next summer

2013 


1 november 2013

2013Untitled
Snart är 2013 över. Det är helt sjukt vad detta året gått fort, finner inga ord. Känns som det nyss var julafton, min födelsedag, skolavslutning och skolstart igen. 
Året har gått helt för fort och jag skulle helt ärligt säga att detta året varit som en berg och dalbana. Men om jag ser tillbaka på mina andra år så har det här året varit ganska så lugnt jämfört med de andra. 
Jag har världens bästa vänner som alltid stöttat mig i allt, världens bästa moster och mormor också. Jag skulle ljuga om jag sade att jag var olycklig, just nu så kan jag inte bli lyckligare, dock är det ju upp och ner med den fronten också, men klaga ska jag inte göra. Det finns alltid dom som har det värre och det är så jag försöker att tänka.
 
I år har jag varit i turkiet, fått en småcrush på en aktivitetsvärd, ätit, sovit, pluggat som bara den för högre betyg och det är så jag också ska försöka till nästa år. 
 
Fredag idag och höstlovet är snart över för denna gången också. Jag har inte gjort ett skit under dessa dagar som ledig och jag har inte heller tänkt på att göra det, jag bara tar det lugnt helt enkelt. 
Jag kan dock inte längta ihjäl mig till December. Ljus, snö, mysiga kvällar, julkalendern och ja.. De mesta. De ger mig en sån mysig julkänsla och finns det något jag älskar mer än julen? haha neeej. 
 
Sedan så kommer One Directions Story of my life's musikvideo ut på söndag, liite taggad jag är då!
Att jag sedan ska se dem nästa år då de kommer till Sverige får mig att svimma, typ. Är så galet exalterad och att även få se mina grabbar tillsammans med min bästa Gabbi gör det inte sämre! Åh. SÅ lycklig just nu ♥


welcome november

2013Hello novemberBye & HelloNovember
Tumblr | via TumblrIts November!🍁🍁🍁