dag4: Bästa bloggarna och varför?

2013-02-04
11:18:00
Varför? Dehär är en av mina favoritbloggar helt klart. De skriver ALLT om det senaste kändisskvallret i världen och dom uppdaterar väldigt ofta. Man kan nog läsa om de flesta kändisarnas vardag där kan jag tro. Svenska är det också så den är väldigt bra på det viset. Den är verkligen att rekommentera!
 
Varför? Eftersom jag är ett stort fan av 1D så är dehär en riktigt bra blogg att läsa, det är en tjej som uppdaterar så fort killarna gör något. Massa bilder och allt från de senaste. Mycket videor, tävlingar och det står verkligen allt i den bloggen BARA om 1D. Perfa!
 
Varför? Om du gillar väldigt långa böcker så är dehär en perfekt sida för dig. Det är en novell blogg som handlar om 1D. Den kan ha över 100 delar i novellen så det blir som en hel bok. Det finns redan typ 5 noveller klara och det är en som pågår just nu. Dock så uppdaterar den inte så ofta, därför blir man så glad när man väl kikar in på bloggen och ser att en ny del är ute. Väldigt bra och inspererande om man nu skulle vilja skriva en egen novell. 
Om du börjar läsa en del så vill man bara inte sluta, man fastnar totalt och vill bara ha mer, mer, mer typ! Skitbra är dem och helt klart läsvärda noveller. Dom skriver som om man kan leva sig in i berättelsen själv och det mår man ju bara bra av, eftersom det är med dom man vill vara med föralltid typ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0