snyggt och bra

2015 
Lördag, fan vad jag älskar lördagar. 
På bilderna ovan ser ni jumpsuiten jag köpt samt mina nya skor. Varje år har jag sökt efter Converse, och ja.. Jag älskar Converse, speciellt låga sådanna på somrarna. Men grejen är att jag får så gaalet ont i fötterna av sånna. Det stod faktiskt inte ens på listan igår att köpa ett par Converse igår, tanken fanns där eftersom det skulle vara bra med ett par snygga också, men jag får väl kanske köpa det lite senare till sommaren eftersom nu måste jag faktiskt tänka på mina fötter innan de gör ondare än de redan gör! 
 
Det fick bli ett par riktiga gåskor och jag har faktiskt aldrig tänkt mig sånna tidigare men nu - för första gången i hela mitt liv, så tänkte jag praktiskt och smart gällande skor. Jag tog inte de bara för snygghetens skull utan nu tänkte jag ta ett par skor jag kan gå i till vardags utan att få ont i fötterna. Det stod mellan dessa ovan och ett par Air Max, det var väldigt frestande att prova dem sistnämda med tanke på att de är väldigt snygga, men de är samtidigt varma och väldigt impakta till sommaren, så därför blev det beslutet som det blev. Ett par Air Max har redan halva Sveriges befolkning redan så ;) 


femtio nyanser av frihet

2015 
De som känner mig vet att jag är obsessed med dessa Fifty Shades-böckerna och jag läste ut tvåan på bara några dagar under lovet. Nu har skolan dragit igång igen så jag har inte haft så mycket tid till att läsa. Denna boken beställde jag och fick hem någon gång under förra veckan och har nu kommit lite mer än halvvägs. Jag tänkte nu lägga mig ner och ta det lugnt, läsa ett kapitel och bara slå bort tankarna lite. 
 
Nationella provet i kemi idag gick sådär faktiskt. Visst hade jag vetat om att NO skulle bli en utmaning, men ändå så kändes det helt okej. På provets gång så svarade jag på allt men jag vet att nu i efterhand så hade jag kunnat gjort några saker annorlunda, dessutom så satsar jag inte på något A i Kemi heller direkt. 
Nästa vecka fortsätter NP och då i Engelska *suck*. Det må bara vara under några timmar, men att sitta intensivt under dessa omständigheter och med hjärnan i full gång hela tiden är fan jobbigt och tar på krafterna mer än vad man kan tro. Huvudet dunkar efteråt och man känner att man inte orkar något alls. Hur ska jag klara fyra till sådanna prov?
 
Jaja, sluttänkt för idag. Jag är bara så jävla sjukt irriterad på alla dessa förbannade jävla Nationella prov. Jag vill S-P-Y på dem. Så sjukt jävla onödiga.
 


ännu en till söt grej i garderoben

2015 
Idag var jag riktigt sugen på att köpa mig ett par nya skor, men jag blir så jävla förbannad på min kropp och mina jävla fötter i stl 33 att jag vet inte vad! Aldrig finns det några snygga skor i min storlek så det slutade med att jag klickade hem ännu en Jumpsuit. Jag har två stycken liggandes i min garderob men eftersom jag älskar dom så mycket så skadar väl det inte med en till tänkte jag! Endast 199:- också så den var billig, vi får väl se om den är lika snygg på mig! 
Jag och dessa kläder har egentligen aldrig gått ihop då jag tyckt att de är för "sött", men med tiden så har det gått an och nu trivs jag någolunda bra i det!


inga bekymmer alls

2015 
Tankarna i mitt huvud har verkligen varit förvirrande de senaste veckorna. Som jag skrivit tidigare så har mitt humör gått i vågor. Jag känner mig glad och lycklig ena sekunden men som bara på ett klick kan omvandlas till tystnad och mörker - då jag bara vill stänga in mig och vara för mig själv. Jag och ingen annan. Igår var en sådan dag, trots att jag tillbringade kvällen hos mormor så kände jag mig ändå helt trött i huvudet och ville bara vara för mig själv.
Idag är en dag av den dagen igen men ändå tog jag mig tid till att gå ut och umgås med min lilla kusin som inte är många vintrar alls. Att se hennes små vingliga ben springa, hennes lycka i ögonen för ingenting och sättet hon kollar på saker ur helt andra perspektiv fick mig att inse saker. 
 
Fasen vad bra allt var när man inte kunde prata och knappt tänka själv. Man var maktlös och lycklig. Oron över att misslyckas på ett svårt prov eller att killen man gillar ska gilla ens bästa vän bättre för att hon är mycket finare än en själv, existerade inte. Allt man ville som liten var att gå i skolan, växa upp och bli vuxen. Men fyfan vad fel man hade. Jag vill inte växa upp, jag vill inte gå in i ett vuxenliv riktigt än. Jag trivs som jag har det nu, jag ångrar bara att jag så fort ville växa upp och inte ta vara på tiden som det barn jag var. Om jag bara kunde se framför mig då hur verkligheten skulle påverka mig idag. Egentligen ser jag ingenting positivt med att ha blivit en ungdom. Det ända man handskas med är jobbiga familjebråk, skolan och kraven som ställs med detta jävla betygssystem, vänner som förändras och killar som inte fattar någonting och sårar en utan att veta av det själva. Med handen på hjärtat kan jag ärligt säga att vara en person i dagens samhälle är svårt. Det är svårt att passa in, vara en i mängden samtidigt som man vill bli accepterad som man är. 
Tack o lov är jag det, men jag tänker på de som känner sig ensamma och utstötta för de är annorlunda. Jag önskar jag kan göra något åt de, att alla ska bli gillade hur de än ser ut. men tyvärr kan jag inte påverka världen ensam, hur mycket jag än vill.
 
Jag tror att detta lov är lärorikt för mig. Jag behöver vara ensam en kort stund, tänka på mig själv och skita i skolan och dess människor ett tag. Det känns tryggt och behövligt.


Mysfaktor

2015
Natten tillbringades hos Ofelia med henne o Amanda. Kl tio imorse hämtade mormor o morfar mig och vi for till Sandviken då mormor skulle till tandläkaren. Sedan hälsade vi på morfars moster och jag fick även ett påskägg av mina snälla morföräldrar, samt en bok. Eftersom jag inte är så mycket för att läsa egentligen så tänkte jag läsa uppföljaren av Fifty shades of Grey då jag sett filmen och avstår gärna från att läsa boken, men eftersom jag är så nyfiken av fortsättningen så vill jag nu läsa tvåan. Det ska bli spännande och det passar så bra nu på lovet då jag både har tid och lust med att slappna av och ta det lite lugnt.