dag17: Det här får mig att må bra

2013Haha! Känns som att jag skrev det hela tiden förut och jag antar att ni som känner mig vet vad jag menar. Men ni som är ny här och inte känner mig kan jag berätta det för ännu en gång, jag får nämnligen aldrig nog av att skriva det. 
 
Det här mina vänner. Det är kärlek för mig. Självklart så är det favoriterna i One Direction som får mig att må bra. Oavsett vad. Jag kan vara hur ledsen som helst och se en bild på dem, humöret inom mig blir bara till lycka så är allting bra igen. Okej, så lätt är det inte, men man kan väl säga att det delvis är sant. Dessa fem killar har faktiskt gjort mig till en helt annan människa än va jag var för några år sedan. Jag har fått högt självförtroende tack vare dom. Jag behöver inte gemföra mig med andra längre och bara av att höra deras låtar får mig på bättre humör. 
Dessa killar har förändrat mitt liv skulle man kunna säga. De betyder så himla mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle göra idag om jag aldrig hade upptäckt dessa killar. 
 
Till en början var jag inte alls lika exalterad. Jag kommer ihåg att jag endast tyckte Liam, Niall och Zayn var snygga och de enda låtarna jag hade hört var What makes you beautiful och One Thing. Jag trodde aldrig då, att dessa killar nu idag skulle vara en sån stor del i mitt liv. Jag hade faktiskt inte ens kunnat föreställa mig det. 
Första gången jag såg WMYB så tänkte jag mest bara "jaha, vad är det här", men sedan hörde jag låten flera gånger, la till den på min spotifylista och lyssnade på den någon gång ibland.  
 
Men det var först när jag såg dem i programmet "Kvällen är din" med Martin Stenmark som jag fick upp synen riktigt för dem. De var så himla goa mot tjejen och jag kommer ihåg att det redan började då. Jag ringde Ida och grät och jag såg till och med reprisen dagen efter. Man kan väl säga att efter det så har det vart helt kaos i mitt liv, dem går i mina tankar dagligen och tillsammans med mina vänner är vi galna tillsammans! 
 
Ärligt talat vet jag inte varför jag just föll för dessa killar i just detta band eftersom det finns så himla mycket andra band. Men jag antar att det var just deras charm, deras musik och deras sätt att vara som gjorde att jag blev intresserad. De alla fem står med fötterna på jorden, behöver inte göra sig till och får miljontals tjejer att känna sig speciella. Jag bara älskar dem och det är dom som får mig att må bra, varje dag, hela tiden. 
 


dagens viktigaste måltid

2013 
Frukosten såklart! Dock så brukar jag köra på standard och ha yoghurt, müsli och banan. Men hade vi något av de eller? nej. Bara en banan och mjölk, så då får man helt enkelt göra det bästa av situationen.
 
Annars då? jag somnade direkt när jag hade lagt mig i sängen igår, så trött var jag. Då var den väl runt halv två antar jag. Sedan vaknade jag nio, fast somnade sedan om till halv ett ungefär. Sedan dess har jag faktiskt inte gjort något alls. Nu ska jag kanske titta på några avsnitt av PLL, om jag törs, haha det är så jäkla spännande också om man sedan ska vara ensam hemma så är det inte så roligt! men jaja. Vi hörs! 


motorcykel träff

2013INSTAGRAM BILD FRÅN IDAG @MYWESSTROM
 
Pappa kom och hämptade mig runt kvart i sex. Vi for dit där alla höll till eftersom snälla jag ställde upp med att hjälpa till i kafeterian. Det var faktiskt roligare än förväntat att stå där och servera korv, köttbullar och mos, dricka, mm. 
Sedan att alla var så himla fulla och roliga gjorde inte saken bättre. Det var roligare än jag trodde, dock hatar jag motorcyklar så att vara där av den anledningen skulle inte vara något för mig. Man kan väl säga det att jag gjorde det mest för pappas skull, och all den här maten, godiset och allt de andra man fick såklart ;) 
 
Nu är jag hemma iallafall, jag var där i några timmar iallafall. Det blev riktigt kyligt nu på slutet så nu är jag faktiskt fryssen, även är mitt ansikte fullt med bett ifrån myggor och knott, usch. 
 
Vi höres imorgon! 


daniel j

2013 
Igår kväll var jag minst sagt riktigt rastlös. Då satt jag och tittade lite på YoutTube och hittade denna kille. Daniel J. Han är grymt himla duktig och görassor med covers. Bla Justin Bieber och One Direction. Det är något jag bara gillar med denna kille, han ser inte bara bra ut utan han har en begåvad och speciell röst också. 
Känns som jag har länkat nästan alla hans videor här ovanför redan men det finns ändå några videor kvar, kika gärna in på hans kanal som ni kommer till genom att klicka → HÄR.  Så himla bra måste jag säga! 


aldrig fel

2013 
Jag vaknade riktigt tidigt imorse med tanke på när jag somnade. Men jag fick iallafall mina timmars sömn och jag känner mig rätt så utvilad nu. Jag tog en snabbdusch och sedan gjorde jag en snabb frukost av något jag hittade i kylen, dvs. Jordgubbar och melon, mums! 
 
Pappa är uppe vid någon motorcykelträff vilket resulterar till att jag blir ensam. Dock var jag där i fyra timmar igår och ska dit idag också, troligtvis. Det är skönt att bara komma ut på lite annat än det vanliga. Dock så är det jävligt tråkigt, men vad gör det när pappa är en del av "crewet" som fixar allting, så det är bara att gå in i det varma huset om man vill. Hihi. Ska även idag få testa att stå i kiosken och lite sånt. Ja, vi får helt enkelt se var dagen har att erbjuda! Vi hörs :) 


kör igång igen!

2013 
Hallå där! Det är nästan läskigt hur länge sedan det var jag skrev på denna bloggen nu. Faktiskt flera månader sedan! Och ja, saker hinner ju hända under tre månader så jag kan ju inte direkt komma och säga att jag inte gjort något alls. Mycket har hänt under det senaste månaderna, eller mycket och mycket, egentligen inte så mycket men samtidigt så har de det. 
 
Jag har under månadernas gång hunnit gjort så himla mycket. Jag har äntligen slutat sjuan och har för tillfället sommarlov. Mina betyg såg skapliga ut och jag är faktiskt nöjd. Just nu njuter jag för fulla muggar över mitt sommarlov och ska jag vara ärlig så längtar jag inte alls tillbaka till skolan. Det gör faktiskt ont i hjärtat av att veta att det faktiskt bara är några ynka veckor kvar tills vi är tillbaka vid skolbänken igen. Nej, gud! Detta gör mig deprimerad av att ens tänka tanken. 
 
Jag har även insett att jag var så himla tråkig när det gällde bilder och inlägg tidigare. Men ändå tycker jag inte att det är någon idé att ta bort dem. Jag tycker bara att det är roligt att se tillbaka vad man gjorde för ett år sedan. Med det kommer man ihåg saker man kanske annars inte hade tänkt på att man gjorde vid just denna tidpunkt förra året. 
 
Jag har varit väldigt upptagen med min novell blogg om favoritkillarna i 1D därför är en utav anledningarna att jag faktiskt glömt bort denna bloggen lite. Men det ska bli ändring på det nu. Jag känner att jag faktiskt också saknar att blogga vanligt ibland, inte bara att skriva berättelser. Men det är faktiskt riktigt kul att det går så bra med novellen just nu så jag tänker försöka prioritera båda bloggarna så gott det går. 
 
Förövrigt så mår jag bra. Sommarlovet rullar på och jag har spenderat den mesta tiden hemma, hos mormor eller tillsammans med Gabbi och David. Jag som sagt bara njuder av att det är sommar och om mindre än en månad så far jag till Turkiet i en vecka. Riktigt härligt ska det bli :) 
 
Nu känner jag att jag skrivit en hel uppsats här, typ. Men nu vet ni iallafall hur der ligger till! Klockan är mycket nu, alldeles för mycket. Men vad gör det när det är sommarlov? ;) Vi hörs senare idag!