sida oavsätt vad, plus att nu har du huuur mycket tid med vännerna som helst och kan vara med dom nääär du vill utan att någon kille ska komma emellan! ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0